ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Deryacım geçmiş olsun minnakın dediği gibi vicks sür ıyı gelir.
Sıcak tut kendini muhtemelen üşüttün.
Necafeye dikkat et canım.
Öpuyorum.

hehehe evet ama ben çok seviyorum eşimin anneannesi gitti geldi 10 tane felan yemişimdir bir günde [/I][/B]

Bende çok severim hurmayı ama ramazandan ramazana yiyorum.
O kadar kalorili olduğunu bilmiyordum.
Çok yememek lazımmış.
Demek akşam yediğin hurmalar..........

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
bugün doktora gittim , troid için kan değerlerime baktırdım, kullandığım migren ilacı yapıyormuş kilo, doktor ilacımı değiştirdi, şimdi tiroid için 2 de sonuçları alacağım bakalım neler çıkacak

Bende çok severim hurmayı ama ramazandan ramazana yiyorum.
O kadar kalorili olduğunu bilmiyordum.
Çok yememek lazımmış.
Demek akşam yediğin hurmalar..........

heheheh

valla çok çeşit vardı 1 tanesi bağırsakları çalıştırıyor dediler 5 tane yedim 2 gün rahattım ki bende kabızlık sorunu ciddi boyutta

İçindeki kuru meyveler arttırıyordur kalorisini muhtemelen.

Yulaf ezmesine kuru meyve olarak 1 kuru kayısı atıyorum ufak ufak keserek, tadı çook iyi oluyor ve 1 kuru kayısının kalorisini de hesaba katarsak 200 kalori çok değil.. Arada bir yiyorum ben kahvaltıda artık vazgeçilmezim:)

Canım sabahtan kuru inciri 1 bardak suya koy.
Yatmadan incirleri ye suyuda iç.
Benim görümcem çok peklik yaşardı baya faydasını gördü.
Bide bol yeşil çay ve form çay garanti yumuşatıyor bağırsakları.

Kahvaltı için çok güzel bir seçim bana göre.
Arkadaş kendinden meyveli olanlardan almış. Herhalde ondan yüksek onun kalorisi.
Yiyebilsem bende yerdim ama bir türlü sevemedim ne müsliyi nede yulaf ezmesini.
Nesfiti seviyorum kırmızı meyveli olanı bu aralar onuda yemiyorum.
Aklıma geldi bak iyi oldu arada sabah yiyebilirm

5 günlük kabızlığım var ne önerirsiniz bu arada yaa Her gün 2-3 kuru kayısı yedim, dün kaynatılmış kayısı suyu(şekersiz) ve süt denedim sabahta yulaf ezmesi ama yok işe yaramıyor...

5 günlük kabızlığım var ne önerirsiniz bu arada yaa Her gün 2-3 kuru kayısı yedim, dün kaynatılmış kayısı suyu(şekersiz) ve süt denedim sabahta yulaf ezmesi ama yok işe yaramıyor...

Canım benim vazgeçilmezim kesin ve kesinlikle sinameki.1 su bardağına 1 tatlı kaşığı at biraz demlensin aradan 1 saat geçsin gör farkı.Ben sadece kabızlık çektiğim zaman kullanıyorum anında etki

Tamam alıyorum hemen bugün teşekkürler :)

Almakla çok iyi edersin canım. Ben sinamekiyi ilk kez aldığımda dokuzlu bitki çayı için almıştım biraz fazla koymuşum wcden çıkamamıştım ozaman ay çok kötüydü yaa meğer çok koymuşum sonra akıllandım tabi

merhaba arkadaslar,ben 1,72 boyunda ve 107 kıloyum.cok ıstesemde bır turlu dıyet yapamıyorum.doktora gıttım ve kılo vermezsem kesın seker hastası durumundaymısım.34 yasındayım.bu kılo benım psıkolojımıde bozuyor.bana neler onerırsınız

Hoşgeldin canım gel katıl aramıza burada motivasyon harika eminim ki vereceksin sık sık uğra buraya artık kolları sıva ve katıl bize atalım şu üzerimizdeki fazlalıkları

ben canım bır şeye sıkıldıgında mutlaka tatlı seyler yıyorum buna engel olamıyorum sonrasında kıloma canım sıkılıyor ve kısır dongu devam edıyor

ben canım bır şeye sıkıldıgında mutlaka tatlı seyler yıyorum buna engel olamıyorum sonrasında kıloma canım sıkılıyor ve kısır dongu devam edıyor
İşte oturup karar vereceksin canım her geçen gün aleyhine işliyor.Otur ve karar ver yarın senin için yeni bir başlangıç olsun.Diyetlerde hafif sütlü tatlıları az olmak kaydıyla tercih edebilirsin.İnanmak başarmanın yarısıdır vereceğiz bu kiloları çıtır çıtır hatunlar olucaz inşallah .Gel canım gel ne olursan ol yine gellll

Son düzenleme:

sinemakiye dikkt et arkdaşım o gün seni dışarda falan yklarsa feciiiiii olursun allah muhafaza...
bugün kahvaltıda bir dilim kızarmış ekmek çekersiz cay 2 tane zeytinnn ara öğünde ne yesem acabaa şimdilik iyi gibi galiba

Yok canım sadece kabız olduğumda bir bardak içiyorum öyle herzaman değil yani.O değilde şu günde 2,5 litre su beni biraz zorluyor.Evde olsam neysede dışarıya yürüyüş yapmaya çıktığımda çok zorlanıyorum her yerdede wc yok Ara öğünü ben yeşil çay ve bir tane küçük armut ile geçiştirdim canım sende meyve yiyebilirsin.

saol kuzum. ya üsüttüm yada bu göbegı çek bırak yapınca zorladım belkı dalagım mı sıstı ne oldu :))))

76.5 ile başladım ayın 11 inden beri diyetteyim canım.

iyi vermıssın canım tebrık edıyorum senı aynen devam

Deryacım geçmiş olsun minnakın dediği gibi vicks sür ıyı gelir.
Sıcak tut kendini muhtemelen üşüttün.
Necafeye dikkat et canım.
Öpuyorum.

saol canım benım nescafeyı ıcmıcem artık az once bıle aklımdaydı bagımlılık yaptıgı kesın. olmadı onu ıstedıgımde yeşil çay falan yapıp unutturmaya calısırım kendımi. öptüm

ınan hergun karar verıyorum ama uygulayamıyorum ve kendıme cok kızıyorum

canım hoşgeldın. benım onerım bır hafta dıyet mantıgıyla yaklaşman sonra mıden zaten kuçuluyo yıyemıosun. sonrasında dıyetteyım fıkrını bı kenara at ben sağlıklı beslenıyorum dıyerek yola devam et. burayı sık sık zıyaret et. kötü fotolarını veya daha onceden zayıf hallerını telefonuna koy..yapabılırsen odana falan as. yemek ıstedıgın zaman zararlı şeylerı,,, hayal et. zayıf oldugunu herkezın sana baktıgını. bır magazaya gırınce elıne aldıgın şeyı denemeden nasılsa olur dıyıp alıp çıktıgını hayal et.ben hep otururken göbegımın katlanmadıgını, eşimin bana hayran hayran baktıgını hayal ederdım kii hala edıyorum. bana kılo almıssın dıyen bana duba gıbı olmussun dıyen hatta bana dombili bile dediler :)))) şimdi komık gelıo ama ogun bır suru ınsanın ıcınde dedıler bunu bana çok kotuydu. o ınsanların karşısına cıkmayı hayal edıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…