Zayıflama Kampı

ahaha al bnden de o kadar dün cips yedim kız ben. amaniiiinnn gtti bizim diyetler resmen yaww.
bi semreyaı mezun vericez galiba :KK43:
Bu gidişle mezun olamam bende dün neler yedim neler annemlerdeydim geldi yemekler gitti tatlılar cipsler meyveler daha neler neler sonra sahur aman allahım ne yaptım ben öyle bugün tartılmaya cam tartıyi cumaya kadar kaldırdım

erva147 erva147 sorma diyet falan kalmadı bizde bakalım ne yapacaz Evelynn Evelynn canim senin menude fena sayılmaz ama biraz kacirmissin benim gbi :)) THEY- THEY- canim su gunlukte bi senin ne yapmak istediğini anlamadım gtti bi ben birakicam yapmıyorum diyosun normal yemek yiyosun çok az yedim yiyemiyirum fazla yemem lazım diyosun şimdide ne hikmetse iki hafta dahi olmadan 7 kilo verdiğini syluyosun ya bizde bi srun var yada senin sylediklerin le yaptıklarını birbirine ters orantılı madem yapamiyosun bırakacak diyosun niye burdasin anlamiyorum...

Valla hergun byle fikrini degstririp yrum yazacaksan kalmama gerek yok biz burda birbirimize motive etmek desteklemek için bir Aradayız sürekli fikir değiştirdikten snra burda olmanın anlamı yok amacın zayiflamaksa amenna ama sürekli bi birakicam bi yiyemiyorum su bu diyeceksen gerçekten kalma..

Valla hergun byle fikrini degstririp yrum yazacaksan kalmama gerek yok biz burda birbirimize motive etmek desteklemek için bir Aradayız sürekli fikir değiştirdikten snra burda olmanın anlamı yok amacın zayiflamaksa amenna ama sürekli bi birakicam bi yiyemiyorum su bu diyeceksen gerçekten kalma..

Ya onu bende farkettim de söylemek istemedim.
Bir ara böyle her gun yazmak beni sıkıyor istemiyorum dedin. Sonra buraya yeni gelen bir arkadasa ben cıkayım sen benim yerime gir dedin. Gercekten zorla tutuyoruz gibi bir durum oluştu :) THEY- THEY-

Bu gidişle mezun olamam bende dün neler yedim neler annemlerdeydim geldi yemekler gitti tatlılar cipsler meyveler daha neler neler sonra sahur aman allahım ne yaptım ben öyle bugün tartılmaya cam tartıyi cumaya kadar kaldırdım
sen yakıyorsun kuzum bizim gbi hoop depolamıyorsun ki ;) noldu herkes cipse saldırmış yaw bn ilk dün yedim bi baktım hepiniz dün yemişsinz :D

THEY- THEY- bn günlükte yokken buraya yazmak istemiyorum artık gbisinden birşey yazmışsın sonra bir kişiye bn çıkayım sen gel demişsin. hatta o kişide benim yerime çıkıcaksanz çıkmayın demiş. Bunları gelince alıntılamadım zira sen hala burdasın diye üstesinde durmadım.
Ama bir kişinin aramıza girmesi için başkasının çıkmasına gerek yok... Gelen kişi kurallarımızı kabul ediyorsa kızlar bakar karar verir gerekirse aramıza alırlar. Gerekmezse almazlar.
Diğer konu yediklerine son zamanlarda dikkat edemedim burada değildim. kimsenin menüsüne odaklanamadım. ama aralarda senin çok az yedim yemek yemem lazım gibi yazılarını gördüm. Hatta mide bulantısı çeken sen miydin ?
Yediklerin hakkında birşey diyemiycem tam okuyamadım çünkü ama inşallah sağlıksal bir sorun yoktur . Lakin 12 günde 7 kilo imkansz şahsen, hiç birşey yemesen bile imkansz. Bunca zaman -300 -500 falan verirken 12 günde nasıl 7 kilo gitti ?
Ve sen bunu normal mi karşıladın ?

erva147 erva147 hayir ben bunu normal karsilamadim aksine hala soktayim ama tahminim tok tartilmam ve tartinin bozuk olmasina bagliorum ben bunu

erva147 erva147 hayir ben bunu normal karsilamadim aksine hala soktayim ama tahminim tok tartilmam ve tartinin bozuk olmasina bagliorum ben bunu
Yani tartılırken tok muydun ? o zman 8-9 kilo mu verdin canm sen :D
Tartının yeri değişmiş olablr yazmıştım sana sabah ama 2 farklı tartı da tartıldım demiştin o zman bozuk olma ihtimali pek olmuyor. Neyse cuma günü tekrar tartılırsın bir daha kontrol ederiz ;)

7 kg demek 50bin küsür kalori demek. 12 güne vurursak senin günde 4000 küsür kalori yakman ve 100 kalori bile almaman gerekir. Hadi yarısıda su olsun. Sen bu kadar zamanda 3-4 kg su kaybettiysen dehidrasyon yaşarsın yani bunun olması imkansız +100 kilo değilsen.
İlk söylediğin kilo yanlıştı demekki. Montlarla botlarla mı tartıldın naptın :KK53:

erva147 .!.:
Yani tartılırken tok muydun ? o zman 8-9 kilo mu verdin canm sen :KK70:
Tartının yeri değişmiş olablr yazmıştım sana sabah ama 2 farklı tartı da tartıldım demiştin o zman bozuk olma ihtimali pek olmuyor. Neyse cuma günü tekrar tartılırsın bir daha kontrol ederiz :KK66:
Erva zaten kafam karisik bide sen karistirdin corba oldu

Bu arada tartı digitalse bazen bozuldugunda ya da pili bittiğinde saçmalayabiliyor. Ben 1 defasında 15kg cıkmıştım:KK70:

Erva zaten kafam karisik bide sen karistirdin corba oldu
karışacak ne var ? sen gelip buraya yazdın 7 kilo vermişim diye. bende sana tartının yeri değişmiş olabilir, düz bir zeminde durmuyor sallanıyor olabilir böylece yanlış tartar dedim ,sende hayr 2 farklı tartıda tartıldım sonç aynı dedin ???
şimdi de tartı bozuk olabilir diyorsun. Hadi diyelim bize teee başlarda sölediğin kilon yanlıştı iyi de sen nerdeyse 1 aydır bizimlesin her cuma tartılıyorsun. 1 aydır yanlış tartılma imkanın yok ki :KK14:

sen yakıyorsun kuzum bizim gbi hoop depolamıyorsun ki :KK66: noldu herkes cipse saldırmış yaw bn ilk dün yedim bi baktım hepiniz dün yemişsinz :KK70:
Hiç sorma ya ben bide çok cips yedim ya cumaya kadar onu yakarım ancak bu hafta kilo almamak için dua ediyorum

Back
X