bende tam tersinizim :) ben ağzıma bütün gün yemek koymayan biriydim anca günde yarım paket bisküvi yerdimAyy evet hatta biara ben dedimki herhalde bu koşu bandının saniyesi yanlış cunku cok yavas ilerliyor, sonra normal saatle karsılastırdım dogru cıkıncada uzulmustum. Ben cok sıkılıyorum ya müzik olunca fln biraz daha fazla dayanıyorum.
Bende hergun en az 5bin adım yapmaya calısıyorum ama ben baslayalı daha 1 hafta oldu
daha yeni senin cnm 1 haftada hemen arttırma ben 2-3 gün aynı hız yapıyorum baktım vücutta tık yok yorulmuyo yarım derece arttırıyorum düşün yani 4 haftada anca 5.5 ama bi anda da olacak bişey değil hareket etmeyen benm gibi biri için:) bir de benm evim 6. katta ve asansör yok siz düşünün artık kaç basamak:)))
Bende öyleydim yaa ekmek benim için çokk önemlii mesela eşimle döner ekmek alırsak ikimizede 2şer tane alıyorduk 1 taneyle mumkun değil doyamamAma işte tutuyorum kendimi bir haftadır sadece 1 defa 1 dilim ekmek yedim o 2.gün flndı sanırım
sürekli ders çalışırdım sosyal hayat sıfır hareket yok sürekli kitap okurdum ta ki evlenene kadar evlenince bu durum düzelmeye başladı şimdi 3 ana 3 ara yapıyorum:) eşimin iş yeri yakın olduğu için öğlen de evde yiyor bu sayede bende yemiş oluyorum ve yemeyerek değil kesinlikle yiyerek kilo veriliyor. yemeyince hastalıklarda cabası...