Zayıflamak mı istiyorsunuz.

BenToprak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
2.864
78
163
İstanbul
Zayıflamak isteyenler öncelikle tahlil yaptırsınlar.Troid,şeker vs. kilo yapmaya etken bir durum varmı yokmu bunu bilmek gerekir önce.
Sağlıkla ilgili bir problem yoksa
Üç beyazdan uzak durun
Aburcubur yemeyin
Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemeyin.
Çok acıkırsanız yoğurt yiyin.
Yoğurdu sofranızdan eksik etmeyin(gençlik iksiri)Sabahları aç karnına yiyin.
Yürüyüş yapın.Özel yürüyüş yapamıyorsanız alternatifleri kullanın.Gideceğiniz yere yürüyün.2-3 durak yürüyün vasıtaya öyle binin.Asansör kullanmayın.
İnanın kilo probleminiz kalmaz.
Aç kalmayın bence bunları uygulayın yeter.Hayat tarzınız olsun.Dostçakalın.

:nazar::nazar:KİLOM 55 OLDU....5 KİLO FAZLAM VAR...BİR KERE DAHA BÖYLE OLMUŞTUM...SONRA ZAYIFLADIM....:14::14::14:
RABBİM HASTALIK VERMESİN YETERKİ ZAYIFLARIM YAVAŞ YAVAŞ....:14::14::14:

:nazar::nazar:HULYA:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tavsiyeler çok yerinde, bir de yemeklerimizin miktarı cok önemli porsiyonlarımızı küçültmeliyiz ve de tatlıdan uzak durmalıyız..

Evet ve özellikle yoğurt konusuna katılıyorum.Ben yoğurtun içine acı ve keten tohumu ekliyorum:) çok çok çok daha etkili kızlar deneyin bence:)
Tüm sporcular yoğurtlarına acı biber ekliyorlarmış.Ayrıca yağ yakımını hızlandırıcı etkisi var.

doğumdan sonra ne yapsam kilo veremiyorum. yoğurt benim midemi mahvediyor ,başka artarnetifler varmı.bu soğukta çocukla yürüyüşde yapılmıyo

Evet ve özellikle yoğurt konusuna katılıyorum.Ben yoğurtun içine acı ve keten tohumu ekliyorum:) çok çok çok daha etkili kızlar deneyin bence:)
Tüm sporcular yoğurtlarına acı biber ekliyorlarmış.Ayrıca yağ yakımını hızlandırıcı etkisi var.

acı eklyorum derken? :/

Konuyu ihmal etmişim :26:Uzun zamandır yazmamışım.Arkadaşlar bende kilo aldım sandım.Tahlil yaptırdım tiroit az çalışıyormuş.Şimdi tedavideyim.Kilo değil şişmişim.İlaca başlayıp yediklerime dikkat edince 4kg dan fazla verdim bir ayda :nazar: Doktorum akşamları bol pul biberli nar ekşili(sos değil)salata yememi önerdi bana da.

ben 8 gündür ekmek,tuz,un,şeker,gazlı içecekler hiç tüketmedim ödül,kaçamak hiç yapmadım 2 kilo verdim 1 kiloyu geri aldım.şimdi kilo veremiyorum bu ne demek?normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim spor yapıyorum günde 2 saat ama 2 kilo verdim 1 kilo aldım tartıda mı problem var bilemedimki

Back
X