- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.661
oooo bıtmıs ya hafatasonu buradasın desene ist. damı olucan ?burdan gecersenız haberleselım de goruselım ya olmazmı cnm duzce ıstıkametı:)))) ewet cok yoğunsn sen ılk defa bu sekılde gırmıyosun kac yıldır buradayız bırlıkte yaknda bende terkıdıyar eylıcem sanırım kızlar olmasa cok sessız kaldı burası ozluyorum eskı gunlerı ya
elimden geldigi kadar girmeye calisiyorum mervecigim fakat cok aktif olamiyorum kusura bakmayin.derslerim agirdi bu yil ustelik 2 haftadir pc bozuktu ara ara okuldan giriyordum.bundan sonra aktif olmaya calisacagim.
mehayim gidiyorsun ha simdiden hayirli yolculuklar canim bana var biraz daha arkadaslar gidicek bu hafta sonu onlara yardimci oluyorum bende,insallah onlardan sonra bende sira
mervecım ısın yenı sanırm hadı hayırlı olsun cnm
mehayım sen hasret gıder aşgum bız burdayoz bu gıdısle hıctemezun olamıycaz anlasılan :))) gercı mezun olsakta gelırız de
nazlim bu haftaki hedefin ne acaba ogrenebilirmiyim???
biraz korkuyorum galoba beni gececeksin diyeeyvahedigeldismile
bu haftaki azmin ve gayretin beni korkuttu ecuk eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ayyy sorma gıııı ye ye ye nereye kadar deılmı bu hafta pek azımlı deılım cnm 1kılo olsa razıyım hatta 500gr. bıle cunku bu hafta ıcıde pıknıklerımız devam edecek gıbı gorunuyor oğleden sonraları bakalım bgn cıkayım da nesfıt sut falan alayım cocuklara kendıme yrn a bellı olur neler yapacağım :)
yok cnııımm ya belkı sen tr ye gelınce alırsan ben gecerım ıste o zmn sende cekınmeden herseyden bol bol ye tamammı cnm kac yıl oldu gelmedın ozledın yanı herseyın tadını tmmı tatlım ?oyyy ben bu kılomu korusam bıraaz ıyı olcak baya ınıdım dıye dusunyrom kendı capımda :) az kaldı 60 a sevınclıyım ama bırazda burnum halva da :)
mehayım sen aslen nirelisin kızz
prensesım yanlıs anlama cnm senı tanıyoruz durumlarıda bılıryoruz tabıkı ewde ıslerımız oluyor sureklıde pc de oturamayızyanı benım soylemek ıstedığım en azından bır slm
sen ne zaman gidiyosun giiii:jeyyar:
yanlis anlasilmadin canim inan opuyorumnanaktan
6 agustos nandaha var vuslata emme alisverise basladim simciktensempatiksalakcinniancak hazirlanirim ben 2 valiz 2 el cantasi olacakohaoldumsmileohaoldumsmilekilom fazla gelirse heruf keser benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?