ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Hoşbulduk, 4 günde 4 kg:) Sadece her öğün bir tavuk butu yedim haşlanmış yağsız tuzsuz şekilde ve 2.5 lt su.. Geri almam umarım

Umarım canım hızlı verilen kilolar genelde alınıyor.
Karbonhidratı bir şekilde diyetine sokmalısın ama sadece kahvaltıda da olsa.
Normal yeme düzenine dönünce alabilirsin geri.
Biz porsiyonları azaltıp, beyazları ve şekeri keserek kilo vermeye çalışıyoruz.
Fenada gitmiyor arkadaşım.
Hadi bakalım hayırlı olsun. [/QUOTE]

katılıyorum. benım arkadasta aynen oyle proteınke verdı vermekkı ne vermek. sonra aynen dahada beterını aldı. ömur boyu proteın yıyemedıgı ıcın corba bıle ıcse yaradı ona sonrasında. bu baslangıc olsun canım devamını normal getır hem bıkmazsın sağlıklı bır sekıldede kılonu vermıs olursun

katılıyorum. benım arkadasta aynen oyle proteınke verdı vermekkı ne vermek. sonra aynen dahada beterını aldı. ömur boyu proteın yıyemedıgı ıcın corba bıle ıcse yaradı ona sonrasında. bu baslangıc olsun canım devamını normal getır hem bıkmazsın sağlıklı bır sekıldede kılonu vermıs olursun[/QUOTE]

Valla forumda veripte geri alan yoktu okuduklarıma göre, bende güvenip başladım yarın bitiyor 5 günlük diyetim sonrasında normal hayatıma devam edicem güzel günlerde yürüyüş+evde mekik spor falan yaparım tabiki yediklerime dikkat edicem, sonucu görecez:)

Sabah evden cıkarken bı ıkı tane peynır yedım
ogleye dogru bı kahve
oglen makarna yedım bıraz peynır zeytın
ogleden sonra bı kahve
sımdıde cubuk kraker
nasıl sızce

Kızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.Ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:

kızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:
bende cubuk krakerle gecıstrıyorum cok acıktgım zaman

Kız Minnnaaaak verdiğimiz kiloları çizelgeye işlemezsen akşama Deryayla birer Magnum Pink yiyecez ( yeni çıkmışta)
Sorumlusu sensin.
Veremediğimiz zaman çemkirmeyi biliyon ama
benım pıtırcık işaret parmagını sallayarak şeni vaaaya şeniiii dio
bende aynen şizi vaaaya şiziiii dıorum
yolarım heeeee

herkes kılosunu bana özel mesaj atsın bakem

bitsin gıtsın bıdahada gerı gelmesınnn kılolar. bugun acayıp yeme ıstegım var hastalanıcam galıba zor tutuyorum kendımı. ama tutucam aksam meyve falan yerım şeker ıstegım gıder

sakın sakın. bi arkadastan duymustum. kadınalr adet gunlerıne yakın daha cok kılo verebılıyormus aslında kendını tutarsa.
bende saldırıom ne gorsem cunku. artık yemeyyom :)))

vay beee demek gecen gun cıkolata yemesem dha cok kılo vercektım (( keske yemeseydım
bn ozelden atmıyom 70 kıloyum tam rezıllık dız boyu :)

Kızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.Ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:

Aslında bisküvi yemekten daha iyi.
Lif içeriği çok yüksek, içinde kuru meyve varsa enerji verip doğal şeker sağlıyor ama
Ben yiyemiyorum mesela.
Kuş yemi gibi geliyor bana onlar

Aslında bisküvi yemekten daha iyi.
Lif içeriği çok yüksek, içinde kuru meyve varsa enerji verip doğal şeker sağlıyor ama
Ben yiyemiyorum mesela.
Kuş yemi gibi geliyor bana onlar

Valla şu ara öğünlerden neret ediyorum canım beliki bu kolay olur diye aldım bakalım.Diyette olanlar için 3 - 4 kaşık öneriliyor.Ay bide kilo vermeme engel olmasın yaa napıcam ben şimdi

Sabah evden cıkarken bı ıkı tane peynır yedım
ogleye dogru bı kahve
oglen makarna yedım bıraz peynır zeytın
ogleden sonra bı kahve
sımdıde cubuk kraker
nasıl sızce
güzel güzel ama tekrar soyluyorum cubuk kraker yeme, çok tuzlu ooooooo
su tutar vucudunda. grissini al ozaman onu ye abartmadan tabi

müsli ve yulaf ezmesı ara öğün degıl ana ögün olarak yenıyor tatlım.

Birde içindekileri yazayım
ETİ FORM LİGHT MÜSLİ
keten tohumu
yulaf ezmesi
kuru kayısı
kuru elma
kuru incir
Kayısı çekirdeği içi
kuru üzüm
tırstım şimdi valla:18::18::18:

güzel güzel ama tekrar soyluyorum cubuk kraker yeme, çok tuzlu ooooooo
su tutar vucudunda. grissini al ozaman onu ye abartmadan tabi

müsli ve yulaf ezmesı ara öğün degıl ana ögün olarak yenıyor tatlım.

Hımm iyiki söyledin canım valla az daha gidiyordum güme
Neyse ben geç kalkıyorum 12 gibi kahvaltı saat 3 te müsliyi akşam 6 dada akşam yemeği şeklinde devam edeyim o zaman.Ara öğünleride yeşil çay, meyve ve su olarak yapayım:26:

1porsiyonun kalorisine bak canım eğer 100 kalori civarındaysa ara öğün olarakta tüketebilirsin
Yıllar evvel gittiğim diyetisyen 100 kaloriyi geçmeyen herşeyi ara öğun olarak kullanabilirsin demişti

1porsiyonun kalorisine bak canım eğer 100 kalori civarındaysa ara öğün olarakta tüketebilirsin
Yıllar evvel gittiğim diyetisyen 100 kaloriyi geçmeyen herşeyi ara öğun olarak kullanabilirsin demişti

Baktımda 100 gramda 356 kalori varmış
Yulaf ezmesindede 361 :18::18::18:

Son düzenleme:
Oooooo çokmuş yaa
Sen yeme onu daha iyi canım.
Hatta fişi falan duruyorsa git başka şeyle değiştir nesfitlerde daha az kalori var.
Onlardan al olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…