ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

tubiş hadi hayırlısı diyorum sana...en kısa zamanda başla ver kiloyu rahatlaa...
10 kilo verince kuş gibi oldum geçen sene ahhhhhh hatırladıkça çok kızıyorum kendime....

bugün sporumu yaptım sebzelerimi yedim yeşil çayımı içtim vermezsem beni napsın bebek isityorum acilen 60 lara inmem lazım bir kızım var 4 yaşında 58le hamile kalmıştım şimdi nerelerdeyim 4-5 aydır deniyoruz tık yok çnce zayıflamam lazım yaş geçiyor yok sa

ama derya hariçç derya erkencidir yaa...

krizantemcim görüşmeyeli naptın çocuklar nasıl...

kış nasıl geçiyor anlat bacım...

kolay gelsin canım... gayret edersen olmayacak bişey yok...

herşey yolunda allaha şükür

okullar açıldı koşuşturmaca erken kalkma başladı

sen neler yaptın bakimm

herşey yolunda allaha şükür

okullar açıldı koşuşturmaca erken kalkma başladı

sen neler yaptın bakimm

canım yaa...herşey gönlünce olsun

şimdi ben geçen nisanda 71kg gördüm yaz sonuna kadar 72-73 arası idare ettim eylülden sonra çocuk için tedavi ilaçlar iğneler birden iştah patlaması ve derken ben daha hamile kalamadan alıverdim 9 kilo birden milföy hamuru gibi şiştim resmen anlayamadım inanırmısın...

şimdi işte sil baştan başladık bakalım...inşallah iyi olacak herşey...

günaydınnnn kızlar öpüyorumm sizi

patron dıbımde beklıyodu gıremedım aklımdaydınızzz :)))

sabah yıne klasık yedım sıcak su tam bugday ekmegı peynır domates ve yeşil çay

dun gecede az kuru çok yogurt yedım:)))

tuvalet sorunum gectı sükür yarım kılo daha vermısım düşünün artık :)) birde şu su içme olayı ıyıde tuvalet olayı olmassa git gel git gel çalışamıyorum :)

sabah tartıldım 74 ile 74,5 kilo arası değişiyorum. elektronık tartım gelsın daha guzel çıkacak ortaya bu tartı deli ediyo benı. in bin in bin sağlamasını yap emın ol 20 kere çıkıyorum ustune emın olmak ıcın :)))
nasıl agır adımlarla çıkıyorum ustune gorsenız eşim karsıdan napıo bu dıye bakıyo :)))

Son düzenleme:

hani bennnn

sabah nesfit ve süt
öğlen 2 dolma yoğurt
ara öğün 1 kivi
akşam salata ve karnıbahar
ara öğün biraz kurumeyve
ilk gün için nasılsım hanımlar
cok iyisin canım bravoooo

sorma canım bu topiğin hatunları %90 uykucu tombul

yok kız arsız anam bunlar maşadan dayaktan anlamazlar...

hele minnak ahhh tembel minnak,bi ağzını bahane etti bi annesi geldi onu bahane etti hatun kayıp arazi oluyor günde 2 kere giriyor...
dedikodumu mu yapıosunuz bakim siz heeeee????
dun aksamdan berı caylarımı ıcebılıorum. merhem surmuyorum. bayagı kuculdu yaram 2-3 gune tamam insaAllah..
oh beeeee... tiryaki olmusum farkında degılmısım
ben butun gun gırıom ayrıca sız yoksunuz.
modem bozulmustu, kaynımcıgım hallettı sanırım pc den gırebılıom. inşaAllah kopmaz gene baglantı.. :)))

deryacım eklıcem sımdı. ben pc den nete gıremıodum ya o yuzden şıptırtamadıydım :)))

Son düzenleme:

kaynımcıgım ha ılk defa kaynım kelımesı bu kadar sempatık geldı bana

kahvaltım:
1 dilim kepeklı etımek
1 dilim (ınce) peynır
3-4 yaprak roka
1 cay kasıgı ton balıgı
1 fıncan sırkelı kabuk tarcınlı yesılcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…