evet takip yapıyorum canım ben bugün 800 kalori aldım 2 mil leslie ile 150 kalori verdim ve yürüyüşüm ile de 100 kalori verdim canım 2 buçuk kilo da su içtim bugünay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmitakip ediliyorum gbi geldi yaw
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet takip yapıyorum canım ben bugün 800 kalori aldım 2 mil leslie ile 150 kalori verdim ve yürüyüşüm ile de 100 kalori verdim canım 2 buçuk kilo da su içtim bugünay çok sevindimm sen kalori takibide yapıon dmitakip ediliyorum gbi geldi yaw
![]()
o zman dışarı da yarım yersin artık canım :)Yok canım ya artık eve sosis salam vs sokmuyorum ekmek bile almıyorum diyebilirim.
Zaten yerim ya telafi ettikten sonra sorun olmaz eskiden yediğim şekline hayret ediyorum çok berbat besleniyormuşum![]()
o zman dışarı da yarım yersin artık canım :)
hiç yeme canım bak vereceğin o güzel kiloları düşün :) bi hayal etsene bi baktın 65 sin sonra 60 daha sonra 55 falan falan.....Bakalım yarımmı olur 1 mi olur hiçmi yemem bilmiyorum artık![]()
hiç yeme canım bak vereceğin o güzel kiloları düşün :) bi hayal etsene bi baktın 65 sin sonra 60 daha sonra 55 falan falan.....ne güzeeelll
![]()
ben hiç bilemiyorum belki de hiç zayıf olamayacağım bu çabalar boşaKızlar biz ne zman zayflıycaz yaww![]()
Kızlar biz ne zman zayflıycaz yaww![]()
o zaman afiyet olsun canımGüzelde hiç yemezsem nefsimi bastıramam canım arada kendine ödül vermek motivasyon sağlar hem
ben hiç bilemiyorum belki de hiç zayıf olamayacağım bu çabalar boşa![]()
Ay kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom![]()
yoookkkk kötü düşüncelere hayıırr biz ağustos ayına çıtırlar olarak gireceğiiiizzzAy kübra banada öyle gelio sanki hep böle kalcaz tüümm bunlar boşaymış boş yere aç kalıomşz gbi hssediom![]()
kız öteki şişgolarda hala şişgo yaHayır yaaa bizim öteki şişkolardan neyimiz eksik bizde zayıflıcazzz
yoookkkk kötü düşüncelere hayıırr biz ağustos ayına çıtırlar olarak gireceğiiiizzz
kız öteki şişgolarda hala şişgo ya![]()
olur canım millet bizim kilolarımız kadar kilo veriyo biz bi 15 20kiloyu mu veremiyeceğiz pehhhhsen onları örnek alma zayıflayan şişkoları örnek al![]()
olur canım millet bizim kilolarımız kadar kilo veriyo biz bi 15 20kiloyu mu veremiyeceğiz pehhhh
çok da güzelvericez hattaaa![]()
niye öle bişi diyo yaaBugunde kaynanam bana beni geçmişsin dedi![]()