Zayıflama Kampı

Kizlar günaydın ben bu gidişle bu diyeti birakicam galiba yaa kendimde en ufak bi degisiklik göremiyorum moralim bozuldu yaaa offf :((

CYMERA_20150511_083633.webp
Su halime bakin yaa kendimden sogudum :(

Günaydın millet herkese bol eksi göreceğimiz bir hafta diliyorum sabah gene tartıldım 93.0 yaaa ben inanamıyorum 1.400 kg nerden verdim hemen diye :) gerçi sporun çok faydası var asell666 doğru diyorsun bacım :) ben bu hız 8 rakamları görürüm inşallah

Canim 1 aydr diyet yapiyrm nerdeyse ama tik yok yaa sadece 4 kilo verdim ama hiçbir değişiklik yok bnde annemde diyo valla moralim sifir böyle giderse bırakırım ben diyeti sen en azindan kilo vvrrebiliyomussun canim tabiki sevineceksin ama ben veremiyorum :(

kızlar merhaba, günde 500-700 kaloriyle kaç kilo verilir 1 ayda, benim boyum 175 kilom 71 6 kilo vermek istiyorum sizce mümkün mü?

Kizlar günaydın ben bu gidişle bu diyeti birakicam galiba yaa kendimde en ufak bi degisiklik göremiyorum moralim bozuldu yaaa offf :KK43:(
tamam canm bencede bırak diyeti. nasılsa kilo veremiyorsun. hayatına devam et, şimdi 76 kilosun 1 ay sonra 85 ile falan geri gelir tekrar diyete başlamak istersin. çünkü boru değil yani tam 85 ! o zmanda 3-4 kilo verince incelmiyceksin göbeğinde inmicek hiç birşey olmucak tekrar bırak diyeti ve bu sfer 95 kilo hatta belki 100 kilo ile burda ZAYIFLAMAK İSTİYORUM GEÇ KALDIM YARDIM EDİN diceksin.. Ve o zamn vermen gereken kilo 10 değil 30-40 olucak. İstiyorsan bırak tabi diyeti ama bunlara hazır mısın ????? Ve sen gene 76 sın ben 85 ile başladım senin 2 katın vucudum var, ve bence GRAM değişim yok ama inatla devam ediyorum. Çnkü şuan şu dakika pes etsem 1 ay sonra Allahım ben ne yaptım diyip tekrar burada günlük açıcam yana yakıla.....

kızlar merhaba, günde 500-700 kaloriyle kaç kilo verilir 1 ayda, benim boyum 175 kilom 71 6 kilo vermek istiyorum sizce mümkün mü?
500 günlük çok zararlı, çok az. 700-900 arası düşünün derim ve evet kilo vereblrsiniz. ama şu kadar verirsiniz diye birşey diyemem :KK43:

Ervacim haklisin ama insan vücudunda degisiklik görmek istyo o kadar AC kalıyoruz istediklerimizi yiyemiyoruz ve hala gram incelme yok tam trtida kiloyu düşük gsteriyo ama görünüşte birşey yok insanin morali bozuluyo BN bu halime tahammül edemezken kendimi 100 kilo hayal bile edemiyrm :(

Ervacim haklisin ama insan vücudunda degisiklik görmek istyo o kadar AC kalıyoruz istediklerimizi yiyemiyoruz ve hala gram incelme yok tam trtida kiloyu düşük gsteriyo ama görünüşte birşey yok insanin morali bozuluyo BN bu halime tahammül edemezken kendimi 100 kilo hayal bile edemiyrm :KK43:
ee o zman napıcan canm bırakmak mı çözüm ? bırakırsan vucudun değişcek ama iyi yönde değil.
bırakmazsan ER YADA GEÇ incelicek. Anlıyorum seni bende öyle düşünüyorum, aç kalıyoruz tamam tartıda eksilme var ama hala incelmedim diyorum ama 1-2 sene de aldığımz yağları 2 haftada vermeyi beklemek doğru mu sence ?
millet zayıflamak ve incelmek için saatlerce spor salonlarına gidiyor 3 saat ağır tepmpo egzsersiz yapıyor. biz napıyoruz yapırsak 1 saat yürüyüş.. ne bekleyebiliriz başka canm ? yavaş yavaş olucak bunlar.

Kader şakamı yapıyosun canım?
1 aydır diyet yapıyormuşsun 4 kg vermişsin ve incelme yok diyorsun.
Zaten 5-6 kilodan sonra görürsün incelip incelmediğini. Şurada sabretmen gereken max 2 hafta bilemedin 1 ay daha var ondan sonra göreceksin nekadar inceldiğini.
Ayrıca incelme görmüyorsan demekki yağdan değil kastan sudan veriyorsun kilonu. Daha fazla protein ağırlıklı beslenip, karbonhidratı azaltıp, sporunu artırman lazım.

Ayrıca baslarken ölçülerini alıp şimdi karsılastırdınmı?
4 kg demek her yerden milim milim incelmen demek. Gözle görülmez belki ama mezurada görünür.

Buarada herkese tunaydınnnnnnnn
Nohut şişirdi beni aynen tahmin ettiğim gibi. Sinirliyim nohuta:KK12:

Kizlar günaydın ben bu gidişle bu diyeti birakicam galiba yaa kendimde en ufak bi degisiklik göremiyorum moralim bozuldu yaaa offf :KK43:(
canım her işin başı sabır daha ne yaptıkta ne bekliyoruz önce biraz zaman geçsin hem 1 ayda 4 kilo zaten çok çok güzel bişey keşke benmde öyle olsada 3 ay sonra kurtulsam :) kendine gel lütfen canım :)

Neler yapıyosunuz kızlar diyetler nasıl gidiyo.bben dün biraz aksattim gibi hiç yorumda gelmedi ama bugün daha iyiyim annemler burda ama dikkat ediyorum gene diyeti bırakmak yok tam hız devam
FAZLALIKLARA ELVEDA sakin bırakma canım 1 ayda çok iyi kilo vermissin ben keşke ayda 2 kilo verebilsem diyorum.

Back
X