Zayıflama Kampı

nere gitti bu millet canm ? dağılsak da dağılsalarda önemli değil gerçek hayatta devam etsinler de varsın burda olmasınlar ne edelim :KK66: kız hiç kısayım aman durayım demedim yaa ev sahibi de olunca ne bileyim düğün diye yedim de yedim.
sende çok takma valla fıstık gbi veriyosun kız 80 lerden geldin sen heeee :KK70:
Öyle valla haklısın bende bayrama kadar en azından 68 olmak istiyorum hani hamileyken kendime biseyler almistimda sonra bana olmadı ya bugun hepsini giydim ve oldu bazıları göbekten dolayı kötü durdu ama göbek için hareket etmeye başlayınca oda hal olur

nere gitti bu millet canm ? dağılsak da dağılsalarda önemli değil gerçek hayatta devam etsinler de varsın burda olmasınlar ne edelim :KK66: kız hiç kısayım aman durayım demedim yaa ev sahibi de olunca ne bileyim düğün diye yedim de yedim.
sende çok takma valla fıstık gbi veriyosun kız 80 lerden geldin sen heeee :KK70:
Öyle valla haklısın bende bayrama kadar en azından 68 olmak istiyorum hani hamileyken kendime biseyler almistimda sonra bana olmadı ya bugun hepsini giydim ve oldu bazıları göbekten dolayı kötü durdu ama göbek için hareket etmeye başlayınca oda hal olur

kızlar yeğenlerimin sünneti dolayısı ile gitmiştim. sünnetimiz 3 gün sürdü yemediğim şey kalmadı. şöle söyliyim bu 1 hafta sürecinde yaklaşık 30 tane kıymalı pide ye bedel yedim. ( yemeğimiz pideliydi 4 gün evde paso pide yendi.) ve hiç kendime sıkayım aman diyettiym diyemedim :KK43: hiç kalori düşünmedim yedim de yedim.
tek avantajım gece 2 ye kadar ayakta durup ordan oraya koşturmak sabah 8 de tekrar koşturmak oldu. ama 2 kilo rahat aldım sanırım. Yarın sabah tartılıcam bldiririm kilomu. çok üzgünüm çoookkkk :KK43:
Hoşgeldin kuzum çok özledik seni biraz dikkat etseymişsin iyiymiş ama neyse olan olmuş kızz Erva hergün pide yemekten bıkmadın mı ben eskiden olsam yerdim ama evlendim huyum değişti hep bu kocam yüzünden onun böyle takıntılı huyları var etli kıymalı tavuklu şeyleri yemek yada benzeri içine girmiş tüm yiyecekleri 2 güne yemez önceden beni deli ederdi şimdi bende ona benzedim

semraanne semraanne ayakta alkışlıyorum sni kuzummmmmmmmmmm :KK66:
kader, esra , storm. azar azar ilerliyorsunuz ama hiç yoktan iyidir kızlar sizide tebrk ederim :)
Kuzum geçen hafta ben kuruyemişden dolayı +300 çıkıp 92.30 olmuştum bu hafta ise 91.70 oldum dediğin gibi yavaş gidiyorum ama - 300 olmak insanı üzüyor -600 olunca en azından yarım kilo gitmiş diye sevinip azimleniyor insan

erva147 erva147 canim hosgeldin ozlettin kendini yaa iyiki geldin valla yoksa kimse yok burda herkes bi yerlerde ben Semra esra var sürekli yazan zaten Semra acayip güzel kilo veriyi bizde ufaktan vermeye çalışıyoruz bakalım İns.bu ramazan kilo almicam vererek tamamlicam bu bir ayı ama benim bu göbek hiç gtmiyo sanki yaa napmam lazım onun için mekik dışında ve yanlarim için cnku mekik cekiyorum zaten en az 40-50 başka bseyler yapmm lazım

Dünkü menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim pide
Domates salatalık
Şekersiz çay
2 çatal fıstık ezmesi
Sahur
Bezelye yemeği iki kaşıkkadar
Mercimek cçorbası
1.5 dilim pide
Yoğurt
1catal bulgur pilavı tam dolu değil
Karpuz kiraz
Çeyrek bardak fanta

Kızlar ben kendime dikkat edemiorum ya
Akşam iftarda bi kase çorba salata birazda pide ve sadece bi parmagim kadar tavuk kanatyedim ssonrasında karpuz ve çay yiyemiorum maalesef
Sahurda dolaz yaptım 4-5 kaşık dolaz birazda karpuz bol su

Canim neyine dikkat edemiyosun anlamadım yoksa bize sakami yapiyosun yediklerin gayet normal yanı başka ne bekliyorsunki gerçi sen tam olarak ne istiyosun onuda anlamadım gerçekten...

Bu arada kızlar Goji bery (kurt üzümü diye geçiyor) metabolizmayı çok hızlı çalıştırıyormuş ve kilo vermeye çok yardımcı okuyomus sizde araştırın isterseniz biraz ben denemeyi dusunuyrm ramazanda snra

Oruç tutTE="fazlaliklara elveda, post: 41476164, member: 676831"]Canim neyine dikkat edemiyosun anlamadım yoksa bize sakami yapiyosun yediklerin gayet normal yanı başka ne bekliyorsunki gerçi sen tam olarak ne istiyosun onuda anlamadım gerçekten...[/QUOTE]
Oruc tutuyorum daha çok yemem lazım midem almio neresi şaka bunun bende onu Çözemedin cnm ya

ohoo çok rahat 68 olursun kuzum sen . her hafta 1 kilon rahat gidiyor tü tü maşallahh :) kıyafetlere sevindim inş bol bile gelir zamanla.

Hoşgeldin kuzum çok özledik seni biraz dikkat etseymişsin iyiymiş ama neyse olan olmuş kızz Erva hergün pide yemekten bıkmadın mı ben eskiden olsam yerdim ama evlendim huyum değişti hep bu kocam yüzünden onun böyle takıntılı huyları var etli kıymalı tavuklu şeyleri yemek yada benzeri içine girmiş tüm yiyecekleri 2 güne yemez önceden beni deli ederdi şimdi bende ona benzedim
cıksss bıkmadım hergün koli koli sıcak pideler ayranlar of sus sus :D
çok pişmanım beaa ama napayım öldüreyim mi kendimi oldu bitti. eşinin huyu garipmiş kız, bnm nişanlım et tavuk delisi 3 öğün yer verirsen :D
Kuzum geçen hafta ben kuruyemişden dolayı +300 çıkıp 92.30 olmuştum bu hafta ise 91.70 oldum dediğin gibi yavaş gidiyorum ama - 300 olmak insanı üzüyor -600 olunca en azından yarım kilo gitmiş diye sevinip azimleniyor insan
-600 oldu diyorsun oda iyi kuzum. ama bu hafta daha çok dikkat et kendine bence biraz atak görelim yahuu ;)
erva147 erva147 canim hosgeldin ozlettin kendini yaa iyiki geldin valla yoksa kimse yok burda herkes bi yerlerde ben Semra esra var sürekli yazan zaten Semra acayip güzel kilo veriyi bizde ufaktan vermeye çalışıyoruz bakalım İns.bu ramazan kilo almicam vererek tamamlicam bu bir ayı ama benim bu göbek hiç gtmiyo sanki yaa napmam lazım onun için mekik dışında ve yanlarim için cnku mekik cekiyorum zaten en az 40-50 başka bseyler yapmm lazım
H.B Kuzummm :)
nasıl yapıyorsunuz şimdi oruçlukta, bugün benm ilk orucum diğer ilk 4 gün tutamadım. akşam sahur yaptım hayvan gbi yedim gene ahaha :D ne zaman tartılsam bilemedim karnım çok şiş şuan :(

kızlar oruçlukta nasıl yapıyorsunuz ne zaman tartılıyorsunuz bi anlatın hele. ben çok korkuyorum bu zamanlardan. yiyip yiyip yattığımız için direk yağ olucak diye ne etcezzz ya bi diyiverin bana :D

kızlar oruçlukta nasıl yapıyorsunuz ne zaman tartılıyorsunuz bi anlatın hele. ben çok korkuyorum bu zamanlardan. yiyip yiyip yattığımız için direk yağ olucak diye ne etcezzz ya bi diyiverin bana :KK70:
Canım oruçluyken öğleden sonra tartıldık valla bende öyle düşünüyorum ama gidiyor kilolar çok şükür

ohoo çok rahat 68 olursun kuzum sen . her hafta 1 kilon rahat gidiyor tü tü maşallahh :) kıyafetlere sevindim inş bol bile gelir zamanla.

cıksss bıkmadım hergün koli koli sıcak pideler ayranlar of sus sus :KK70:
çok pişmanım beaa ama napayım öldüreyim mi kendimi oldu bitti. eşinin huyu garipmiş kız, bnm nişanlım et tavuk delisi 3 öğün yer verirsen :KK70:

-600 oldu diyorsun oda iyi kuzum. ama bu hafta daha çok dikkat et kendine bence biraz atak görelim yahuu :KK66:

H.B Kuzummm :)
nasıl yapıyorsunuz şimdi oruçlukta, bugün benm ilk orucum diğer ilk 4 gün tutamadım. akşam sahur yaptım hayvan gbi yedim gene ahaha :KK70: ne zaman tartılsam bilemedim karnım çok şiş şuan :KK43:
Kuzum benim eşimin önüne 3 gün pide koy yemez hatta patates yok mu patates kızart der :KK70::KK70:evet bende bu ara azimlendim yürüyüş bandımla aramı sıcak tutmam lazım

3 kişi mi bildirim yaptı ???
U U-KUBRA @2KediAnnesi file76 file76 THEY- THEY-
bildirimler nerde kızlar ?

e.webp

Canım oruçluyken öğleden sonra tartıldık valla bende öyle düşünüyorum ama gidiyor kilolar çok şükür
tmm canm bnde iftara yakın tartılırım. bakalm bnde nasıl işleyecek çok korkarım ben ramazandan :(
Kuzum benim eşimin önüne 3 gün pide koy yemez hatta patates yok mu patates kızart der :KK70::KK70:evet bende bu ara azimlendim yürüyüş bandımla aramı sıcak tutmam lazım
annem ne masrafsız herif o öle ahahah :D
E oruçken zorlanmıyor musun kuzum ? susamıyor musun daha dgrusu

Back
X