hehehe evet ama ben çok seviyorum eşimin anneannesi gitti geldi 10 tane felan yemişimdir bir günde[/I][/B]
Bende çok severim hurmayı ama ramazandan ramazana yiyorum.
O kadar kalorili olduğunu bilmiyordum.
Çok yememek lazımmış.
Demek akşam yediğin hurmalar..........
İçindeki kuru meyveler arttırıyordur kalorisini muhtemelen.
Yulaf ezmesine kuru meyve olarak 1 kuru kayısı atıyorum ufak ufak keserek, tadı çook iyi oluyor ve 1 kuru kayısının kalorisini de hesaba katarsak 200 kalori çok değil.. Arada bir yiyorum ben kahvaltıda artık vazgeçilmezim:)
5 günlük kabızlığım var ne önerirsiniz bu arada yaaHer gün 2-3 kuru kayısı yedim, dün kaynatılmış kayısı suyu(şekersiz) ve süt denedim sabahta yulaf ezmesi ama yok işe yaramıyor...
Canım benim vazgeçilmezim kesin ve kesinlikle sinameki.1 su bardağına 1 tatlı kaşığı at biraz demlensin aradan 1 saat geçsin gör farkı.Ben sadece kabızlık çektiğim zaman kullanıyorum anında etki
Tamam alıyorum hemen bugün teşekkürler :)
Hoşgeldin canım gel katıl aramıza burada motivasyon harika eminim ki vereceksin sık sık uğra buraya artık kolları sıva ve katıl bize atalım şu üzerimizdeki fazlalıklarımerhaba arkadaslar,ben 1,72 boyunda ve 107 kıloyum.cok ıstesemde bır turlu dıyet yapamıyorum.doktora gıttım ve kılo vermezsem kesın seker hastası durumundaymısım.34 yasındayım.bu kılo benım psıkolojımıde bozuyor.bana neler onerırsınız
İşte oturup karar vereceksin canım her geçen gün aleyhine işliyor.Otur ve karar ver yarın senin için yeni bir başlangıç olsun.Diyetlerde hafif sütlü tatlıları az olmak kaydıyla tercih edebilirsin.İnanmak başarmanın yarısıdır vereceğiz bu kiloları çıtır çıtır hatunlar olucaz inşallah .Gel canım gel ne olursan ol yine gellllben canım bır şeye sıkıldıgında mutlaka tatlı seyler yıyorum buna engel olamıyorum sonrasında kıloma canım sıkılıyor ve kısır dongu devam edıyor
Almakla çok iyi edersin canım. Ben sinamekiyi ilk kez aldığımda dokuzlu bitki çayı için almıştım biraz fazla koymuşum wcden çıkamamıştım ozaman ay çok kötüydü yaa meğer çok koymuşum sonra akıllandım tabi
sinemakiye dikkt et arkdaşım o gün seni dışarda falan yklarsa feciiiiii olursun allah muhafaza...
bugün kahvaltıda bir dilim kızarmış ekmek çekersiz cay 2 tane zeytinnn ara öğünde ne yesem acabaa şimdilik iyi gibi galiba
merhaba kızlaaarrrr
nolcak sizin bu neskafe krızlerınız :)))
fazla ıcmeyın kahve selulıt yapar.
ben kola kahve falan hıc ıcmıyorum
en tombalak halımde bıle selulıtım yoktu ınanın.
yenı katılan arkdaslar hosgeldınız :)
tacsız prensesımız de gelmıs hurmanın faydalarını anlatmıııısss :)
ama bır hurma 300 kalorı yahu.
umreye veya hacca gıden yakınlarım hep kılo alıp gelıolar :)
nena87, arkadasım tiroidlerine bı baktır diyebılecegım. aklıma baska bısey gelmıyor. bende altın gunu yemeklerını sevmem. kek börek çörek yemem. benım derdım soslu kızartmalar ve makarnaydı. artık yemıyorum :))) makarnayı da yagsız tuzsuz haslanmıs yıyorum 1 su bardagı.
gastritim var zaten, kızartma yıyemıyorum. hemen istifra edesım gelıo
deryacım yel girdi derler ya, üşütmüş olabılırmısın acaba? eve gıderken vicks al, sür, üstünede ütüyle ısıttıgın havluyu koy sar. gecmezse bı doktora gıt.
kitty ben cızelgeye senı nkılonu eklmedım mı heeeenasıl yedın o dondurmayı
pazartesı görüşücüüüzzz
kontesım mınık kusum bugun nassın bebeğem?
satuskicim dogru yoldasın hızla devam canım
76.5 ile başladım ayın 11 inden beri diyetteyim canım.
Deryacım geçmiş olsun minnakın dediği gibi vicks sür ıyı gelir.
Sıcak tut kendini muhtemelen üşüttün.
Necafeye dikkat et canım.
Öpuyorum.
ınan hergun karar verıyorum ama uygulayamıyorum ve kendıme cok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?