Zayıflamak istiyorummmm

gamzelim 20

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
97
26
18
36
Merhaba kızlar. Ben yeni üye oldum şimdiden eğer yanlış birşey yazıp çizersem kusura bakmayın
7-8 kilo fazlam var bana yardım eder misiniz ? Deneyimlerinizi yöntemlerinizi yazar mısınız ? Dukanı araştırıyorum bu aralar bu diyeti yapan var mı?

Hoş geldin
Dukanla ilgili pek bir bilgim yok ama diyet bölümünde yapan arkadaşların paylaşımları var. İstediğin kiloya hemen ulaşırsın umarım

Yemiş olduğunuz, içmiş olduğunuz şeylerin besleyici değerini göz ardı etmemizin neden olduğu şeydir kilo almak. Kilo almak bazen doymamamızın neden olduğu bir durdurulamaz aktivite halini alır ve hayatımıza olumsuz etki eder. Peki neden doymuyoruz? Neden bünyemiz daha bağımlı ve isteyen durumuna geçiyor üstelik her gün daha fazlasını alıyorken? Demek ki bazı seçimlerimizi yanlış yapıyoruz. Bu soruların cevaplarını bir düşünelim ve dilerseniz yayınlamış olduğum konuya bakarak bazı fikirler okuyabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.
-> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-bakis-acisi-edinmek-coezuem-edinmek.775538/

Hoşbuldum nepnep6 :) henüz yeni olduğum için senin yazdığını görmemişim nasıl yanıtlanır bilemedim ilgine teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda kilolarım gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…