Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet aksam 6 gibi istanbuldayim pazar gunu canimsositososito
canim arada vakit bulursam girerim annmlerden ama ilk gunler giremem gelen giden olur beni gormeye..geri dondummu hergun burdayim yine sen merak etme..a.s

elimden geldigi kadar girmeye calisiyorum mervecigim fakat cok aktif olamiyorum kusura bakmayin.derslerim agirdi bu yil ustelik 2 haftadir pc bozuktu ara ara okuldan giriyordum.bundan sonra aktif olmaya calisacagim.

mehayim gidiyorsun ha simdiden hayirli yolculuklar canim bana var biraz daha arkadaslar gidicek bu hafta sonu onlara yardimci oluyorum bende,insallah onlardan sonra bende sira

prensesım yanlıs anlama cnm senı tanıyoruz durumlarıda bılıryoruz tabıkı ewde ıslerımız oluyor sureklıde pc de oturamayızyanı benım soylemek ıstedığım en azından bır slm

sen ne zaman gidiyosun giiii:jeyyar:

mervecım ısın yenı sanırm hadı hayırlı olsun cnm
mehayım sen hasret gıder aşgum bız burdayoz bu gıdısle hıctemezun olamıycaz anlasılan :))) gercı mezun olsakta gelırız de

nazlim bu haftaki hedefin ne acaba ogrenebilirmiyim???
biraz korkuyorum galoba beni gececeksin diyeeyvahedigeldismile
bu haftaki azmin ve gayretin beni korkuttu ecuk eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

mervecım ısın yenı sanırm hadı hayırlı olsun cnm
mehayım sen hasret gıder aşgum bız burdayoz bu gıdısle hıctemezun olamıycaz anlasılan :))) gercı mezun olsakta gelırız de

:roflol::roflol: valla bencede oyle mezun olsakta geri geliriz biz..
bizde bu istah bu bogaz varken:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy sorma gıııı ye ye ye nereye kadar deılmı bu hafta pek azımlı deılım cnm 1kılo olsa razıyım hatta 500gr. bıle cunku bu hafta ıcıde pıknıklerımız devam edecek gıbı gorunuyor oğleden sonraları bakalım bgn cıkayım da nesfıt sut falan alayım cocuklara kendıme yrn a bellı olur neler yapacağım :)

nazlim bu haftaki hedefin ne acaba ogrenebilirmiyim???
biraz korkuyorum galoba beni gececeksin diyeeyvahedigeldismile
bu haftaki azmin ve gayretin beni korkuttu ecuk eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yok cnııımm ya belkı sen tr ye gelınce alırsan ben gecerım ıste o zmn sende cekınmeden herseyden bol bol ye tamammı cnm kac yıl oldu gelmedın ozledın yanı herseyın tadını tmmı tatlım ?oyyy ben bu kılomu korusam bıraaz ıyı olcak baya ınıdım dıye dusunyrom kendı capımda :) az kaldı 60 a sevınclıyım ama bırazda burnum halva da :)

ye askumm can bogazdan gelirsempatiksalakcinni
piknige gidipte yememek olurmu hec:jeyyar:
ayy valla bizde annemlerde piknik planlari yaptik bu sene baya yani anlayacagin bu sene tr de banada bol bol piknik vara.s
ayy gitmeen 60 olsaydim keske yaa bari geri geldigimde cok almis olmasam:çok üzgünüm:62 yi gecmem insallah yaaeyvahedigeldismile

en son 2007 da gelmistim canim yaa 3 sene oldu:çok üzgünümzlememmi en cok simit ve iskender kebabini ozledim...cokacimcoook

prensesım yanlıs anlama cnm senı tanıyoruz durumlarıda bılıryoruz tabıkı ewde ıslerımız oluyor sureklıde pc de oturamayızyanı benım soylemek ıstedığım en azından bır slm

yanlis anlasilmadin canim inan opuyorumnanaktan

sen ne zaman gidiyosun giiii:jeyyar:

6 agustos nandaha var vuslata emme alisverise basladim simciktensempatiksalakcinniancak hazirlanirim ben 2 valiz 2 el cantasi olacakohaoldumsmileohaoldumsmilekilom fazla gelirse heruf keser benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hihihiihih ayy ne heyecanlısınızdır sız sımdı ya sızı bekleyenşerde ole
bızde 10temmuz kpss den sonra tatıle cıkcaz esımle ordan gelıncede annemlrın yanına koye gıdıcez butun kardesler cockuklarımız falan heryıl bu sekılde yapıyoruz yıne de heyecanlanıruz dusunsenıze ve bız aynı sehırdeyız hepımız duzce merkez onlar bn ılcede ama yınnede heyecan doruk olyuyor hele cocukalr :) sızlerı hıc dusunemıyorum
ne kadar kalcaksınız mehay.prenses ?

ben heruflen gitmiyom rahatimsempatiksalakcinni

ah nazlim ah 3 yil oldu gitmeyeli turkiyeye cok ozledim cok artik birisi tr dedimi aglamak geliii bana:gitme:

ben 3 hafta kalicam ya az benimki esimin izini azdi aslinda ben kalsam kalirim ama okulum basliyor erkenden kalamayacagim.mafoldumben

ben izine gitmeden 2 gunlugune alamanyaya gidecegiz esimle sirket hedaye etti bizezemuszemusspali bir otelde kalacakmisiz oh tatilden once kedimi iyi bir arindirayim:kedi:cok karisacak isler ya ordan don trye git laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…