ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

ya çok yok biliyorum ama kalçamda fazlalık var sadece yani kalçam geniş duruyor sence ne yapmalıyım
sporla eritebilirsin aslinda.

gel bacim gel, SIKI gidersen mayis haziran gibi bambaska bi tubis olursunnn
hayal et ve az ye ))

deryaaa şekerimmm tanıttınmı kendini...kuzum bekarmısın evlimi nişanlımı sözlümü yaksa kız sen istanbulun neresindensin.....sanırım izmirlisin...

gel şekerimmm ne olursan ol yine gel...rejime başlayıp başlayıp binkere tövbe etsende yine gel

bugün pazartesiii...acil olarak

boy kilo hedef kilo vb.bilgilerini yazarmısın canım...

güzel anlatmışsın deryacımmm eline sağlık....

aman diyim su çok önemli isterseniz ölüm orucu tutun su içmesseniz bünye bu kiloları atmaz güzeller....

deryaaa şekerimmm tanıttınmı kendini...kuzum bekarmısın evlimi nişanlımı sözlümü yaksa kız sen istanbulun neresindensin.....sanırım izmirlisin...

canım ben ızmır urlada yaşıorum..çalışıorum ön muhasebe ve satıs.. evliyim 3 sene oldu çocuk yok:))) çikolata kisti yuzunden evlenirken 62 kıloydum 1 yıl ıcınde 92 ye koşar adımlarla çıktım. çikolata kistı ıcın bebek onerıyolar onun ıcın takıldım buralara. sımdı cocuk olmuo insülin direncim de var oyuzden zayıflayıf kendımı toparlayıp çocuk girişimlerinde bulunucam inşallahhhh.. :)

gündüz 2 litreyi geçiyosan akşama sıkıntı yapma malum akşam içilen çaylar sular hela bekçiliğine bağlar...

valla dunduz bı 8-9 bardak zorlaya rak kaktırarak ıcıyorum. aslında içtikçede içesim gelmeye agzım falan kurumaya basladı alışıyorum galıba..

kızlar sabah sıcak suyumu ıctımm.. tam bugday ekmegı bır parça peynır ve domatesı tost yaptım yeşil çayla az once götürdüm:))

kızlar sabah sıcak suyumu ıctımm.. tam bugday ekmegı bır parça peynır ve domatesı tost yaptım yeşil çayla az once götürdüm:))

bende sabah midem çok ekşiyordu

3 tane mavi-yeşil limon lifli püskevit yedimm..
1 tane portakal...
yarım litre suyumu şimdi bitirdim
2 fincan açıkk şekersiz çay içtim...

deryacımm memnun oldum bende 6 yılıma girdim çocuk yok sorun yok ama tedavi görüyorum şu aralar çok ümitliyimmm

inşallah paylaşımlarımız çocuk içinde faydalı olur...

deryacım günaydın canım nasılsın

nasıl durum....

ben 1 kilo vermişim

çok asılmadım aslında yiye yiye verdim senin dediğin gibi

dün biraz cısslarım oldu ama akşama topladım...

gunaydın canım guzel vermişsin dün annemın dogum gunuydu bır parça pasta yedım akşam ustu sonra çok pişman olup akşam yemegını yogurt yıyerek kapattım

sabah tartıldım elektronık tartı almam lazım her cıkısımda farklı dıyo sınır oluyorum. ama 75,5 tum bılıyosun hıc onu gostermedı hep 75 yada 74,5 falan gosterdı. yanı en koptu yarım kılo vermısım ıyıce agırlastı ama daha oncede boyle oluyodu. durup durup bır anda dusuyodum... bu hafta spora daha cok yuklenıcem onumuzdekı pazartesı daha ıyı sonuclar beklıyorum kendımden :))

tubiş hadi hayırlısı diyorum sana...en kısa zamanda başla ver kiloyu rahatlaa...
10 kilo verince kuş gibi oldum geçen sene ahhhhhh hatırladıkça çok kızıyorum kendime....

olsun yarım kilo bile olsa kilo vermek güzel canım ilk hafta için hiç fena değil bakarsın haftaya 1,5 kilo birden veririsin...

önemli olan vermek 100 gr bile vermek kardır unutmaa...

deryacımm memnun oldum bende 6 yılıma girdim çocuk yok sorun yok ama tedavi görüyorum şu aralar çok ümitliyimmm

inşallah paylaşımlarımız çocuk içinde faydalı olur...

canım çok ugraştım bır ara olmadı sımdı korunuyoruz. psikolejık nedenle bıle olmuo cocuk. ben 92 kıloyken bana cocuk yap dedıklerınde bu kıloyla nasıl hamıle kalırım dıye dıye ugrastım. bu psıkolejıyle olsada olmuo. acelesi yok ..hamılelıgımızı guzel gecırelım ıstedıgımmız gıbı olur ınsallah herşeyyy. şu kıloyu verelım tedavılerımızı gorelım cocuk moduna gırerız :))
bıde ınsanlar çok sıkıo aaaa ne kadar kılo almıssın dıyenlerle , nezaman cocuk yapıosun dıyenler aynı gruba uye herhalde :)) sınır bozucular. artık takmıyorum cocuk ıstemıyorum dıyıp gecıyorum :)

haklısın canım...insanlar çokkk cahill...boşver sen ver kilocuklarını birr biirrr....

bu arada 1 ltreye tamamladım suyumu

yarım litre daha aldım ılık su içiyorum öğlen yemekten evvel 1,5 litre olur sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…