ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Kızlarrr benıde alın aranıza bende bı basıma zayıflamaya calısıyorum burda

dün arazideydim bugünde hasta oldum karnım çok ağrıyorr

geçmiş olsun valla bende çok hastayımm her yerim ağrıyo kırıklık var arkadaş nane limon kaynatmış bende içtim bir fincan midem bulandı ...

akşamda eve gider gitmez uyudum...

gecmıs olsun kızlar
kıyamam sizlere :)

kahvaltım:
roka, tere
1 dilim etimek
yarım dilim peynır
2 lokmacık menemen
sirkeli tarcınlı yesılcay

cok acıktım. pırasa yıyım bari.

gel canım ne demek hemen başla ...

neler yiyorsun ne ler yapıyorsun rapor vereceksin hergün ...varsa cıssların onları bırakacaksın...
Ben ayın 4 unde basladım canımcım bgnde sızın topıge denk geldım sıze takılayım dedım ...
her aksam rapor verırım komutanım ne demek :)))

ben ayın 4 unde basladım canımcım bgnde sızın topıge denk geldım sıze takılayım dedım ...
Her aksam rapor verırım komutanım ne demek :)))

hoşgeldın canım

ya su benım kızzzz hıc ılerlemıo kaldı oyleeee yaaa off yolun daha yarısındayım yaaa

Son düzenleme:
kızlarrr öglenleyın kuru yedım gene neolcak benım bu halım gazman olucam.. haftanın 3 gunu yıyom yaaaaa. ya evde yada işyerındee mutlaka haftada 2 gun yapılıo.... bu arada grıbım dıye ne su ıcesım ne yesıl cay ıcesım var tuvalete zırt pırt gıtmeye korkuyorum uzakta baya :))

hoşgeldın canım

ya su benım kızzzz hıc ılerlemıo kaldı oyleeee yaaa off yolun daha yarısındayım yaaa
tskler sagol cnm en kısa zamanda hepımızın cıtır hatunlar olması dılegıyle

boy 1.62 kılo 70 dı en son sımdı kac bılmıyorum aksam yıne tartılcam
hedef 50 cnm
senın boy kılo kac kac kılo fazlan var

55 bıle olsan guzel olur boyun çok kısa degıl. inşallah el birliğiyle vericezzz

boyum 1,64 canımm 92 ıdım 74,5 :) um sımdı buçuguda yazarım afetmem :) valla gonul ıster 57-58 olmak ama 60 olursam opüp başıma koyacagım

60lı kılolarda afett oluorum ben yaşamışlığım var :))) söylemesi ayıp :) sabah ac karına da tartıl istersen kıyafetsız yada hep aynı kıyafetlerle. bır defter var bende yazmısım 1 subat 92 kıloyum 30kılo vermem lazım dıe yazmısım hatta hangı kıyafetlerı o gunlerde ne gıydıgımı bıle yazmısım. darmı gelıo bolmu ::)) sımdı baktıgımda resımlere o halımle bu halım arasındakı farka ınanamıorum bırde 60 olursam kafayı yiyim herhade

Son düzenleme:
Selam herkese! Burda hem kilo verip, hem de eğlendiğinizi gördüm, çok hoşuma gitti, ve ben de aranıza katılmaya karar verdim! Bakalım şimdi; günlük olarak rapor mu veriyoruz? Hadi bakalım o zaman, ben de 65 kilo civarındayım, boyun 1.62.Hedef 50 kilo.Kilomu bir an önce net olarak öğrenip düzgün bir program takip etmeye başlıyorum hemen.Çok eğlenceli !! Çorbadan dönenin kaşığı kırılsın!

hoşgeldinnnn canımm

hoşgeldinnnn canımm

teşekkkürler! :)

akşam yemeğini de yediğime göre raporumu verebilirim:

sabah; şekersiz yeşil çay
kuru kayısı
öğle;ülker bravo dondurma (hihi :) )
--arada kakuleli türk kahvesi
akşam; mercimek çorbası (yağsız, toz zencefil, zerdeçal ve kimyonlu)

+ öğlen 2 saat ağır tempo yürüyüş, bir saati alışveriş merkezinde geçti.bugün böyle az yediğime bakmayın, dün çok yemiştim, bugün doğru düzgün acıkmadım bile :)

bakalım siz neler yaptınız :)

yürüyüş iyi olmus canım. yediklerin bana gore yeterlı degıl bırsey yememıssınkı yeşillik yok et yok tavuk yok yoğurt yok bugday ekmegı yok sen bılırsın yınede ama. gerçi dun çok yedıgın ıcın bugun boyle gectirmişşin galıba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…