Hoşbulduk, 4 günde 4 kg:) Sadece her öğün bir tavuk butu yedim haşlanmış yağsız tuzsuz şekilde ve 2.5 lt su.. Geri almam umarım
Umarım canım hızlı verilen kilolar genelde alınıyor.
Karbonhidratı bir şekilde diyetine sokmalısın ama sadece kahvaltıda da olsa.
Normal yeme düzenine dönünce alabilirsin geri.
Biz porsiyonları azaltıp, beyazları ve şekeri keserek kilo vermeye çalışıyoruz.
Fenada gitmiyor arkadaşım.
Hadi bakalım hayırlı olsun.
bende cubuk krakerle gecıstrıyorum cok acıktgım zamankızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:
benım pıtırcık işaret parmagını sallayarak şeni vaaaya şeniiii dioKız Minnnaaaak verdiğimiz kiloları çizelgeye işlemezsen akşama Deryayla birer Magnum Pink yiyecez ( yeni çıkmışta)
Sorumlusu sensin.
Veremediğimiz zaman çemkirmeyi biliyon ama
bitsin gıtsın bıdahada gerı gelmesınnn kılolar. bugun acayıp yeme ıstegım var hastalanıcam galıba zor tutuyorum kendımı. ama tutucam aksam meyve falan yerım şeker ıstegım gıder
vay beee demek gecen gun cıkolata yemesem dha cok kılo vercektımbenım pıtırcık işaret parmagını sallayarak şeni vaaaya şeniiii dio
bende aynen şizi vaaaya şiziiii dıorum
yolarım heeeee
[sıze=3]
herkes kılosunu bana özel mesaj atsın bakem[/sıze]
sakın sakın. Bi arkadastan duymustum. Kadınalr adet gunlerıne yakın daha cok kılo verebılıyormus aslında kendını tutarsa.
Bende saldırıom ne gorsem cunku. Artık yemeyyom :)))
bende cubuk krakerle gecıstrıyorum cok acıktgım zaman
benım pıtırcık işaret parmagını sallayarak şeni vaaaya şeniiii dio
bende aynen şizi vaaaya şiziiii dıorum
yolarım heeeee
herkes kılosunu bana özel mesaj atsın bakem
Yerim ben o cimcimenin parmağını.
Kızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.Ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:
Aslında bisküvi yemekten daha iyi.
Lif içeriği çok yüksek, içinde kuru meyve varsa enerji verip doğal şeker sağlıyor ama
Ben yiyemiyorum mesela.
Kuş yemi gibi geliyor bana onlar
güzel güzelSabah evden cıkarken bı ıkı tane peynır yedım
ogleye dogru bı kahve
oglen makarna yedım bıraz peynır zeytın
ogleden sonra bı kahve
sımdıde cubuk kraker
nasıl sızce
müsli ve yulaf ezmesı ara öğün degıl ana ögün olarak yenıyor tatlım.Kızlar bugün migrostan eti form light müsli ve eti lifalif yulaf ezmesi aldım.Ara öğünlerde ve bazende sabah kahvaltıda sütle beraber 3-4 kaşık yemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:
güzel güzelama tekrar soyluyorum cubuk kraker yeme, çok tuzlu ooooooo
su tutar vucudunda. grissini al ozaman onu ye abartmadan tabi
müsli ve yulaf ezmesı ara öğün degıl ana ögün olarak yenıyor tatlım.
1porsiyonun kalorisine bak canım eğer 100 kalori civarındaysa ara öğün olarakta tüketebilirsin
Yıllar evvel gittiğim diyetisyen 100 kaloriyi geçmeyen herşeyi ara öğun olarak kullanabilirsin demişti
Baktımda 100 gramda 356 kalori varmış
Yulaf ezmesindede 361 :18::18::18:
1 kase yulaf ezmesi (diyet sütle) 188 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?