teşekkür ederim benim aldığım biraz daha büyüktü nescafe parçalarından biraz daha büyük. demekki doğru düzgün öğütülmemiş. bu elimdeki bitsinde başka bi yerden alıcam artık. sizin tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı. yada bi site, marka falan
Ben yurt disinda yasiyorum burdan aldim ama sana tavsiyem kesinlikle faturali ürün al orjinal yesil kahve sitesi var orasi faturali gönderiyor bildigim kadariyla 👍
Canım hangi ülkedesin ve nasıl aldın? Yurtdışına yolluyorlar mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Almanyadayim ebay diye bi site var ordan aldim tr yasiyorsan eger dedigim orjinal yesil kahve sitesinden alabilirsin 😉
Ebay den mi aldıın!? Yok ben aktardan kuru kahvecilerden alıyorum zaten de uzun süre yurtdışındaydım bulamamıştım orda ondan sordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet ebay tanidiklarin varsa alip yollatabilirsin 😉
Ben yurt disinda yasiyorum burdan aldim ama sana tavsiyem kesinlikle faturali ürün al orjinal yesil kahve sitesi var orasi faturali gönderiyor bildigim kadariyla 👍
iki gündür yeşil kahve içiyorum artı diyet ve sporsonuç süper 2 günde 2200gr
Yeşil kahve ile bir arkadaşımı zayıflamış olarak gördükten sonra tanıştım :)
Ocaktan bu yana görmediğim arkadaşım 17 kilo vermiş . Sadece yemeğimi azalttım ve aktardan aldığım yeşil kahveyi içiyorum dedi.
Benim ilk içme deneyimim içler acısıydı :))
Kesinlikle ilk içişte çok kötü gelebilir tadı eğer ki kahve tiryakisiyseniz.
şimdi kendimce çözüm buldum
doğru mu yanlış mı blmiyorum ama
4 bardaklık kahveyi aynı anda pişirim , cam sürahiye süzüp , buz dolabında bekletiyorum
içeceğim zaman bardağa doldurup üstüne limon sıkıyorum .o zaman içilebilir oluyor.
ve hiç içmemekten iyidir diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?