ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Tüm malzemelri bulursan hazırlarsın canım.
Büyük aktarlarda var ama tek tek demlemek lazım hergün.
Ben üşendim paket alıcam

ben küçük yerde yaşıyorum sanmam ki burda olsun İstanbul'a gidince bakim o zaman aktarlara . 9'lu çay diyince bilirler inşallah

Bilirler canım. Bazısı hazırlayıp veriyor.
İstersen poşet.
Bilmiyoruum çok faydasını gördüğünü söyledi.
Bakalım denemekte fayda var.
Bu cayla ilgili bir topic vardı. Bir bakıyım orayada işe yaramışmı oradaki arkadaşlara.

duzenledım tabloyu tekrardan bebişler :))

kıttyycım ıyıyım bayagı artık dayanabılıorum acısına.
geccek 2-3 gune ınsallah. ipad sim kartımı gormedı dun, kafayı yedırdı. pc den de nete gıremıodum modem arızalı, ara sıra baglantı gelıp gıdıo :)))
yakalyınca gırıom nete :))

best cım; 9 lu cay dıye google da arat ıcındekıler cıkıo
mate yapragı
bıberıye
sinirli ot
kekik
barut agacı kabugu
yesılcay falan fılan var, ben faydasını gordum sahsen

posetlerını alma sakın, onlar toz
aktara sor bunlar bunlar varmı dıye
onlardan al
ben hepsıne 25 tl vermıstım

gunde 3 fıncan bundan iç, 2 fıncan da sırkelı kabuk tarcınlı yesıl cay ıc
dıyetle beraberınde haftada 2 ser kılo kesın verırsın

Son düzenleme:

sirkeli kabul tarçınlı yeşil çaymı tadı nasıl ???

Sirkelimi? Sıcak çayla daha çok komaz mı o.
Kokuya karşı hassasiyetim var canım hayatta içemem sirkeli çay ben.
Kirazlı form çayla yeşil çayı karıştırıp içiyorum ben.

kızlar bende yeşil çayı zorla ıcıyorum ama bergamutlu aldım hoşuma gıttı deneyın ıstersenız

valla ben içiyorum sirkeli cayı. iyi de geliyor.

sırkelı suyu ac karnına ıcemıyorum gastrıtım var.
sırkelı cayı yemekten sonra ıcıyorum, hem karnım tok oluyor, hemde mıdeme zarar vermemıs oluyorum, yaglarımı yakıyor, sinidirmi kolaylastırıyor.

yemek demısken
öğle yemeğim:
2 kepce karalahana corbası
yarım levrek

tadı ıyı canım ama sirkeliyi içmedım. aynen bende de reflu var sabah ıcemıyorum sirkeyı. mafulurum sabah ac karna ıcersem . yeşil çayda varsa oyle keskın degıldır sirke alıp çeşitli içmek lazım gun ıcınde

ya benkı sabah aç karna soğan suyu ıçmış insanım ne getırsenız zorlaya zorlaya nefret ede ede ıcerım affetmem :))

ya kızlar resımlerımızı mı koysak konusuyorum ya sızle.... hayal ettırıyorsunuz zorla tıpınızı :) masa basında oturmus ıs kadını hemşerim kontes. bir yandan çocuguyla ugraşıp bır yandan tabletını elıne almıs kızıp duran minnak.. kendını ozleten gezentı kitty .. fazla gırmeyenler var bılgı edınemedım henuz :)) best yenı bılmıyorum u takıp edıyorum arada gelıo :))) valla meraklandırıyorsunuz benı ya :))))

face de grup acalım :)))
ayrıca hakkaten ben kzııp duruom herkeşlere yauuu

pıtırcık gelio parmaklıo tabletı, pc yı. bende bascam bende bendeeee. anne cok istiyorum, bak öhö öhö olurum dıo. bebeye bak la benı tehdıt edıo, basmazsam hasta olurum dıye.

cok gergın oldum cok ama sebebi bir derdim var topiği.
kafa goz dalasım gelıo o kaynanalara kocalara vs.

Son düzenleme:

bebe se ne olcak cin gıbı onlarr. ühüü ühüü diye aglayıp alttan alttanda bakıyomu :) kızım onlar sulu getırıp susuz getırır ınsanı ..benımde yıgen var evde.. bılgısayar basına gelio 2 yasında bıle degıl daha inek aç bana inek aç bana dıo. ya su cocuk oncekı hayatında çiftçimiydi çobanmıydı bılmem inek aç dıye tutturuo :))) açmayınca ağlıo ...elimi kaldırıyorum dovcek gıbı yapıyorum bak kızıyorum dıyorum...geliyo elımı,, avcumun içini opüyooo yaaaaa bebegımm

gel bende var bır tane kaynana ona dalarsın:)

aynen yapıo..

ben burda konuları okurken kendı kendımı yıyorum, millet bunları yasıyor ya. Allah sabır verın.
bende az degılım. az tartısmadık kayınpederımle. şimdi konusmuyoruz. o rahat ben rahat.
kadın sıgınma evının sanal versıyonu burası. ezik ezik tiler gelıo, beraber yasıyoruz ses cıkaramıyorum. eşimi uzmek ıstemıyorum.
yada kocası kaynananın lafına bakıp kadına etmedıgını bırakmıo vs vs.
ahhh benım gıbısıne denk gelıcekler. basıcan tekmeyı rezil edicen hepsini....

-OĞLEN
6-7 TANE Lahana sarması ve yogurt

AKŞAM

2 kase patates çarbası yanına az maydanoz süperdi hımmm - ıkı yemek kasıgı pırasa yemegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…