- 8 Temmuz 2010
- 2.224
- 429
- 123
canm bugün menümde ekmek yoktu, sabah spor yaptığım için kreplerde eridi gitti diye umuyorum.Menün iyi de akşam iki ekmek çok mu olmuş
Öğlen zaten sadece süt olunca akşam ekmeksiz duramadım açtım baya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bugün menümde ekmek yoktu, sabah spor yaptığım için kreplerde eridi gitti diye umuyorum.Menün iyi de akşam iki ekmek çok mu olmuş
Sadece porsiyon tavuk yanında salça pide pilav falan yoktu pide 1 tane kır pidesi canım biliyorum ama bu iki gün bu kuruyemişleri eşimde bende tüketmek zorundayım iki gün sonra tüketmem zaten pekte aramamTavuk döner ekmek arası değil yada yanında ekmek salça tereyağ sosu falan yoksa makbuldür bence. Ama Kır pidesi olmamış ve miktarı ne kadar canm 1 mi 1,5 mu burası önemli. O kuru yemişi yemesen süper olur dicektim ama doktor ye dedikten sonra bize laf düşmez :) Ama bilgin olsun hadise kuru yemişler yüzünden kilo aldım demişti
kız bana pilav pilav diyordun noldu 2 gündür
Dikkatimi çekenler dondurma ki zaten calorisin farkındasn canm. İ slim kebabı fırında ise köftesi sebzesi diyet için uygun ama suyunu tabağa almamanı tavsiye ederim. Diyet zamanında yemeklerin suyundan kaçının çnkü yağ orda derler.
baklava bisküvi sigara böreği de var olmamış bgn canm
faceden ekleştik canm. senin de varsa msj at bana ekleyelim![]()
hayrdır cnm sevgilinle olan muhbtten dolayımı cann sıkkın ?erva147 canim bu aralar canim skkin biraz o yüzden pek telefonu elime almiyrm bu arada menun çok iyi tatlim çok iyi gidiyorsun istediğin kiloya gelirsin sen bu gidişle kuzum :)) U U-KUBRA canim sabah iyi durmussun karpuzla ama bnce meyveyi kahvaltıyerine yeme cçünkü günün en önemli öğünü kahvaltı ve iyi bi şekilde kahvaltı yapmış olsan daha iyi olur bence bu benim düşüncemi tabi sen bilirsin :)
anladım ben pek konuya hakim değilm ama bebk için mi bunlar cnm iğne falanSadece porsiyon tavuk yanında salça pide pilav falan yoktu pide 1 tane kır pidesi canım biliyorum ama bu iki gün bu kuruyemişleri eşimde bende tüketmek zorundayım iki gün sonra tüketmem zaten pekte aramam
Aynen canım haklısın aslında bişey söyleyim mi önceden 2.5 tane kır pidesi yedim mi anca doyuyordum şimdi bugün 1 tane zor yedim midem bulandı hepsini yiyene kadarcanm bugün menümde ekmek yoktu, sabah spor yaptığım için kreplerde eridi gitti diye umuyorum.
Öğlen zaten sadece süt olunca akşam ekmeksiz duramadım açtım baya![]()
Evet canım yarın çatlatma iğnesi göbeğimden vurulcam perşembe günü de aşılama yapılacak inşallah bu ay bebeğim tutunur Allahın izniyleanladım ben pek konuya hakim değilm ama bebk için mi bunlar cnm iğne falan
Yok canım 1 tane yetti arttı bilekızlar birde menüleri yazarken adedini miktarını porsiyonunu yazın mümkünse.
Ben değerlendirirken "pilav makarna ekmek börek vb" olarak yorumlayamıyorum. Yani siz akşam sadece pilav diyorsunuz mesela, ben kaç kaçık olduğunu bilmeden net bir yorum yapmıyorum. Esracım sen kır pidesi demişsin ya onu örnek vericem. 1 dilim yediysen süper dcem ama 1.5 porsiyon yediysen eyvah dicem![]()
doğru tabi canım ama canım çok cekmişti ve yiyince de şiştim ondan kahvaltı yapamadım :)erva147 canim bu aralar canim skkin biraz o yüzden pek telefonu elime almiyrm bu arada menun çok iyi tatlim çok iyi gidiyorsun istediğin kiloya gelirsin sen bu gidişle kuzum :)) U U-KUBRA canim sabah iyi durmussun karpuzla ama bnce meyveyi kahvaltıyerine yeme cçünkü günün en önemli öğünü kahvaltı ve iyi bi şekilde kahvaltı yapmış olsan daha iyi olur bence bu benim düşüncemi tabi sen bilirsin :)
hadi yaa sevindim valla beni bıraksan şimdi 3 tane bile yerim midem küçülmedi bnm yaw hala açım ama iradem varAynen canım haklısın aslında bişey söyleyim mi önceden 2.5 tane kır pidesi yedim mi anca doyuyordum şimdi bugün 1 tane zor yedim midem bulandı hepsini yiyene kadar
Hııı anladım şimdi hayrlısı olsun hakkınızda canmm :) Duaların kabul olsun inşşEvet canım yarın çatlatma iğnesi göbeğimden vurulcam perşembe günü de aşılama yapılacak inşallah bu ay bebeğim tutunur Allahın izniyle
gayet iyi bugün kuzum düzeltilcek birşey bulamadımMenüm
Kahvaltı
Domates salatalik 1 adet ikisinde
1 dilim ekmek
Şekersiz cay
4 zeytin
Az peynir
Öğle
5 adet light bisküvi
Bitki çayı
Aksam
Küçük tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
3 erik
Canım ben islim kebabı yemedim yememde ölse ağzıma şifa olacağını bilsem patlıcan yemem karıştırdın galibaparlakkartanesininaski canim islim kebabı pide çok fazla olmamış bence iyi yani zaten kebabı öğle yemisain pidede bir tane kuruyemisleride yemek zorunda oldgun için başkadiyecek bsey bulamiyrm genel olarak iyisini
semraanne canim bgun harbi naptin sen dondurma NYSE artik onu çok gtmuyrm bizim kızlara ama baklava sigara böreği biskuviler olmamış yaa na dengelersin sen
eminimkierva147 evet canim onunla alakali canim skkn ama bgun iyiyim
kız bnm profile gr msj at yada adını sanını yaz burdan ekliyim senierva147 nasıl mesaj atcam kız ??