ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Kontescım kaleiçinde dogdum ben. Eskı evımız artık satıldı tabı buyuk ıhtımal otel falan olacaktı 5 yasına kadar oradaydım sonrada her yaz okul tatıllerınde 3 aylıgına gelırdım son zamanlarda gelemıyorum iş yuzunden ızın muhabetıne.

Evet hanımlar döndüm ve çooook hoşbuldum.
Oradan internete giremedim.
Yeni arkadaşlarda katılmış hadi bakalım kaldığım yerden devam.
Bu arada almadan vermeden bu haftayı kapttım.
Şu andan itibaren sıkı diyte uygulması başladı.
Kaçamak yok. :))))

bu hafta bende bıraz daha sıkıcam hızlandırmak lazımmm spor yapmam lazım. terlemek nedır bılmıyorum yuruyus yapıyorum kalın kalın gıyınıyorum bır saat terleyınce zayıfladıgını hıssedıyo ınsan ama bı gram terlemıyorum nedense

herkezın daha once gıydıgı ve ya satın alıp bunu zayıflayınca gıyecegım dedıgı kıyafet vardır ya. ıste o benım gri kotum. 57 kıloyken gıyıyordum. süper duruyordu. şimdi bacagıma bıle gırmıyo o nu gıyıcegım kızlarr.. çoooooooooooooook ıstıorummm. ustune dar beyaz bır gomlek altta topuklu ayakkabılarımmm sızınle paylaşmak ıstedım.

kızz bana çok yakınmışsın anacım bende ETv televizyon binasının ordayım eskiden fenni color vardı onun üstü...

fena olmaz cicim haftaya en az 1 kilo veriyosunn...yoksa çimdik var ona göre
su içtinmi su bebişim

ay inanamıyorum kendime 2lt tamamladım nerdeyse

Cuma gününden beri misafirim var hiç boş kalmadım hafta sonu da yatılı misafirim vardı inanın fırsat kalmadı gelmeye şimdi de temizlik yemek uğraşıyorum

Ben ancak bugünden sonra tam anlamı ile dikkat edeceğim işlerimi bitireyim kızlar geleceğim tekrar..

Ben normalde hiç su içmezdim artık içmeyede başladım her gün bir litre bitirmeye çalışıyorum iki litre beni aşar

oooo herkesler gelmis.. ssuper

kittycim kilo almamana sevindim tebriklerden bir demet cicim.

tacsiz prensesimiz de gelmis. merak ettiydim ya :))

deryacim bu agiz yaralari rezalet yaaa. neyse yaram bayagi kuculdu. surmicem artik merhemi.

oglen yemegim:
1 kase eksili kofte corbasi
1 kase haslnmis beyaz lahana ustune yogurt salca pulbiber
gidip su iceyim gene.
1 bardak da 9 lu cay ooooohhhhhh

aksama balik aldim. 1 tane levrek yicem. firiinda bugulama yapcam. e tabi bide salata.

Son düzenleme:

canım tuzlu suyla gargara yapıyodu ablam gunde 3 kere belkı ıyı gelır

Minnakçım misafir ve seyahatten sonra bu hafta artık sıkma vakti geldi.
Sabak küçük bir sandviç ve çay
Öğlen peynirli yumurtalı salata
Şİmdiye kadar 1 ltre su
Bundan sonra yeşil çay + 1 elma
Akşama taze fasulye ve cacık.

Havalar çok spğuk olmazsa yürüyüşede başlıyacam.

Minnnak ağız yarasına sumakı suda bekletip gargara yaparsanda iyi gelir diye biliyorum ben canım.
Geçmedimi daha virütik birşey olabilir canım

yara bayagi kuculdu kizlar saagolun.
acisina dayanabiliorum artik.
surmicem merhemden artik. 9 lu cayimi demledim iciyorum simdi.

dedemin sene-i devriyesi bugun. yasin okuyacagim rahmetliye. gidiyim 2 spor yapiyim, dus aliyim, sonra kuran okiyim. pazara gittim bugun. yurudum. silikon almam lazim. nalbura gitmedim bilerek. tekrar cikip yururum diye. gidyim onuda aliyim.
havada yagmurlu delimiyim neyim yaaa. cikmisken al iste demi :))))

sabah nesfit ve süt
öğlen 2 dolma yoğurt
ara öğün 1 kivi
akşam salata ve karnıbahar
ara öğün biraz kurumeyve
ilk gün için nasılsım hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…