Zayıflama Kampı

tumblr_nap56bj8ck1tppabro1_500.webp

semraanne semraanne cnm o kadar çok üst üste yorum geldi ki arada kaynamşttr senin menü. boşuna ceaza vrme kendine haftaya ödül yok diye. bu hafta biraz azaltrsın olur bitere bu kadar bastit ;)

kzlar bn akşam yemeğine dışarı çıkıcam ne yesem bi akıl verin hele sonra 2.000 kalori ile dönmek istemiyorum :D

kzlar bn akşam yemeğine dışarı çıkıcam ne yesem bi akıl verin hele sonra 2.000 kalori ile dönmek istemiyorum :KK70:
salata ye canım :) yada ne yemek istiyorsan onu ye ama küçük porsiyonunu iste canım ;) sen kendini bilirsin ay sınırını aşmayacak şekilde ye :D

TSK ederim kizlar desteğiniz için çok sağol ozlemcim motive ettin beni artik daha çok dikkat edicem yememe arada kaciriyrm onlari halledebilrsem çokiyi olacak sseviyorum sizi kizlar :)

ee o zman napıcan canm bırakmak mı çözüm ? bırakırsan vucudun değişcek ama iyi yönde değil.
bırakmazsan ER YADA GEÇ incelicek. Anlıyorum seni bende öyle düşünüyorum, aç kalıyoruz tamam tartıda eksilme var ama hala incelmedim diyorum ama 1-2 sene de aldığımz yağları 2 haftada vermeyi beklemek doğru mu sence ?
millet zayıflamak ve incelmek için saatlerce spor salonlarına gidiyor 3 saat ağır tepmpo egzsersiz yapıyor. biz napıyoruz yapırsak 1 saat yürüyüş.. ne bekleyebiliriz başka canm ? yavaş yavaş olucak bunlar.
Haklisin canim ama insanin sinitleri bozuluuo iste :(

Canim dışarda yiyeceksen izgara köfte yiyebilirsiniz küçük porsiyon bide salata ayran tamamdır yada ızgara balık yiyebilirsin

Valla çorba içtim şimdi dışarda saldırmıyım yemeklere :D
kader bırakmak yooookkk bak bnde bırakırım senn yüzünden şişko gelin olurum razı mısın :D

Valla çorba içtim şimdi dışarda saldırmıyım yemeklere :KK70:
kader bırakmak yooookkk bak bnde bırakırım senn yüzünden şişko gelin olurum razı mısın :KK70:
Yookk tatlim aman sirf sen zayif gelin ol diye birakmicam :) belki benimde nisanim olabilir 4-5 ay sonra kizlar bnde zayif bi kiz olarak nisanlik giymek istyrm :)

Kızlar annemler gitti.daha rahat yapabilirim aetik. Birde kızlar 1 kase musli sütle beraber kaç kalori acaba

kızlar bunlar birbirine deli gibi aşık olan bir çiftmiş :D :KK68:

Eklentiler

• sasirtan-asiklar-uyum-cift-1496225.webp
    sasirtan-asiklar-uyum-cift-1496225.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X