Bende aranıza katıldım kızlarrrr :) ben 156 boy kg 56 hedefim 50ya bu 6 kilo ypıştı sanki gitmiyo kilom 56 diyorum am gögüslerim büyük ve yapı olarak balık etliyim rahat 60 gösteriyorum veee deli gibi tatlı yiyodum şekerimi ölçtürdüm acaba bi problemmi var diye ama yok sadece pis boğazlık şimdi bende çorba diyetine başlıycam spor yapamıyorum zaten 16 aylık oğlum var onun peşindeyim akşama kadar birde nescafe kilo aldırırmı kızlar şekersiz sütle içsek baari o olsun yaaa bol bitki form çaylarından içiyorum ve bugün hiç tatlı abur cubur yemedim hazirand kız kardeşimin düğünü var kilo vermem lazımmmm şöle incecik salınyımmm hdi bakalım işallaah
slm bayanlar bende katıldım aranıza çok kilo vermek istiyorum boyum 152 ve 56 kilo idim bi süredir yediklerime dikkat ediyorum ve 53 kiloya düştüm hedefim 47 kilo inş ulaşırım :)
Evet canım hedef kilon gayet iyi aramızda yaklaşık 10 cm ve 10 kilo fark var
Ama sağlığını etkilemeden yavaş yavaş canım.
Kalıcı olması daha önemli.
Artık diyet değil kendimce yeni bir beslenme alışkanlığı edinmeye çalışıyorum aslında.
günaydınlar :) akşam burada nescafe krizlerine girilmiş bakıyorum
o 3ü biraradaları agzıma süremiyorum yaaa süt tozu sanki yağlı gibi pekte anlamam klasik nescafe sütüzsüz ve şekersz içiyorum...
ben yaklasık 2 yıldır kesinlikle tatlı içeçek içemiyorum ne sıcak ne soguk öyle kola falan agzıma süremiyorum anca kırkyılda bir cok cnm çekerse 1 kutu fanta..
genelde süt,ayran,şekersiz soda ve su içiyorum iyimi kötümü bilemiyorum ama istisna içiyorum tatlı bsyler limonatayı bile şekersiz içiyorum...
eskiden çok tatlı düüşkünüydm pasta çikolata yemedgm gün yoktu artık onları da yiemiorum regl günlermde sadece bitetr çikolata ve haylayf bisküvi yiebiliorum onlarda pek şekerli dğil zaten ama ben bunlara ragmen kilo veremiyorum yemeklerde tuz varsa extra koymam mmesela hiç yoksa da eklemem sevmedgmden değil kendimi tutuorum hamur işi pek sevmem börek çörek bazen alternatfım yoksa birazcık yerim sevdgm tek kamurlu şey simit bazen yiorum sabahları
ama yağı azaltamıorum yemeklere,salatalara hep koyuorum sadece kızartma yemıroum zararlı oldgu için onuda çok istisnadır yediğim yakalsık 2 senedir bu hep böyle ama kilo vermede yinede zorlanıyorum bana tavsiyeniz ne olur ?????:26::26:
canım alışmış sankı bunyen boyle yaşamaya . artı bıseyler yapman lazım sankı. nebıleyım yesıl çayı suyu fazlalastır. daha cok cıgne. altıdan sonra bısey yeme. yogurda süte yüklen. ne bıleyım belkı ıncelıosun ya kıloya yansımıyodur baslarda. hala daha olmuo dersen bı endokrıne gıt belkı troıtlerınde bırsey vardır belkı ınsulın dırencın vardır. mesela ben hap kullanıyorum ınsulın dırencım var. yedıklerımı gec atıyormusum vucuttan oyuzden şekere donusuyomusıdeal kılona gelene kadar kullan dedı. sende gıt bı şeker yukleme testı yaptır açlık tokluk kan şekerıne baktır
sabah sabah yıcek bısey bulamadım ıkı tane haslanmıs yumurta yedım sadece. işyerınde yalnızım cıkıp alamadım da bugun boyle oldu napayım. zaten sol kaburgamın altında bi seyrıme var ıkı gundur kafam ona takılıo neden olur kızlar bı bılgınız varmı
canlarım sabah tartıldım 74.8 çıktım
canım kaçtın sen unuttum yaa.. ama zayıfladıgına sevındım devamı gelsın inş.
merhaba kızlaaarrrr
nolcak sizin bu neskafe krızlerınız :)))
fazla ıcmeyın kahve selulıt yapar.
ben kola kahve falan hıc ıcmıyorum
en tombalak halımde bıle selulıtım yoktu ınanın.
yenı katılan arkdaslar hosgeldınız :)
tacsız prensesımız de gelmıs hurmanın faydalarını anlatmıııısss :)
ama bır hurma 300 kalorı yahu.
umreye veya hacca gıden yakınlarım hep kılo alıp gelıolar :)
nena87, arkadasım tiroidlerine bı baktır diyebılecegım. aklıma baska bısey gelmıyor. bende altın gunu yemeklerını sevmem. kek börek çörek yemem. benım derdım soslu kızartmalar ve makarnaydı. artık yemıyorum :))) makarnayı da yagsız tuzsuz haslanmıs yıyorum 1 su bardagı.
gastritim var zaten, kızartma yıyemıyorum. hemen istifra edesım gelıo
deryacım yel girdi derler ya, üşütmüş olabılırmısın acaba? eve gıderken vicks al, sür, üstünede ütüyle ısıttıgın havluyu koy sar. gecmezse bı doktora gıt.
kitty ben cızelgeye senı nkılonu eklmedım mı heeeenasıl yedın o dondurmayı
pazartesı görüşücüüüzzz
kontesım mınık kusum bugun nassın bebeğem?
satuskicim dogru yoldasın hızla devam canım
merhaba kızlaaarrrr
nolcak sizin bu neskafe krızlerınız :)))
fazla ıcmeyın kahve selulıt yapar.
ben kola kahve falan hıc ıcmıyorum
en tombalak halımde bıle selulıtım yoktu ınanın.
yenı katılan arkdaslar hosgeldınız :)
tacsız prensesımız de gelmıs hurmanın faydalarını anlatmıııısss :)
ama bır hurma 300 kalorı yahu.
umreye veya hacca gıden yakınlarım hep kılo alıp gelıolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?