Zayıflamam İçin Diyet Listesi İstiyorum

hemen hemen aynıyız bende 1.74 boyundayım daha yeni 67 oldum.doğum yapalı 4 ay oldu 58 e düşmek istiyorum 9 kilom var yani.belim çok kalın..o arada masum görünen kaçamklar beni mahvediyor.kilo vermemi onlar engelliyor..ne zaman aman bu kadrcık şeyden nolcak yakarım,onun yerine başka şeyden kısarım dediğim hafta bakıyorum ya kilo almışım yada verememişim yerimde sayıyorum.bende tam bir tatlı canavarıyım.aslında hatalarımı biliyorum.
1.si peyniri fazla tüketiyorum.adamlar boşuna kibrit kutusu demiyor çünkü etten bile daha yağlı peynir..
ilk işim bu hafta onu azaltmak oldu.
2.si masum sandığım kaçamaklar..
sonra kaçamaklarımı kestim.aslında tartılmayacaktım abktım yarım kilo vermişim hemen.istersen burdan beraber gnlükte tutabiliriz..hemen hemen aynı sayılırız bir nevi yarış sayılır:9:
belki yarışma bilinciyle hatalarımızı azaltırız

burdan devam edelim cnm.benim 1 aylık hedefim şuan yok aslında ben şuan annemdeyim 40 ım çıktı geldik 4 ay olacak.burdada diyet tam anlamıyla olmuyor.çok misafir geliyor,sen emziriyorsun ye ye diye tepeme dikiliyorlar geldiğimden beri 5 kilo anca verebildim gerisini sen düşün artık.29 ağustosta tam anlamıyla başlarım ben yeme düzenine.o zaman evimde olacağım inşallah.benim hedef kurban bayramına kadar mümkünse 60 olmak..en son hedefim 58..daha da zayıf olsam yakışmaz çünkü 62 olduğumda gözlerin çıkmış diyor millet uyuz oluyorum

o da doğru. egzersiz falan da yapacak mısın, nasıl bi diyete başlıcaksın mesela?

spor olarak yürüyüş ve pilates yapmayı planlıyorum pilates zaten arasıra yapıyorum.evime geçincede sabah erken kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum bir ara çocukları uyutuncada pilates yaparım.diyet olarak dukanı yapcam galiba ek gıdaya ufaktan geçerim protein ağırlıklı olduğundan pek sorun teşkil etmez emzirmeye

Merhaba:)
Ben de dün Dukan diyetini araştırdım ama benim gibi meyve aşığı biri için imkansız o diyet.
Bugün kahvaltıda tost yedim beyaz peynirli kuşluk vaktindeyse fındık ve kuru üzüm 2 şer avuç, biliyorum çok yağlı ama faydalı bir o kadar da dozunu abartmazsan, Akşam da bi kaç kaşık sebze yemeği ve salata yiyeceğim, aslında akşam yemeğini tamamen çıkarmayı istiyorum hayatımdan ama yavaş yavaş olacak. Şu tatlı krizlerimi de bi engellesem.
Pilates çok iyi bir seçim. Kursuna mı gideceksiniz?

Son düzenleme:
dukan evet meyve yönünde çok kötü bi diyet bende çok severim ama biraz yaz meyvelerinin geçmesini bekleyeceğim.pilatesi evde yapıyorum kursa gitme gibi şansım yok 2 çocuk var bırakacak kimse yok evde dvd ve ebru şallının tv8 deki programda yaptıklarını yapıyorum toplarilastikler minder herşeyim var.tam düzene oturtamıyorm ama sorun orda

bir kere uyguladım çok sıkıcı aslında tek tip şeyle beslenmek.ben 5 günde 1.5 verdim ama galiba tam anlamıyla uymadım ek gıdaya geçince bi deneyeceğim

Back
X