ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kontescım antayadamısın sen benım memleket antalya 5 yasında gelmısız ızmıre...butun akrabalarım orada nerdeyse ozledım sımdı bak :)

benım daha ıkı bardak dur gıdıyım 2 bardak daha ıcıyım.. bende ılıştırıyorum ıcerken su soguk gelıo..ya bendede tuvalata cıkamama basladı ıkı gundur tık yok . ne yapsam acaba bı bılgın varmı. metebolızma benım agır yaa

gunaydin fistiklarrrr
kizlar agzimdaki yaradan haberiniz var. artik buyuklugune ve acisina dayanamayip cuma gunu eczaneden kenacort diye bi ilac aldim. kortizonluymus. biraz sisiklik yapar dedi eczaci. yariyariya kuculdu. muthis fayda etti. ama bana +400 gr olarak geri dondu. suan 61.1 im.
3-5 gun daha kullancam. anca biter. 2 yara birlestigi icin cok buyuktu.

kontesim su hatirlatman icin thanks sekerim. hemen gidip 2 bardak su ictim.

kahvaltim:
yarim dilim kepek ekmegi
2 dilim domates
1 caay kasigi kadar ton baligi
1 yumurta sarisi
9lu cay

bence sen wc ye gidemediğinden yarım kilo verdin içerde fazlalık var senin bir kilo rahat vermişsindir 2 günlük yarım kilo fazlan vardır ..

neyse malum kabızlık için bana kaysı erik pek fayda etmez ama sabah aç karnına portakal pek yarıyor şiddetle tavsiye ediyorum...

canımm listeyi güncellemeye hemen başla heyecan yapıyorum..

canım yaa annem hep ağız yarası vitaminsizlikten olur der acep eksikmi kaldın kızz...

neyse bide domates ve asitli keşkem yemeseydin genel anlamda iyisin boşver bu haftayı izinli geç kendine canım...

ben sabah tartıldım ama az evvel wc ye çıktım malum 2 günlükte bende vardı artık ne kadar gittiyse...

sağlık olsun...

ah ah sorma kontesim 3 haftadır yatılı misafirim vardı yemekleri misafirim yaptı bende kendime izin verdimm

bugün bomba gibi başladım tekrardan

gel şekerimmm ne olursan ol yine gel...rejime başlayıp başlayıp binkere tövbe etsende yine gel

bugün pazartesiii...acil olarak

boy kilo hedef kilo vb.bilgilerini yazarmısın canım...

şuan tam 86 kg ım , boyum 164.,hedefim 60 kg kızlar eski halime dönmek istiyorum

kontesim 400 gr bile iyi. ben kortizonu duyunca cok tirstim 1-2 kilo kesin farkeder dedim zdikkat ettim bayagi. bunada sukur.

deryacim yarim kilo deyip gecme 2 paket margarini al bak, o kadar yag gittiiiii.....

kontesim sen kac kilosun kacirdimmi ben onu.
pcden nete giremiorum ya yapamam simdi tabloyu malesef.
ben sana sifremi verip soylerim nasil yapicagini, yaparsin kebelegim sen

şuan tam 86 kg ım , boyum 164.,hedefim 60 kg kızlar eski halime dönmek istiyorum
yeterince istedikten sonra olmayacak sey yok.atomu bile parcalarsin bacimmm

ah ah sorma kontesim 3 haftadır yatılı misafirim vardı yemekleri misafirim yaptı bende kendime izin verdimm

bugün bomba gibi başladım tekrardan
oyh masallah ne guzel misafir o yauuu...
Nasilsin bacim iyisin insaAllah. gorusemedik bayagidir.
isirdim kontesim 2 kere. ondan oldu. once kanadi sonra yara oldu.. aciyoooooo

yeterince istedikten sonra olmayacak sey yok.atomu bile parcalarsin bacimmm

bir fizikçiye atom dedin beni kalbimden vurdun şimdi
bu sefer çok kararlıyım ve istekliyim , eski denemelerim gibi değil kızlar gerçekten inanıyorum kendime .
bu sabah 1 bardak sütle nesfit yedim.
bugün kendim için alışverişe çıkacağım ve daha sağlıklı şeyler alacağım. meyve ve salata ağırlıklı olacak vede dediğiniz gibi yeşil çay

süpersin canımm önce buzdolabını ve kilerlerdeki kırıntıları yok etmek lazım
sonra mutfak dolaplarını sağlıklı gıdalarla ,elbise dolaplarımızıda fit kıyagetlerle dolduracağız....

oley- oley- oley

Evet evet o kıyafetleri hayal ettikçe dahada heyecanlanıyorum
Hayalimde şunu canlandıracağım pes etmeye her yaklaştığımda;romanda gördüğüm, saten siyah dar diz üstündeki o harika abiye elbiseyi giydiğimi

kızz ben öğlen sonu toplantıya girecem ben sana güncel bugünkü durumu yazayım sen akşam yap listeyi kırdırma kafanı..
su iç bu arada ..su-su-su

şimdi:
kontes:geçen hafta 79,400- bu hafta 78,400 verilen: -1 kilo

minnak:geçen hafta:60.700 bu hafta 61,100 alınan:400 gr

derya: geçen hafta 75,50 bu hafta 750 verilen: -500 gr

best: yeni üye boy:164 kilo :86 hedef :60 başarılar

diğer arkadaşlarda sanırım bir hareket yok

gözümden kaçan varda yazsın...

Bu arada tanışalım kaynaşalım hanımlar,kendimizden bahsedelim bu gidişle çok sohbet edeceğiz burda değil mi ama

istee buuu
hep diyorum hayal kurun. kendini yazin cici cici kiyafetler icinde zayif dusun bak nasil gaza geliosun.
gidicek o kilolar

aynen....
once evdeki diyet baltalayici seyleri cikar evden.
sebze meyve al. kuru incir kuru kayisi falan alabilirsin. bide findik fistik ceviz falan.

kahvalti:
tam bugday/Cavdar/kepek ekmegi
peynir (lor en saglikli ve en dusuk kalorili olani)
roka, tere, maydonoz
zeeytin cok yagli oldugu icin 1-2 tane ye en fazla
1 haslanmis yumurta

boyle bi kahvaltiyla uzun sure tok kalirsisn.

ogle yemegi:
corba
tavuk balik kofte et
salata
(proteini aksam yerine oglen almak daha yararli.

aksam yemegi;
corba
sebze
salata

aksama ne kadar az yersen ne kadar ac uyursan o kadar iyi...

aksam yemekleri en gec 7 de yenirse yararina.
ara ogun olarak, 1 meyve, yogurt, kuru meyve+ 2-3 findik fistik+ 1 bardak sut
donusumlu olarak yersin.

tamamdır ben hepsini not ettim bir kenara. kuru meyve fındık ceviz falan karışık var ondan alim en iyisi ben .

canım gecmiş olsunnnn yaların gecsın ılacı kesınce hemen gıder o şişlik. Sağlıgın daha onemlı sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…