Zayıflamanın püf noktası

wifeofdemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.128
0
66
İstanbul
bu iki ürünü bir arada kullandıktan sonra, zayıflamak gibi derdiniz kalmayacak. Ben bu kremle 5 sm inceldim, daha fazla incelemedim, çünkü zaten 0 bedene indim. Ailemdeki herkese de kullandırdım. Herkes memnun, herkes zayıflıyor. Mucize gibi bişey!:65: Artık ailece bu kremin bağımlısı olduk, durmadan alıyoruz, sürüyoruz, zayıflıyoruz! Harika bişey, gerçekten etkili, selülitleri de gideriyor aynı zamanda. Zayıflamak isteyen herkesle paylaşmak istedim. Kesinlikle tavsiye ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
merhba bende zayıflamak konusuna kafayı takmış durumdayım neolur yardımcı ol.biominara alacaktım kararsız kaldım.boyum1.70 kilo 68:17:ve 4 aylık gibide bir göbek ..sen kaç kiloydun ve bu ürünleri kullanırken spor diyet ek olarak birşey yaptın mı?kaç ayda faydasını gördün ve sarkma yaptımı çok oldum biliyorum ama denemedğim şey kalmadı nerdeyse..1 verdim 3 aldım..biraz kilom bu yüzden yardımcı olursan sevinirim..:86:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bu iki ürünü bir arada kullandıktan sonra, zayıflamak gibi derdiniz kalmayacak. Ben bu kremle 5 sm inceldim, daha fazla incelemedim, çünkü zaten 0 bedene indim. Ailemdeki herkese de kullandırdım. Herkes memnun, herkes zayıflıyor. Mucize gibi bişey!:65: Artık ailece bu kremin bağımlısı olduk, durmadan alıyoruz, sürüyoruz, zayıflıyoruz! Harika bişey, gerçekten etkili, selülitleri de gideriyor aynı zamanda. Zayıflamak isteyen herkesle paylaşmak istedim. Kesinlikle tavsiye ederim!

Kremi bilmiyorum denemedim ama kemere bende katılıyorum kullanıyorum arkadaslar acayıp göbekteki yagları eritiyor. sabah işe gelmeden önce bi takıyorum kıyafetımın altına aksama kadar 8 saat belimde duruyor bende kemeri herkese tavsıye ederım ama kremı bılmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kremi bilmiyorum denemedim ama kemere bende katılıyorum kullanıyorum arkadaslar acayıp göbekteki yagları eritiyor. sabah işe gelmeden önce bi takıyorum kıyafetımın altına aksama kadar 8 saat belimde duruyor bende kemeri herkese tavsıye ederım ama kremı bılmıyorum

bu urunu kaça aldınız ve ne kadar sure boyunca kullandınız ayrıca nasıl kullanımı anlatırmısınız ?

sonofdemon

wifeofdemon

bu iki isim cok benziyor birbirine satıcıyla bi akrabalığınız varmı bana sanki bu ürünü pazarlıyomussunuz gibime geldi

ben mi körmüyüm y0ksa link denen şey y0k ama yeni üyeyim ve anlamadim biriniz lütfen yardimci 0lsun :S
:43:

kremin adını söylermisin arkadaşım lütfeeennnI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love KKI love

Back
X