- 15 Aralık 2013
- 15.754
- 36.209
- 798
niye öle bişi diyo yaa![]()
Yılan dillide ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye öle bişi diyo yaa![]()
Canım ne var halinde beni görsen şok olursun 93.0 kiloyum ve ben buna seviniyorum kilo veriyorum diye sen biraz yan mekik çalış vede normal mekik hee bide twist yaparsan yanların erir bırakmak yokEki Görüntüle 1523328 Su halime bakin yaa kendimden sogudum![]()
tamam canm bencede bırak diyeti. nasılsa kilo veremiyorsun. hayatına devam et, şimdi 76 kilosun 1 ay sonra 85 ile falan geri gelir tekrar diyete başlamak istersin. çünkü boru değil yani tam 85 ! o zmanda 3-4 kilo verince incelmiyceksin göbeğinde inmicek hiç birşey olmucak tekrar bırak diyeti ve bu sfer 95 kilo hatta belki 100 kilo ile burda ZAYIFLAMAK İSTİYORUM GEÇ KALDIM YARDIM EDİN diceksin.. Ve o zamn vermen gereken kilo 10 değil 30-40 olucak. İstiyorsan bırak tabi diyeti ama bunlara hazır mısın ????? Ve sen gene 76 sın ben 85 ile başladım senin 2 katın vucudum var, ve bence GRAM değişim yok ama inatla devam ediyorum. Çnkü şuan şu dakika pes etsem 1 ay sonra Allahım ben ne yaptım diyip tekrar burada günlük açıcam yana yakıla.....Kizlar günaydın ben bu gidişle bu diyeti birakicam galiba yaa kendimde en ufak bi degisiklik göremiyorum moralim bozuldu yaaa offf(
500 günlük çok zararlı, çok az. 700-900 arası düşünün derim ve evet kilo vereblrsiniz. ama şu kadar verirsiniz diye birşey diyememkızlar merhaba, günde 500-700 kaloriyle kaç kilo verilir 1 ayda, benim boyum 175 kilom 71 6 kilo vermek istiyorum sizce mümkün mü?
ee o zman napıcan canm bırakmak mı çözüm ? bırakırsan vucudun değişcek ama iyi yönde değil.Ervacim haklisin ama insan vücudunda degisiklik görmek istyo o kadar AC kalıyoruz istediklerimizi yiyemiyoruz ve hala gram incelme yok tam trtida kiloyu düşük gsteriyo ama görünüşte birşey yok insanin morali bozuluyo BN bu halime tahammül edemezken kendimi 100 kilo hayal bile edemiyrm![]()
hepsi aynıkız benim kaynanam da oğlumu yedin diyoYılan dillide ondan
hepsi aynıkız benim kaynanam da oğlumu yedin diyohalbu ki oğlu bana varana kadar 60 kilo bile yoktu
![]()
![]()
canım her işin başı sabır daha ne yaptıkta ne bekliyoruz önce biraz zaman geçsin hem 1 ayda 4 kilo zaten çok çok güzel bişey keşke benmde öyle olsada 3 ay sonra kurtulsam :) kendine gel lütfen canım :)Kizlar günaydın ben bu gidişle bu diyeti birakicam galiba yaa kendimde en ufak bi degisiklik göremiyorum moralim bozuldu yaaa offf(
kız aynen bizde öyleydik benm eşim 60 kiloydu ben 55Ayy biz tanıstıgımızda benim adam 58 kiloydu ben 54Çok utanıyodum yaa
![]()
kız aynen bizde öyleydik benm eşim 60 kiloydu ben 55![]()