- 13 Ekim 2013
- 157
- 51
- 298
Bende de yok çok şükür, maşallah diyeyim deEnteresan bir şekilde halsizlik filan da yok bende.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yok çok şükür, maşallah diyeyim deEnteresan bir şekilde halsizlik filan da yok bende.
Bende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.Bende de yok çok şükür, maşallah diyeyim deEn çok yan etkilerden korkuyordum zira bazı şeyler bende alakasız alakasız yan etki yapıyordu.
Cuma 11’deBende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.
2.dozunuz ne zaman?
Bende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.
2.dozunuz ne zaman?
Bende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.
2.dozunuz ne zaman?
MerhabaMerhabalar
Ne durumdasınız nasılsınız?
Merhaba
Sadece 3 kilo civarı verebildim ama sanki cm olarak daha çok. Ölçmediğime pişmanım.
3.dozu yaptım bugün beklemedeyim.
Sizde ne var ne yok.
Maşallah maşallah ne güzel gidiyor.Benim de iyi gidiyor çok şükür ilk 2 haftamda 5 kilo vermiş oldum. İştah yok yan etki yok şekerim de rutinde. Bugün pilatese başlayacağım umarım daha iyi olur.