sporla eritebilirsin aslinda.ya çok yok biliyorum ama kalçamda fazlalık var sadece yani kalçam geniş duruyor sence ne yapmalıyım
gel bacim gel, SIKI gidersen mayis haziran gibi bambaska bi tubis olursunnnbenide aranıza alın tamam bende şuandan itibaren aslında yarın akşam oldu zaten başlıyorum 76 kiloyum 56 kilo hedefim mayıs hazirana kadar vermem lazım yediklerimi akşamları yazarım sporada yarın başlıyorum
Valla deryacim dogru dion da bu anam bi hafta kalir burda. 1 hafta ben fazla takilamam. Bizim kontese bakma bu aralar toplantilari yogun, is kadini modunda ama genelde bostur. Benim dolmalara bile.bisey demediyse ohoooooo kesin yogun yani, emin ol.
Bnede arada tabletten tlf dan falan giriom olabildigimce yardimci olmaya calisiorum cicim..
Anlat bakalim :) nerden gelir neeye gidersin
Nerelisin, nerde yasiosun, ne is yapiosun, evlimisin bekarmisin nisanlimisin... konu acmiosunki konusalim.... aaaaaa :))))
Kontes olsa.ceneside elide durmaz, yazarda yazar...
Kızlar ben uzun zamandır başlıyacağım , çok kez karar verdim bir türlü başlayamadım bozdum yada artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma, pazartesi ciddi ciddi başlamaya karar verdim.benide aranıza alırmısınız ???
liste yok herkezın ımkanına gore degısıyo kımı evde kımı çalışıyo. bırazda kendı kendımızın dıyetısyenıyız.araları kaçırmadan ((dedıgın gıbı))
bol su içerek birileri unutuyo bız hatırlatıyoz
yeşil çay içiyoruz kahvaltıda ve arada
etiform yemek yanlış kızlar bana soyledı çok kalorılıymıs ben bıraktım
sabah ac karna sıcak su
ve ya yuruyus yada dımtıs dımtıs tepınıoz evde
çok cıgnıyoz işte vede tam bugday ekmegı yıyoruz hergun ne yıyorsak burayada yazıyoruzzz. zaten sen yazınca bır hata varsa kızlar uyarıo sağolsunlar
pazartesileri tartılma gunu sabah tartılıp yazarsın canım. mumkun oldugu kadar buraya gırmeye çalış ınsan motıve oluyo birlik olunca. bana ıyı geldı kızlar öpüyorum hepsini :)
tamam o zaman bende suyu artırmaya başladım zaten kışın hiç içmiyordum nerdeyse, bende yazacağım o zaman yediklerimi, yeşil çayıda ekliyorum o zaman. eti forma bende sağlıklı bakmıyorum pek yoğurt süt yada meyve daha sağlıklı
Gunaydin kizlar,
kahvaltida 2 kepcecik corbami ictim.
Deminde haslanmis lahananin ustune baharatli salca ve yogurt koyup yidim.
Aha yazarken aklima geldi. Gene su icmedim. Su icmeye gidioruuuummmm
güzel anlatmışsın deryacımmm eline sağlık....
bende az içiyorum gunduz ıyıde akşamları unutuyorum
best cim lıgth alma ozaman ben eskıden ıcıyodum sımdı başedemıyorum zaten
deryaaa şekerimmm tanıttınmı kendini...kuzum bekarmısın evlimi nişanlımı sözlümü yaksa kız sen istanbulun neresindensin.....sanırım izmirlisin...
gündüz 2 litreyi geçiyosan akşama sıkıntı yapma malum akşam içilen çaylar sular hela bekçiliğine bağlar...
saol canım elimizden geldiği kadar artık :)))
kızlar sabah sıcak suyumu ıctımm.. tam bugday ekmegı bır parça peynır ve domatesı tost yaptım yeşil çayla az once götürdüm:))
canım ben ızmır urlada yaşıorum..çalışıorum ön muhasebe ve satıs.. evliyim 3 sene oldu çocuk yok:))) çikolata kisti yuzunden evlenirken 62 kıloydum 1 yıl ıcınde 92 ye koşar adımlarla çıktım. çikolata kistı ıcın bebek onerıyolar onun ıcın takıldım buralara. sımdı cocuk olmuo insülin direncim de var oyuzden zayıflayıf kendımı toparlayıp çocuk girişimlerinde bulunucam inşallahhhh.. :)
valla dunduz bı 8-9 bardak zorlaya rak kaktırarak ıcıyorum. aslında içtikçede içesim gelmeye agzım falan kurumaya basladı alışıyorum galıba..
deryacım günaydın canım nasılsın
nasıl durum....
ben 1 kilo vermişim
çok asılmadım aslında yiye yiye verdim senin dediğin gibi
dün biraz cısslarım oldu ama akşama topladım...
benide aranıza alın tamam bende şuandan itibaren aslında yarın akşam oldu zaten başlıyorum 76 kiloyum 56 kilo hedefim mayıs hazirana kadar vermem lazım yediklerimi akşamları yazarım sporada yarın başlıyorum
gunaydın canım guzel vermişsin dün annemın dogum gunuydu bır parça pasta yedımakşam ustu sonra çok pişman olup akşam yemegını yogurt yıyerek kapattım
sabah tartıldım elektronık tartı almam lazım her cıkısımda farklı dıyo sınır oluyorum. ama 75,5 tum bılıyosun hıc onu gostermedı hep 75 yada 74,5 falan gosterdı. yanı en koptu yarım kılo vermısım ıyıce agırlastı ama daha oncede boyle oluyodu. durup durup bır anda dusuyodum... bu hafta spora daha cok yuklenıcem onumuzdekı pazartesı daha ıyı sonuclar beklıyorum kendımden :))
deryacımm memnun oldum bende 6 yılıma girdim çocuk yok sorun yok ama tedavi görüyorum şu aralar çok ümitliyimmm
inşallah paylaşımlarımız çocuk içinde faydalı olur...
canım çok ugraştım bır ara olmadı sımdı korunuyoruz. psikolejık nedenle bıle olmuo cocuk. ben 92 kıloyken bana cocuk yap dedıklerınde bu kıloyla nasıl hamıle kalırım dıye dıye ugrastım. bu psıkolejıyle olsada olmuo. acelesi yok ..hamılelıgımızı guzel gecırelım ıstedıgımmız gıbı olur ınsallah herşeyyy. şu kıloyu verelım tedavılerımızı gorelım cocuk moduna gırerız :))
bıde ınsanlar çok sıkıo aaaa ne kadar kılo almıssın dıyenlerle , nezaman cocuk yapıosun dıyenler aynı gruba uye herhalde :)) sınır bozucular. artık takmıyorum cocuk ıstemıyorum dıyıp gecıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?