Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar bütün gün netimde sorun vardı.ancak geldi.soluğu burda aldım.ama kimseciklerde gelip gitmemiş bakıyorumda.neyse canım yarın bol bol sphbet ederiz.ben kaçamak yapmadım.bu sabah kahvaltım öğlenle birleşti yine 5-6 tane kadar kabak mücveri yedim.yağı çok azdı damlattım sadece yani.yanında klasik şeyler emmek yok.kahvaltıdan sonra ot çayımı içtim.aradan 2 saat geçince bitabak kavun yedim.akşamda nesfit yedim.2 gündür spor yapmıyorum ama hep dışarı çıkıyorum yürüyorum.yolumu uzatıyorum falan filan ama yarın başlıyorum lesliye.ben kil verdiğimi hissediyorum.

cnm işine karışmış olmim beni yanlış anlama haddimede değil zaten.ama sen bende iyi kilondasın daha fazla zayıflamaya dewam edersen hasta olursun..benm kardeşim 1.85 boyunda 75 kiloydu diyet yaptı manyak.spora yazıldı 67 ye düştü ama ikide bi bayılıyodu.neyse zar zor aldırdık kilo şimdi 72-73 değişiyo ama düzeldi bayılmıyo başı dönmüyo.fazla zayıflıkta iyi değil.koruma marifet bence

selam kızlar??nerelerdesiniz??bu saatte uyumayın kilo alırsınız:)walla ben bu sıralar tatlıdan kendimi çekemiyorum,adet günümde olduğum için hormonlarıma kabahati buldumsempatiksalakcinni bugünden itibaren tatlıyı kesmek istiyorum artık...bakalım nolcak??

günaydın kızlar...

umarım herkes iyidir. Ben b-fit e üye oldum içinizde giden varmı etkisini gören?
Pazartesi başlıyacağım kızmetse...
daha önce gidenler varsa yorum alım accık bakım...a.s.

haklisin canim en buyuk marifet kkiloyu korumak bencede...

günaydııın hepinize a.s ben geldim
sabah-ılık su ile başladım ardından 3tane kayısı,kahvaltıda ise
3br şekersiz çay,1kk peynir,1biber,1domates,1dilim kepekli ekmek
ara-5mil yürümeyi düşünüyorum bugün nezamandır ara vermiştim tekrar başlıycm.hihoyyyt

5mil yürüdüm şimdi kızlarzemuszemus..kendimi sarsmam gerekiyodu böyle başlamak iigeldi banasositososito.
öğleyede nesfitimi yedimmi şimdilik tamamdır

günaydın kızlar.kahvaltımı yaptım.yarım domates 1 salatalık 2 kk peynir ve 2 bardak çay.şimdide ot çayımı içcem.dışarı çıkcam.1 saatten fazla yürücem.

kevser sen kaç kiloydun ki.başlangıç kilona niye bu kadar yakınsın

62 kilo olmuştumya buhafta salmıştım iyce kendimi hemen 65 kiloya çıkmışımohaoldumsmile aldığım için 65 e döndüm gerikafamçokkarıştı ama hiç 65 gibi değilm bacak ve göbek sıkı yani.neden bilmiyorum.yememe dikkat edemedim pek ama her gece 15 dk egzersiz yaptım mesela öyle yattım oyüzdenmi göstermiyo bilmiyorum..

yok artikk:1shok:kafamçokkarıştı 1 haftada 3 kilo alinmazki ne yedin??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…