Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben herufsuz cikmam anam:asigim: sapkasiz cikmam abi gibi oldu:roflol:nasil gidecen yalniz giiii kuccuk bebeyle bir elide valiz digerinde bebek arabasi alacanmi yanina?al bence kepaze olursun valla almazsan.

ben 3 hafta 3 gun:çok üzgünüm:

gecen yil arkadas bebek arabasini almadan gitti cocuk hic durmamis ucakta rotar yapmis rezil olduk oaralarda dedi.arabayi alsaydim cocuk uyurdu arabada dedi.ondan sorayim dedim...mehayim.

gecmıs olsun cnm ya
bızde dısarı uzum asması var yemekelrı koyup cocukalrı ınıdırp acık havada yedıreyım cıkıyoruz bızde gorusmek uzere

mrb kızlar nasılsınz..ben hala tartılamadım kilom kaç bilmiyorum haftasonu çok yoğundum bugünde temizlik var evdede tartım yok.:gitme: nesfitimi aldım bende bakalım faydası olucakmı bizede.
sabah-2br şekersiz çay.1kk peynir,1biber,1dilim ekmek
ara-kiraz,yarım lt su.ardından sirkeli su
nesfitide öğleyle akşam yemeyi düşünüyorum

nemesis ve nazlıbahar nesfiti hangi öğünlerde yiyosunuz..sadece akşammı

kızlar mrb.kahvaltımı öğlenle birleşti aşırı acıkmıştım yazimde fazla mı kaçmış bakın yaa.
-yarım domates
-yyarım salatalık
-1 kk peynir
-1 küçük dilim ekmeğe eşdeger büyüklükte simit
-3 limon lifli form ve 2 bardak çay

kevser ben sadece akşam yemeyi düşünüyorum

nazlı cnm ben mayvelisini aldım.3 markete baktım aralarında çok fiyat farkı vardı hemde aynı ürün aynı boyut.düşün nerdyse 3 tl fark olan yerler vardı en son bime baktım 3 buçuğa aldım ben.

gnydn kızlar bgn gec uyandkı bız oğlum gece uyumadı hıc anca gamzede babannesınde kaldı bıde sımdı uyandık daa kahvaltım klsık b ır kahvaltı olarak yapıcam ekmeğim bıtmıs beyaz ekmek yıcem ya bu hafta sanırım ben hıc veremıycem cunku ıcım bı hos dıkkt edemıyorum ole kılomu koruurum ınsallah cumaya lapa yarım dıye dusunuyorum ınsalah bu sekılde olur

herkese merhaba arkadaslarr.Ben gıremıyorum 10 gundur annemlerdeydım.cok guzel gectı.walla annemın yemeklerıne sabretmek baya zor oldu.yıne de kendımı dızgınlemeye calıstım.ama cok mutluyum kılo almamısım hatta bıraz vermısım yarım kılo kadar galıba.ama sımdı evımdeyım rejıme ve spora nonstop devam.hepınıze sevgılerrrhihoyyyt

bugün kimse uğramamış buraya :gitme:kızlar kendimi saldım yine ben dün tartıldım sonunda 65 olmuş kilom çok şaşırdım:1shok:ama 65 olmama rağmen göbeğim çıkmıyo 62 kiloda gibiyim aynı.nasıl oluyo bu anlamadım valla..ama bugün dikkat etmeye başladımyine
sabah-4br şekersiz çay,1kk peynir,1domates 1dilim kepekli ekmek(bugün aldım hemen),1biber
ara-sirkeli su,yarım lt su,yeşil çayım yok pazardan almayıda unutmuşum içemiyorum
öğle-menemn,yoğurt,yarım dilim ekmek
ara-şeftali
akşamada-nesfit

slm kızlar bende bugün izin verdim kendime diyet yapmıorum.dün baya kötü oldum akşam tansiyonum düştü filan ilk defa böle güçsüz düştüm. o yüzden bugün azcık azcık yiyorum herşeyden bakalım yarın yine devam edicem:)

aaa kimsecikler gelmemişş
kızlar yaa suç işliyorum ben pufff nası özlemişim yemeyi lanet olsun içimdeki bu yemek yeme sevgisineeee sempatiksalakcinni
bakın anlatiiim öğlen birazcık patates yemeği yedim az öncede şekersiz kahveyle bi pakete yakın lifli bisküvi yedim
akşamada tereyağlı bulgur pilavı yapcam e birazda ondan yerim cok severim cokk pufff yarın korkudan tartıya cıkmıycam cumartesi cıkcam tartıya
ama yarından itibarende başlıcam yine diyete ah bu ben ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…