ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

sabah;yarım greyfurt (7:30)

öğle; greyfurtun öbür yarısı :) (11:30)

ara; ceviz+ elma ( 15:00 )

akşam;patlıcan dolması + çorba + minnacık irmik tatlısı (17:30)

ara; fındık+ceviz+hurma+irmik helvası (20: 30)

birden çok hızlı kilo verim, çok fazla aç kaldım , şu yoğun günler yüzünden doğru düzgün yemek yiyemedim, biraz önce kriz geçirdim ve irmik tatlısı yedim

yarın doğru düzgün beslenmem lazım, etli , yoğurtlu peynirli ve deli gibi aç kalmadan ayrıca öğün de atlamamaya çalışcam, yoksa sonum akşamın 8 inde irmik tatlısı olcak yine.gerçi çok yağlı değil, hafif bir tatlı ama yine de ey topik sahipleri affınıza sığınıyorum gerçekten çok fenaydım.hatta bir iki gündür tansiyon düşüklüğü yaşıyordum.

ıyı akşamlar kızlar canım coook neskafe u bır arada ıstıo napcam ben yaaaa hıc boyle olmuodum kac gundur.adet dönemı ne kadar degısıo yaaa ınsan

meyvelı o muslılerı ben sevıyorum ama ıkı yemek kasıgı 2 dılım ekmek kadar demıstı bana dıyetısyen. çok uzulmuştum kolayıma gelıodu cunkı

Son düzenleme:
Şekersiz nescafe iç canım sıkıntı yok.
Kafein abartmadığın sürece metabolizmayı hızlandırır.
Ama fazlası selülit yapar.

Geçen hafta bende regliydim atlattım fazla tatlıya düşmeden şükür.
Allahtan müsli hiç sevmiyorumda canım çekmiyor amaaaa irmik helvası için aynı şeyi söyleyemiyceem.

sana özel mesaj atamıyorum kuzucuk, ama satuskinin kilosu 60 :)

Boyun kac canım.
Kilon benim hedefiminde altında.
Çok zorlamana gerek yok bünyeni bence.
Yavaş git tansiyonun falan sorun olmasın.
Sonra birden yersen aynen başa dönersin

içemıyorum kı şekersiz ((( müslide can cekmesı degılde kolaya gelen bırsey oldugu ıcın ıyı oluyodu. ırmık helvası dedınız sımdı benı dellendırmeyın ulenyynnn zaten annem çok guzel yapar.. annem yanımda ırmıkte var şekerde (( ama bende bolca kılo ve yagda var.

herkese merhaba,
ben daha önce başka bi gruba üyeydim ama malesef konu kapatılınca grupta dağıldı,
eğer sorun olmazsa sizinle paylaşmak isterim kilo verme serüvenimi :)
ben mayıs ayında rejime başladım 86 kilo ile şuanda 71,30 kiloyum yaptığım rejimle 14,70 kilo verdim Allaha şükürler olsun
boyum 1.60 yaş 27
başlangıç kilo 86
şuandaki kilo 71.30
toplam verilen kilo 14,70
rejim başlangıç 2012-mayıs
listenize eklerseniz çok sevinirimm :)

Son düzenleme:
Boyun kac canım.
Kilon benim hedefiminde altında.
Çok zorlamana gerek yok bünyeni bence.
Yavaş git tansiyonun falan sorun olmasın.
Sonra birden yersen aynen başa dönersin

eveet , ben de öyle yapmaya karar verdim :) spora ağırlık vericem inşallah :) boy 1.62. çok kemikli olmadığım için, kilomu gösteriyorum. minyon bir tipim var baya. o yüzden bu kilo bana fazla. ideal kilom 54. ona düşmeye çalışıyorum. eğer bu kiloya sporla düşersem süüpperr ötesi olcak :)

hoşgeldin canım. ıyı kılo vermıssın.. devamınıda elbırlıgıyle verırız inş

Hoşgeldin arkadaşım aramıza.
Elele verdik birbirimize destek olarak bazen gazlayarak bazende çemkirerek devam ediyoruzz

Çok olmadı daha başlayalı.
Sen iyi kilo vermişsin şimdiye kadar tebrikler.
Yeptığın özel bir diyet var mı? Yoksa porsiyon küçültme ve karbonhidrat kısıtlamayla mı yapıyorsun.

Pazartesileri genelde kilo bildirimi yapılıyor ama Minnak arkadaşımız yemek yarışmasına katıldığı için meşgül biraz.
Yaptığınıda resmini çektikten sonra yemiş oda ayrı tabii:)))

Son düzenleme:

Evet canım hedef kilon gayet iyi aramızda yaklaşık 10 cm ve 10 kilo fark var
Ama sağlığını etkilemeden yavaş yavaş canım.
Kalıcı olması daha önemli.
Artık diyet değil kendimce yeni bir beslenme alışkanlığı edinmeye çalışıyorum aslında.

Deryacım irmik helvası aklımı aldı:)))
Minnaktan tablo gelmediğine göre rahat rahat dondurmamı yedim
Oh olsun:))

Allahtan kocasınada ayırmıs... taa oglenden kalma balığı yıcek neyapsın adamcagız yazık

kityim sıcak ırmık yanına dondurma.....annemde yapayım kızım dıo yazık.. yok dedım almıyım kalsın..ama nescafeyı ıctım dayanamadım gene sekerlı. buna bı care bulmam lazım bagımlıyım ya

Offf çok fenasın. Sadece dondurma yedim ama aklım hala helvada.
O şekeri bırakmak lazım ama olmuyor işte.
Ben yıllardır nescafeyi şekersiz içerim ama türk kahvesine ille atıca 1 tane.
Teyzem acımasın halimize yediklerimize saysın naapalım.
İstediğimiz kiloya gelelim yeiz bi kerecik artık.

Splenda diye bi tatlandırıcı var duydunmu.
0 kalori tadı şeker gibi çok övüyorlar.
Sentetik de değil belki ondan kullanabilirsin.
Ama şekeri kesersen hep rahat edersin.
Ben 4 şekerli içiyordum nescafeyi şimdi hayatta içemem
1 günde bırakıp, 3 günde alıştım valla.

ya tatlım butun gun çayı sekersız ıcıyorum . ama neskafeyı içemiyorum.bıde ılla o 3 u 1 arada olanları içicem ıllaaaa. bagımlı gıbıyım zaten sıgarayıda bırakamıyorum nolcam ben ya :)
tatlandırıcıyı duymadım canım bı kere dulcaryn mı ne vardı onu kullanmıstım cok kotuydu

Evet o eski tatlandırıcılar kötüydü.
3 ü biraaradalar hem tatlı hem kremalı.
Tatlı ıhtiyacını oaradan gideriyorsun demek ki.
Sigarayı hiç sorma benimde belam o.
Kilo veriyim onada girişicem bakalım.
Şimdi bırakırsam kilo üstüne kilo biner daha fena olurum.

bende ondan korkuyorum azaltabıldım sadece gunde 5-6 ıcıyorum akşam eve gelınce hıc ıcmıyorum ancak bu kadar basarabıldım.bırakırsam alırım kesın ya.

Bende aranıza katıldım kızlarrrr :) ben 156 boy kg 56 hedefim 50 ya bu 6 kilo ypıştı sanki gitmiyo kilom 56 diyorum am gögüslerim büyük ve yapı olarak balık etliyim rahat 60 gösteriyorum veee deli gibi tatlı yiyodum şekerimi ölçtürdüm acaba bi problemmi var diye ama yok sadece pis boğazlık şimdi bende çorba diyetine başlıycam spor yapamıyorum zaten 16 aylık oğlum var onun peşindeyim akşama kadar birde nescafe kilo aldırırmı kızlar şekersiz sütle içsek baari o olsun yaaa bol bitki form çaylarından içiyorum ve bugün hiç tatlı abur cubur yemedim hazirand kız kardeşimin düğünü var kilo vermem lazımmmm şöle incecik salınyımmm hdi bakalım işallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…