-OĞLEN
6-7 TANE Lahana sarması ve yogurt
AKŞAM
2 kase patates çarbası yanına az maydanoz süperdi hımmm - ıkı yemek kasıgı pırasa yemegı
afıyet olsun cicim
6-7 tane yedıysen ıyı valla
ben olsam 67 tane yerdım
tabiii önceden... şimdi yememeyı tercıh edıorum.
günaydın kızlarrr
grip olmusum boğazlarım acıo oyuzden sıcak sut ıcıorum sımdılık
yarım gevrek yedım yanına bugun kahvaltıda yeşil çay ıcmıyorum. zaten agzımda tad yok
kocam dedıkı sevgililer gununde napıcaz aşkım dedı. bende sevmem sevgılıler gununu . hediyede ıstemıyorum ılla alacaksan elektronık tartı al dedım
ya ıyıce banel bi çift olmusuz bız ya. mıllet şarap lar muzıkler güller... bız evde pijamalarla oturup dızımızı ızlıcez... aman oldum olası boyle romantık seylerı sevmem zaten .
canlarım şimdi çıkıyorum anca eve gitmeden merhaba diyeyim dedim resmen un çuvalı gibiyim kafam bi dünya...
son bir şirketim kaldı onuda yarın tamamlarsak...az nefes alacağımm...
kızlar günaydınnn
kimsecikler gelmemişşş.. Dükkanı ben açtımm
şimdii herkesin 14.şubat çiçekçiler ve kuyumcular günü kutlu olsun....
Kızlar dün çok yoğundum bugünde yoğun olacağım sakın yokluğumu aratmayın aktif olun,
derya,minnak ,kitty,taçsız prenses,bilmiyorum, tubişşşşşşşş nerdesiniz kızlarr tomubul kelebeklerimmm
totonuzda pireler mi uçuyor hadi canlanın kızlar...
günaydın herkese muğladan güzel tatlı bayanlar günaydın
Günaydın kuzular
hala grıbım burun dıye bırsey kalmadı bende sureklı ağzı açık ayran budalası gıbıyım :))
sabah
ekmek alamadım yarım gevrek domates ve peynır yedım :)
dun akşamda missssss gıbı balık ızgaramı ve salatamı yedım (can çektırmek gıbı olmasında) :)
lafta bu hafta spora agırlık vercektım ama olmadı hastayım ıkı gundur yemek yıyorum 1 saat zor duruyorum daha mıdemdekıler erımeden yatıyorum....
Bugunu pek önemsemesemde,, sevgililer gununuz kutlu olsun arkadaşlar.Sevgılınızle kocanızla bır ömür mutlu mıçmıçmıç olun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?