Tüm malzemelri bulursan hazırlarsın canım.
Büyük aktarlarda var ama tek tek demlemek lazım hergün.
Ben üşendim paket alıcam
duzenledım tabloyu tekrardan bebişler :))
kıttyycım ıyıyım bayagı artık dayanabılıorum acısına.
geccek 2-3 gune ınsallah. ipad sim kartımı gormedı dun, kafayı yedırdı. pc den de nete gıremıodum modem arızalı, ara sıra baglantı gelıp gıdıo :)))
yakalyınca gırıom nete :))
best cım; 9 lu cay dıye google da arat ıcındekıler cıkıo
mate yapragı
bıberıye
sinirli ot
kekik
barut agacı kabugu
yesılcay falan fılan var
posetlerını alma sakın, onlar toz
aktara sor bunlar bunlar varmı dıye
onlardan al
ben hepsıne 25 tl vermıstım
gunde 3 fıncan bundan iç, 2 fıncan da sırkelı kabuk tarcınlı yesıl cay ıc
dıyetle beraberınde haftada 2 ser kılo kesın verırsın
sirkeli kabul tarçınlı yeşil çaymıtadı nasıl ???
ilk basta bayagı yadırgamıstım sirke tadını ama artık yesılcayı sade içemiyorum. cok alıstım sırkelı tarcınlı caya :)
kızlar bende yeşil çayı zorla ıcıyorum ama bergamutlu aldım hoşuma gıttı deneyın ıstersenız
ya kızlar resımlerımızı mı koysak konusuyorum ya sızle.... hayal ettırıyorsunuz zorla tıpınızı :) masa basında oturmus ıs kadını hemşerim kontes. bir yandan çocuguyla ugraşıp bır yandan tabletını elıne almıs kızıp duran minnak.. kendını ozleten gezentı kitty .. fazla gırmeyenler var bılgı edınemedım henuz :)) best yenı bılmıyorum u takıp edıyorum arada gelıo :))) valla meraklandırıyorsunuz benı ya :))))
face de grup acalım :)))
ayrıca hakkaten ben kzııp duruom herkeşlere yauuu
pıtırcık gelio parmaklıo tabletı, pc yı. bende bascam bende bendeeee. anne cok istiyorum, bak öhö öhö olurum dıo. bebeye bak la benı tehdıt edıo, basmazsam hasta olurum dıye.
cok gergın oldum cok ama sebebi bir derdim var topiği.
kafa goz dalasım gelıo o kaynanalara kocalara vs.
bebe se ne olcak cin gıbı onlarr. ühüü ühüü diye aglayıp alttan alttanda bakıyomu :) kızım onlar sulu getırıp susuz getırır ınsanı ..benımde yıgen var evde.. bılgısayar basına gelio 2 yasında bıle degıl daha inek aç bana inek aç bana dıo. ya su cocuk oncekı hayatında çiftçimiydi çobanmıydı bılmem inek aç dıye tutturuo :))) açmayınca ağlıo ...elimi kaldırıyorum dovcek gıbı yapıyorum bak kızıyorum dıyorum...geliyo elımı,, avcumun içini opüyooo yaaaaa bebegımm
gel bende var bır tane kaynana ona dalarsın:)
aaa yeşilçayındamı bergamutlusu var kesin harikadır
bende yokum ama
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?