haklısın canım...insanlar çokkk cahill...boşver sen ver kilocuklarını birr biirrr....
bu arada 1 ltreye tamamladım suyumu
yarım litre daha aldım ılık su içiyorum öğlen yemekten evvel 1,5 litre olur sanırım..
kontescım antayadamısın sen benım memleket antalya 5 yasında gelmısız ızmıre...butun akrabalarım orada nerdeyse ozledım sımdı bak :)
benım daha ıkı bardak dur gıdıyım 2 bardak daha ıcıyım.. bende ılıştırıyorum ıcerken su soguk gelıo..ya bendede tuvalata cıkamama basladı ıkı gundur tık yok. ne yapsam acaba bı bılgın varmı. metebolızma benım agır yaa
gunaydin fistiklarrrr
kizlar agzimdaki yaradan haberiniz var. artik buyuklugune ve acisina dayanamayip cuma gunu eczaneden kenacort diye bi ilac aldim. kortizonluymus. biraz sisiklik yapar dedi eczaci. yariyariya kuculdu. muthis fayda etti. ama bana +400 gr olarak geri dondu. suan 61.1 im.
3-5 gun daha kullancam. anca biter. 2 yara birlestigi icin cok buyuktu.
kontesim su hatirlatman icin thanks sekerim. hemen gidip 2 bardak su ictim.
kahvaltim:
yarim dilim kepek ekmegi
2 dilim domates
1 caay kasigi kadar ton baligi
1 yumurta sarisi
9lu cay
merhaba kızlar
kontesim nasılsın minnak sen nasılsın sizi gördüğüme sevindim
gel şekerimmm ne olursan ol yine gel...rejime başlayıp başlayıp binkere tövbe etsende yine gel
bugün pazartesiii...acil olarak
boy kilo hedef kilo vb.bilgilerini yazarmısın canım...
yeterince istedikten sonra olmayacak sey yok.atomu bile parcalarsin bacimmmşuan tam 86 kg ım , boyum 164.,hedefim 60 kg kızlar eski halime dönmek istiyorum
oyh masallah ne guzel misafir o yauuu...ah ah sorma kontesim 3 haftadır yatılı misafirim vardı yemekleri misafirim yaptı bende kendime izin verdimm
bugün bomba gibi başladım tekrardan
isirdim kontesim 2 kere. ondan oldu. once kanadi sonra yara oldu.. aciyoooooocanımm listeyi güncellemeye hemen başla heyecan yapıyorum..
canım yaa annem hep ağız yarası vitaminsizlikten olur der acep eksikmi kaldın kızz...
neyse bide domates ve asitli keşkem yemeseydin genel anlamda iyisin boşver bu haftayı izinli geç kendine canım...
ben sabah tartıldım ama az evvel wc ye çıktım malum 2 günlükte bende vardı artık ne kadar gittiyse...
sağlık olsun...
yeterince istedikten sonra olmayacak sey yok.atomu bile parcalarsin bacimmm
bir fizikçiye atom dedin beni kalbimden vurdun şimdi
bu sefer çok kararlıyım ve istekliyim , eski denemelerim gibi değil kızlar gerçekten inanıyorum kendime .
bu sabah 1 bardak sütle nesfit yedim.
bugün kendim için alışverişe çıkacağım ve daha sağlıklı şeyler alacağım. meyve ve salata ağırlıklı olacak vede dediğiniz gibi yeşil çay
süpersin canımm önce buzdolabını ve kilerlerdeki kırıntıları yok etmek lazım
sonra mutfak dolaplarını sağlıklı gıdalarla ,elbise dolaplarımızıda fit kıyagetlerle dolduracağız....
oley- oley- oley
kontesim 400 gr bile iyi. ben kortizonu duyunca cok tirstim 1-2 kilo kesin farkeder dedim zdikkat ettim bayagi. bunada sukur.
deryacim yarim kilo deyip gecme 2 paket margarini al bak, o kadar yag gittiiiii.....
kontesim sen kac kilosun kacirdimmi ben onu.
pcden nete giremiorum ya yapamam simdi tabloyu malesef.
ben sana sifremi verip soylerim nasil yapicagini, yaparsin kebelegim sen
istee buuubir fizikçiye atom dedin beni kalbimden vurdun şimdi
bu sefer çok kararlıyım ve istekliyim , eski denemelerim gibi değil kızlar gerçekten inanıyorum kendime .
bu sabah 1 bardak sütle nesfit yedim.
bugün kendim için alışverişe çıkacağım ve daha sağlıklı şeyler alacağım. meyve ve salata ağırlıklı olacak vede dediğiniz gibi yeşil çay
aynen....süpersin canımm önce buzdolabını ve kilerlerdeki kırıntıları yok etmek lazım
sonra mutfak dolaplarını sağlıklı gıdalarla ,elbise dolaplarımızıda fit kıyagetlerle dolduracağız....
oley- oley- oley
istee buuu
hep diyorum hayal kurun. kendini yazin cici cici kiyafetler icinde zayif dusun bak nasil gaza geliosun.
gidicek o kilolar
aynen....
once evdeki diyet baltalayici seyleri cikar evden.
sebze meyve al. kuru incir kuru kayisi falan alabilirsin. bide findik fistik ceviz falan.
kahvalti:
tam bugday/Cavdar/kepek ekmegi
peynir (lor en saglikli ve en dusuk kalorili olani)
roka, tere, maydonoz
zeeytin cok yagli oldugu icin 1-2 tane ye en fazla
1 haslanmis yumurta
boyle bi kahvaltiyla uzun sure tok kalirsisn.
ogle yemegi:
corba
tavuk balik kofte et
salata
(proteini aksam yerine oglen almak daha yararli.
aksam yemegi;
corba
sebze
salata
aksama ne kadar az yersen ne kadar ac uyursan o kadar iyi...
aksam yemekleri en gec 7 de yenirse yararina.
ara ogun olarak, 1 meyve, yogurt, kuru meyve+ 2-3 findik fistik+ 1 bardak sut
donusumlu olarak yersin.
kontesim 400 gr bile iyi. Ben kortizonu duyunca cok tirstim 1-2 kilo kesin farkeder dedim zdikkat ettim bayagi. Bunada sukur.
Deryacim yarim kilo deyip gecme 2 paket margarini al bak, o kadar yag gittiiiii.....
Kontesim sen kac kilosun kacirdimmi ben onu.
Pcden nete giremiorum ya yapamam simdi tabloyu malesef.
Ben sana sifremi verip soylerim nasil yapicagini, yaparsin kebelegim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?