Zayıflamada yeni bir moda ; YEŞİL KAHVE

kızlar eşimin arkdaşı bna getirdi saolsun kutusunda aynen şöle yazıo green coffee 800 getiren kişi çok kiloluydu kendisi bunla baya zayıflamış bende denicem bakalım yarın başlıcam deneyimlerimi paylaşırım...:126:

bu kutuda poşet çayların kutusu gibi minik minik poşetlerde kahveler 5 er gram şeklinde içinde 18 tane var

arkadaşlar bn geçen gün mısır çarşısından aldm yeşil kahveyi 18 19u gibi başlıycam diyete o zmnda yeşil khve başlıycam ama kahveci dediki suyunu kaynatarak iç yada el degirmeninde öğütüp turkk khavesi gibi yapın ddi
hangisi dha dogru

Arkadaslar,

Bu yesil kahve tam bir moda... amca kizini birkac ay gormemistim.. gecen bulustuk! ay gozlerime inanamadim.. bi zayiflamis super olmus..guzellikte yerinde zaten gozlerimi alamadim. fahriye evcene benzemis zayiflayincada.. daha guzel hatta hahaha.. bazen bazgi insanlara zayiflik cok guzel yakisiyor.. simdikte ben 160lik boyumda onunla ayni kilodayim.. ve heryerim ayni anda sisti gitti:S offffff offf hic 60 olmamistim baktim 64 kilodayim!
neyse sordum bunu nasil basardin.. yesil kahve icerekten ve 18.00 den sonra hic yemek yememis. (belki arada sirada bir meyve) ve kopegi var, aksamlari onu gezdirince kendiside uzunca yuruyus yapmis.. yani sIkI bir Yuruyus.. ve evinde karin kas gelistirme aleti vardi.. arada bir karin kas hareketleri yapmis. ve 'wing chun' isminde bir spora gidiyor. sanirim haftada bir kez. ilk 2 hafta istahim cok artti ama sonra istahim kesildi.. 2 dilim ekmegi zor bitiriyordum.. fazla aclik hissi gelmiyordu dedi..ve bunun yani sira normal saglikli beslenmis ve spor yapmis anluyacaginiz. ama diyetsiz sporsuz da cok yavas gidiyordu dedi. haftada 1 kilo.. ama kiloda almiyordum dedi... ona bile raziydim ama zayiflamakti amacim yuruyus ve dengeli saglikli beslendim diyor...
ama gelelim asIl konuya.. google da aradanizmi bilmiyorum ama hollandacada ve ingilizce icerikli cok site var. bu yesil kahvenin kendiliginden iceren zayiflatici madde yok sanirim. icine= 'SIBUTRAMINE' denilen madde katiyorlar. iste bu zayiflatan bir ilac! yani obesitelerde kullanilan. fakat tehlikeliymis.. yani kalp rahatsizliklari yapabiliyormus. Ama yengemle kuzenim kullanmislar oyle birsey olmadi rahat kullandik dediler.. ben simdik 4. gunumdeyim bakalim nasil gidecek.. cogu zaman tazminattan korktuklari icin o ilaci satmiyorlar.. Yani zarari karindan fazla olur dusuncesiyle, anlatabiliyormuyum? Kuzen bu urunu amerikadan getirtmis. benim kullandigim greencoffee800 ve ustunde yaldizli logosu var.. googleda aradinizmi logosuz olanida var. iste o ise yaramiyormus. o zayiflatan madde icinden cikarilmis oluyormus(sibutramine). bu arada bir kutusune 20 euro odedim.. baya pahali. ama istahimi kesse bile iyi.. bir kutu bitince 2 hafta ara verecem. sonra digerine basliycam.
Bu arada arkadaslar Ananas yiyin. Ozel Ananas dilimleme aletleri var. ondan alin cok buyuk rahatlik. her sabak aksam bir yuvarlak dilim yiyin.. super yag yakici ozelligi var. tok hisside veriyor.. hadi hepinize kolay gele.. daha ilerki zamanda bildiririm size durumumu

bugün öğretmenler odasının güncel konusu yeşil kahveydi
eskişehir de bugün satış patlaması olmuş olabilir

merhaba kızlar,

dün yüz temizleme jeli almak için gittiğim yves rocher de içinde yeşil kahve olan inceltici kremler gördüm satış görevlisi çok methetti kendisinin de kullanıp çok iyi sonuç aldığından bahsetti ama ne de olsa satış görevlisi, ürününü satmak için hikaye yazmışta olabilir :) herşeye rağmen almayı düşünüyorum kullananınız olduysa etkili mi değil mi anlatabilir mi? :)

Yeşil çay nasıl siyah çayın işlenmemiş haliyse ,
yeşil kahvede aynısı.

Fakat yorumlarda şeker hastalığına iyi gelindiği yazılmış, ama uzunca paylaşılan bir makalede

şeker hastaları, hamileler v.s kullanmasın yazılmış.. Kafam karıştı.

Benim de dikkatimi çekti hem şeker hastalığına iyi diyor hem de şeker hastaları kullanmamalı diyor enteresan...

...............................................

Benim de dikkatimi çekti hem şeker hastalığına iyi diyor hem de şeker hastaları kullanmamalı diyor enteresan...

Evet aynen..Acaba tablet olanından mı söz ediyorlar ; şeker hastaları kullanmamalı diye.. ?

Tablet olomayanı sanırım şeker hastalarına yarıyor..Çünkü normal türk kahveside şeker oranını düzenliyor azda olsa.

benim de alasım geldi . ben kahveyi çok seviyorum ama fazlası zararlı biliyorum bari yeşil içiyimde sorunları ortadan kalksın . belkide zayıflarım .

bikaç gündür sabah aç karına içiyorum, soğukken tadı güzel değil ama sıcak içilmesi çok kolay. kahvenin kavrulmamış hali olduğu için içindeki kafein v.b. değerler daha bir etkili olur sanırım. akşam içmeye çekiniyorum uykumu kaçırır diye. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…