• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyorum: Maunjaro Deneyimim

Bende de yok çok şükür, maşallah diyeyim de ;) En çok yan etkilerden korkuyordum zira bazı şeyler bende alakasız alakasız yan etki yapıyordu.
Bende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.
2.dozunuz ne zaman?

• Beğen
Reactions: AAD
Merhabalar

15 Ağustos’ta 100.1 ile başladığım yolculuğuma 96.3 ile devam ediyorum. Yani bu hafta 3.800 gr vermişim. Rahat yan etkisiz bir hafta geçirdim çok şükür. Tedbiren spor yapmadım. Bu bir haftada şekerim de anlamlı şekilde düşüş gösterdi. Şimdi 2. İğnemi yapacağım. Herkese kolaylıklar diliyorum 🌾

Tarih. Kilo. Şeker
15 Ağustos 2025 100.1 168
22 Ağustos 2024. 96.3. 132

Dün sabah kalktığımda vücudumda kabarıklıklar ve kızarıklıklar vardı. Sadece kolumda 50-60 tane. Akşam iyice sayıları arttı birleşti büyüdü kızardılar. Ardından dudağım şişip uyuştu ve sonuç sabaha kadar acil. Hayatımda ilk kez alerjik bir reaksiyon yaşadım. İlaçla alakalı değilmiş büyük ihtimal deterjan alerjisi olabilirmiş. Kortizon ve alerji tedavisine başladık. İlaçla nasıl gidecek bakalım. Bu yaşananlardan dolayı bugün yüksek tansiyon ve yüksek şekerle uyandım.

Merhabalar
Dün şekerim 125’ti. Bugün ölçemedim.
Gece ateşlendim. Kötü geçti. Yeniden kurdeşen dökmeye başladım. Tartı sonucum 95.1. Yani bu hafta -1.20. Belki daha fazla da vermiş olabilirim ama kortizon ateş falan şiş şişimmm. Durumumdan dolayı bugün iğneyi yapamadım. Ya yarın ya da pazartesiye kalacak gibi.

Şekerim 126 🌾
Yarın pilatese başlıyorum, kardiyo belki daha mantıklı olabilirdi ama vücudum bunu istiyor gibi. Hem hiç yapmamaktan iyidir. Motivasyon açısından da iyi olur inşallah spor.

Merhabalar
Ne durumdasınız nasılsınız?
Merhaba
Sadece 3 kilo civarı verebildim ama sanki cm olarak daha çok. Ölçmediğime pişmanım.
3.dozu yaptım bugün beklemedeyim.
Sizde ne var ne yok.

• Beğen
Merhaba
Sadece 3 kilo civarı verebildim ama sanki cm olarak daha çok. Ölçmediğime pişmanım.
3.dozu yaptım bugün beklemedeyim.
Sizde ne var ne yok.

Benim de iyi gidiyor çok şükür ilk 2 haftamda 5 kilo vermiş oldum. İştah yok yan etki yok şekerim de rutinde. Bugün pilatese başlayacağım umarım daha iyi olur.

Benim de iyi gidiyor çok şükür ilk 2 haftamda 5 kilo vermiş oldum. İştah yok yan etki yok şekerim de rutinde. Bugün pilatese başlayacağım umarım daha iyi olur.
Maşallah maşallah ne güzel gidiyor.
Enjeksiyon gününüz geldiğinde iştahta bir hareketlenme oluyor mu?

• Beğen
Back
X