Kızlarrr benıde alın aranıza bende bı basıma zayıflamaya calısıyorum burda
Kontesim merhaba nasılsın kız
iyiiym canım bi göründün kayboldun .. Naparsın şeker...
dün arazideydim bugünde hasta oldum karnım çok ağrıyorr
geçmiş olsun valla bende çok hastayımm her yerim ağrıyo kırıklık var arkadaş nane limon kaynatmış bende içtim bir fincan midem bulandı ...
akşamda eve gider gitmez uyudum...
dün arazideydim bugünde hasta oldum karnım çok ağrıyorr
geçmiş olsun valla bende çok hastayımm her yerim ağrıyo kırıklık var arkadaş nane limon kaynatmış bende içtim bir fincan midem bulandı ...
akşamda eve gider gitmez uyudum...
Ben ayın 4 unde basladım canımcım bgnde sızın topıge denk geldım sıze takılayım dedım ...gel canım ne demek hemen başla ...
neler yiyorsun ne ler yapıyorsun rapor vereceksin hergün ...varsa cıssların onları bırakacaksın...
ben ayın 4 unde basladım canımcım bgnde sızın topıge denk geldım sıze takılayım dedım ...
Her aksam rapor verırım komutanım ne demek :)))
tskler sagol cnm en kısa zamanda hepımızın cıtır hatunlar olması dılegıylehoşgeldın canım
ya su benım kızzzz hıc ılerlemıo kaldı oyleeee yaaa off yolun daha yarısındayım yaaa
tskler sagol cnm en kısa zamanda hepımızın cıtır hatunlar olması dılegıyle
boy 1.62 kılo 70 dı en sonAMİN cümlemize:)
boy kılo ve hedef kaç canım
boy 1.62 kılo 70 dı en sonsımdı kac bılmıyorum aksam yıne tartılcam
hedef 50 cnm
senın boy kılo kac kac kılo fazlan var
selam herkese! Burda hem kilo verip, hem de eğlendiğinizi gördüm, çok hoşuma gitti, ve ben de aranıza katılmaya karar verdim! :d bakalım şimdi; günlük olarak rapor mu veriyoruz? Hadi bakalım o zaman, ben de 65 kilo civarındayım, boyun 1.62.hedef 50 kilo.kilomu bir an önce net olarak öğrenip düzgün bir program takip etmeye başlıyorum hemen.çok eğlenceli !! :d çorbadan dönenin kaşığı kırılsın! :d
hoşgeldinnnn canımm
teşekkkürler! :)
akşam yemeğini de yediğime göre raporumu verebilirim:
sabah; şekersiz yeşil çay
kuru kayısı
öğle;ülker bravo dondurma (hihi :) )
--arada kakuleli türk kahvesi
akşam; mercimek çorbası (yağsız, toz zencefil, zerdeçal ve kimyonlu)
+ öğlen 2 saat ağır tempo yürüyüş, bir saati alışveriş merkezinde geçti.bugün böyle az yediğime bakmayın, dün çok yemiştim, bugün doğru düzgün acıkmadım bile :)
bakalım siz neler yaptınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?