ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

-OĞLEN
6-7 TANE Lahana sarması ve yogurt

AKŞAM

2 kase patates çarbası yanına az maydanoz süperdi hımmm - ıkı yemek kasıgı pırasa yemegı

afıyet olsun cicim
6-7 tane yedıysen ıyı valla
ben olsam 67 tane yerdım
tabiii önceden... şimdi yememeyı tercıh edıorum.

afıyet olsun cicim
6-7 tane yedıysen ıyı valla
ben olsam 67 tane yerdım
tabiii önceden... şimdi yememeyı tercıh edıorum.

canım bende çok severım ama zapdetmeye calısıyorum kendımı temınde canım çok tatlı cektı dolapta bır suru çıkolata var gorrunce delirdim yaaa kapattım hemen uzaklaştım

günaydın kızlarrr
grip olmusum boğazlarım acıo oyuzden sıcak sut ıcıorum sımdılık

Son düzenleme:
kızlar günaydın çok yoğun bir bugün ve yarın olacak çok fazla giremeye bilirim lütfen irtibatı kesmeyin

deryacım bende bugün grip gibiyim ve çokk işim var gece mesai bile yapabilirim

hepinizi öpüyorum sabah kahvaltım 4 parça ceviz 1 dilim tam tahıl ekmeğine sürülmüş labne

şimdilik bunlar çok öpüldünüz baysssss...

Derya, Kontes geçmiş olsun dikkat edin kendinize geçmiş olsun canlarım.
C vitamini yüklemesi yapın , bol ıhlamur içmeye çalışın.

Bu aralar gece uyuyamıyorum , tabi sabah oğlumu okula gönderince tekrar yatıyorum öğlen oluyor kalkmam.
Düzen tatilde çok bozuldu yani.
Daha erkenkaklkmam lazım.

Akahvaltımı ettim
Kahvemi içicem şimdi.
Öğlen taze fasulye , yoğurt
Elma + yeşil çay.

Akşama bakalım Allah Kerim. Daha planlamadım.
Eşim 3 günlük iş seyahatinde sevgililer gününde yok ama olsaydıda bende sevmiyorum özel birşey yapma olayını.
Ismarlama geliyor bana.
Romantik bir yemek yemek istersek yeriz zaten. Takvime bağlamaya luzum yok.

Neyse öpüyorum sizi kendinize dikkat edin.

Minnak kayıpsın sende.
Arada durum bildirin

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız ?

Dünkü yemek listemi yazıyorum
sabah süt nesfit
ara öğün meyve
öğlen çorba 1 dilim ekmek
ara öğün yoğurt salatalık
akşam kabak yemeği 1 dilim ekmek
ara öğünde biraz kaçırdım misafirlerimiz vardı biraz kuruyemiş çeyrek waffle yedim

Son düzenleme:
Selamun aleykum citir kizlar, hasta kuslar...
meyve yiyin, kirmizi biber yiyin. Ihlamur icin. Limon karabiber ekin ustune yapabilirseniz.

kocamcigimin izin gunu bugun. O yuzden mazur gorun. Yarin aksamda annem gidicek ohhh. Cuma gununden itibaren hic hiz kesmeden burdayim insaAllah

kahvalti:
1 dilim etimek
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
roka, tere, yarim kirmizi biber
2 corba kasigi kadar soganli yumurta

ogle yemegim:
2 servis kasigi pirasa

sabah abarttim diye az yedim oglen.

Kabiz oluyorum ben az yiyorum diye kizlar. Demin 1.5 su brdagi yagsiz tuzsuz haslanmis makarna yedim. 1 servis kasigi pirasa yedim. Kocamin yemeginden de 2 tanecik et parcasi carptm. :) goz hakki :)

makarnave pilav rahatlatiyor bagirsaklarimi. Bagirsaklarin yumusamasini saglayan karbonhidratlarmis.. Bilginize.

eger kabiz olursaniz 1 su bardagi kadar makarn veya 1 cay bardagi kadar bulgur yada pirinc pilavi yiyin sebzeyle. Ban yariyor :)

2 bardak yeşil çay+ çorba ve portakalla akşamı ettim.
Bu arada sıkı bir alışveriş turu attım ama yemeden döndüm aferim bana.
Akşama karnabahar ve yoğurt+ 1 dlm buğday ekmeği.

Minnakcım bulgur pilavını tavsiye ederim hem glisemik endeksi düşük hemde tok tutar daha besleyici

Hastacık kızlar nasıl oldunız bakıyım umarım iyisinizdir

ben bulguru cok sevıyorum ama
yaparsam yerım. yapmak ıstemıyorum oyuzden.
sebze yemeklerıne yarım kahve fıncanı atıyorum hep.

canlarım şimdi çıkıyorum anca eve gitmeden merhaba diyeyim dedim resmen un çuvalı gibiyim kafam bi dünya...

son bir şirketim kaldı onuda yarın tamamlarsak...az nefes alacağımm...

kızlar günaydınnn

kimsecikler gelmemişşş.. dükkanı ben açtımm

şimdii herkesin 14.şubat çiçekçiler ve kuyumcular günü kutlu olsun....

kızlar dün çok yoğundum bugünde yoğun olacağım sakın yokluğumu aratmayın aktif olun,

derya,minnak ,kitty,taçsız prenses,bilmiyorum, tubişşşşşşşş nerdesiniz kızlarr tomubul kelebeklerimmm
totonuzda pireler mi uçuyor hadi canlanın kızlar...

Günaydın kuzular

hala grıbım burun dıye bırsey kalmadı bende sureklı ağzı açık ayran budalası gıbıyım :))

sabah

ekmek alamadım yarım gevrek domates ve peynır yedım :)
dun akşamda missssss gıbı balık ızgaramı ve salatamı yedım (can çektırmek gıbı olmasında) :)
lafta bu hafta spora agırlık vercektım ama olmadı hastayım ıkı gundur yemek yıyorum 1 saat zor duruyorum daha mıdemdekıler erımeden yatıyorum....

Bugunu pek önemsemesemde,, sevgililer gununuz kutlu olsun arkadaşlar. Sevgılınızle kocanızla bır ömür mutlu mıçmıçmıç olun inşallahhh

canım kolay gelsın sana artık bıtsın şu yogunluk yaaaa

]Derya, Kontes geçmiş olsun dikkat edin kendinize geçmiş olsun canlarım.
C vitamini yüklemesi yapın , bol ıhlamur içmeye çalışın.

SAOL GÜLÜM. ALDIM YANIMA PORTAKAL BUGUNN BAYA BI YEMEYI DÜŞÜNÜYORUM DÜZELSİN ARTIK.. NE YATAKLARA DÜŞÜRÜYO NEDE ÇALIŞABILIYORUM ARADA BİŞİ RESMEN SÜRÜNDÜRÜO :)

ÖPTÜM

kuzum kıyamam sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…