bugün çok hastayım canım sadece simidi çok istedi onu da aldım yedim :)Ne güzel az az yiyosun hiç arada yok benim neden böyle ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün çok hastayım canım sadece simidi çok istedi onu da aldım yedim :)Ne güzel az az yiyosun hiç arada yok benim neden böyle ya
bunun neresi kaçmış ki canımKızlar bana ceza verin yaaaa ben bugün ipin ucunu kaçırdım
sabah menemen 2 dilim ekmek
öğle yok
akşam çorba tavuk 2 kaşık pilav salata 3 tane sarma
su 1.5 lt
Spor yok
Gayet iyisin canımKızlar bana ceza verin yaaaa ben bugün ipin ucunu kaçırdım
öğle yok
su 1.5 lt
Spor yok
Burdayım canımnerde bu millet![]()
Canim dun odul gunundu o irmik helvasini odulun olarak yrmissin gayet menun iyi bnce o kadar helvadanda bisey olmaz bgun az yersin dengelersin olur biterKızlar bana ceza verin yaaaa ben bugün ipin ucunu kaçırdım
öğle yok
su 1.5 lt
Spor yok
hiçte fazla kacmamış canım cok iyKizlar gunaydin BN dun yine gremedim çok ygundum hic vaktim olmadı gercrktn
Menüm
Kahvaltı/öğle
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
Domates salatalik
Bitki çayı
Az ppeynir
4 zeytin
Ara
Lahana yemeği yedim az ekmekle
Erik
Aksam
Tavuk sis
Yarim lavaş
Meyve suyu
Salata
İki saat yürüyüş
2.5 litre su
Fazla kaçirdim dun yaa![]()
Canm memnun iyi ama bisküvi lokum çikolata hepsi ayni gün içinde olmasaydı keşke birinden birini yeseydin daha iyi olurdu[/QUOTE]TE="semraanne, post: 41001856, member: 585140"]Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
çok az peynir
ara 1 elma
küçük kare çikolata
öğle
küçük tabak fırında patlıcan yemeği
ara
2 kuş lokumu
2 bisküvi
akşam
Küçük tabak fırında patlıcan yemeğiyemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
belki bi dondurma yerim kızlar
erva hoşgeldin canımnerde bu millet![]()
canm hiç sorma kaçamak işini alasını yaptım hemde 2 gün.Burdayım canım
yediğin içtiğin sana kalsın gezdiğin gördüğün yerleri anlat demiyorum kaçamak var mı canım![]()
hoşbulduk cnm :)erva hoşgeldin canım
Tartıda fazla çıkman iyi olmamış canım ama evde olmayınca illaki yeniliyor birseyler sen telafi edersin bunu inanıyorum sana ne güzel kendi kendine cezada vermissin sıkma o kadar canını verecez bütün kilolarıkızlar geçmişi çok fazla okuyamadım A asell666 ve S sonbahr35 kilo bilidiriminizi yaptınız mı ???
bana gelince 2 gün kaçamak değil alasını yaptım ama sölemem. tartıda 1 kilo fazla çıktım bu sabah
ceza olarak 2 hafta ödül yapmamayı düşündüm yada 2 gün detoks yapmam lazım bunu telafi etmek için.
yada 2 gün hiç ama hiç ekmek yememem lazım. inanın blmiyorum benm bgün 79 ları görmem lazımdı cezam büyük. siz söyleyin ne yapayım
ha ama şöyle birşeyde var 2 gün yoğun tempodaydım burda terlemediğim kadar 3 misli ter attım. ama gel göre ki oturunca gece 1 de börek bile yedim