Zayıflama Kampı

Bende yazayım menümü
sabah 3 kayısı 1 armut
öğlen hamburger patates kola
akşam yok
eğer midem kazınırsa su ve bitki çayı içicem ve spor olarak squat ve mekik başlıyorum bugün

Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 yumurta
4 zeytin
domates salatalık
az kaşar peynir
1 çay kaşığı reçereçel
2 lokma ekmek
Ara
2 kuru kayısı
öğle
4 5 kaşık kadar pilav
tavuk miktarını bilmiyorum
didiklenmis 4 5 kaşık vardı
ara
2 kuş lokumu
1 kuru kayısı
akşam
1 kase cacık
bundan sonrada meyve yerim

Kızlar sırf diyet olsun diye hergün yumurta haşliyorum bikmadim ama bikmak üzereyim artık nasıl denk gelirse 1 dilim ekmeğimi yerim hergün ama yumurta haftada 2 3 gün yapacam oda hep haşlama değil sebzeli omlet falan yaparım

Bende yazayım menümü
sabah 3 kayısı 1 armut
akşam yok
eğer midem kazınırsa su ve bitki çayı içicem ve spor olarak squat ve mekik başlıyorum bugün
Sabah ve akşam bişey yok öğle zaten yemişsin yiyeceğini bencede dayanabilirsen bişey yeme sebze meyve yiyebilirsin tabi

...30...

Öğle
Mısır gevreği (1 porsiyon)

Ara
1 elma
1 seftali

Akşam
3 kucuk köfte
Salata (2 kaşık)
Yogurt (1 kaşık)
Soda

Daha sporumu yapmadım ama en az yarım saat yapıcam
Bende senden bugün bunu bekliyodum az yemişsin ama olsun zayiflayacaz dimi ozlemcimm

Bende yazayım menümü
sabah 3 kayısı 1 armut
akşam yok

Akşamı yapmamak değil de cok hafif geçirirsen daha iyi olur yoksa acıkıp saldırabilirsin. Yagsız sut yada yogurt, salatalık ye mesela.

Tamam canım inşallah peki squat neysede mekiği aşılamadan sonra yapabilir miyim doktora sorayım mı acaba sakıncası olur mu diye

Canım hiç bir fikrim yok sen bir doktora sor 2sinide.

Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 yumurta
4 zeytin
domates salatalık
az kaşar peynir
1 çay kaşığı reçereçel
2 lokma ekmek
Ara
2 kuru kayısı
öğle
4 5 kaşık kadar pilav
tavuk miktarını bilmiyorum
didiklenmis 4 5 kaşık vardı
ara
2 kuş lokumu
1 kuru kayısı
akşam
1 kase cacık
bundan sonrada meyve yerim

Ya sen bir kaç gundur akşamları cok iyi geçiriyorsun cacık ile.
Yogurdum ve salatalığım bitti bende denicem alınca

Kızlar sırf diyet olsun diye hergün yumurta haşliyorum bikmadim ama bikmak üzereyim artık nasıl denk gelirse 1 dilim ekmeğimi yerim hergün ama yumurta haftada 2 3 gün yapacam oda hep haşlama değil sebzeli omlet falan yaparım

Haşlama yemek zorunda değilsin tabi canım yagı cok kullanmamak sartıyla omlet yap menemen yap her gun her gun haşlama bıkar insan gercekten

Bende senden bugün bunu bekliyodum az yemişsin ama olsun zayiflayacaz dimi ozlemcimm

Aynen canım kacırdıgımızın ertesi günü dengeleyebilirsek hiç problem kalmaz

Kızlar menüm :
KAHVALTI
Dün ile aynı kızlar, sadece omletin arasında 1 dilim kaşar peyniri var. kepek ekmek 1.5 dilim.
. kk1.webp
ÖĞLEN
Dünden kalanlar gene ;
2-3 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 bardak light süt
2 adet eti form bisküvi
TOPLAM ALINAN KALORİ : 633
SPORLA YAKILAN KALORİ : Öğle yemeğinden sonra 1 mil leslie yaptım. Akşam jillian yapıcam.

Akşamı yapmamak değil de cok hafif geçirirsen daha iyi olur yoksa acıkıp saldırabilirsin. Yagsız sut yada yogurt, salatalık ye mesela.

Canım hiç bir fikrim yok sen bir doktora sor 2sinide.

Ya sen bir kaç gundur akşamları cok iyi geçiriyorsun cacık ile.
Yogurdum ve salatalığım bitti bende denicem alınca

Haşlama yemek zorunda değilsin tabi canım yagı cok kullanmamak sartıyla omlet yap menemen yap her gun her gun haşlama bıkar insan gercekten

Aynen canım kacırdıgımızın ertesi günü dengeleyebilirsek hiç problem kalmaz
Dünde iyi geçirdim aksami ama sonra 1 dondurma yedim ve komşu pasta getirdi 2 catal aldım oda mecburen dikildi başıma yeni tarif bak tadına yedim bende mecbur

kızlar an itibarı ile misafirlerimi yolcu etmiş bulunyorum bu 3 gün içerisinde abartılı bir şekilde yemedim ne yaptıysam azar azar yedim tatlılardan tadımlık aldım yani eminim ki günlük 1000 kaloriye yaklaşamamışımdır genel olarak iyiydi :)

Kızlar menüm :
KAHVALTI
Dün ile aynı kızlar, sadece omletin arasında 1 dilim kaşar peyniri var. kepek ekmek 1.5 dilim.
.Eki Görüntüle 1552295
ÖĞLEN
Dünden kalanlar gene ;
2-3 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 bardak light süt
2 adet eti form bisküvi
TOPLAM ALINAN KALORİ : 633
SPORLA YAKILAN KALORİ : Öğle yemeğinden sonra 1 mil leslie yaptım. Akşam jillian yapıcam.
canım ıyısın bugun
bugun oğle yediğin kadar yeseydin dün akşam(taktım senin dünkü pilavına:KK45:)

Bende yazayım menümü
sabah 3 kayısı 1 armut
akşam yok
öğlen dışarda mıydın kuzum ?
yani sabah ve akşamın nerdeyse hiç olmaması dengelemişsin gbi gözküyor ama detaya inmemi istersen kalori bakımından ve içerdikleri yağ bakımından işler değişir. sporunu yap bencede cnm ihmal etme :KK66:

Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 yumurta
4 zeytin
domates salatalık
az kaşar peynir
1 çay kaşığı reçereçel
2 lokma ekmek
Ara
2 kuru kayısı
öğle