ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

minnak su iççççççççççççççç ben deeeeeeeeeeeeee içmiom hiçççççççç
ölüyorum mıde cok bulanıyor, 2 kere kustum
cok kotuyum yaaaa...
sırtım ve ayaklarım buz kesmıs gıbı ısınamıyorum ya la. bu nasıl iş yavvv..
sac kurutma makınesıyle kendımı ısıtmaya calıştım bi ara yuhhh yanı artık:2:
bacım çalışırken 64-65 kılo falandım ortalama en son.
boyum 1.60
işten cıktım 6 ay sonra 71-72 kıloyla evlendım. 2.5 ay sonra hamıle kaldım 75 kılo ıle. 91 le doguma gıttım
85.2 den suan 59.7 yım.
kılo veremem ben artık kesım boyle tombalak kalıcam dıye kendımı ınandırdıgım bır ramazan bayramı (2011)
5-6 mılyarlık (belkı daha fazladır az degıldır) bi dünya elbise, etek, ceket, takım, pantolon, gömlek, onlara uygun esarplar....... bızım mahllede ıhtıyacı olanlara verdım.
sımdı o kıyafetler elımde olsa, gıysem bol gelır yani.

sonrasında cocuk buyuturken ve bır derdım var topıklerını sureklı takıp eden ben diyet basarı oykulerını okudum tesadufen. okudukca gaza geldım okudukca gaza geldım okudukca gaza geldım....
20-30-40 kılo verenlerı okudukca benım neyım eksık be dedım
bı dıyet grubuna katılıp 12 kılomu verdım.
sonra gruptan ayrıldım. bozdum, deyım yerındeyse saldım cayıra ....
ama gene kendıme geldım gene verdım.
sonra gene bozdum ve sımdı tekrar kesın karar verdım hedef kıloma ulasagım dıye.
(kızkardesımın nıkahı var tutustum)

velhasılı kelam, verırsın bacım. tek degılsın. kararlıysan gel

Akşam: 3 çatal salçalı çubuk makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe kremalı tavuk çorbası, bol soğanlı karışık salata

Canlarım bu hafta kaçağım biraz ama sizi unuttum zannetmeyin:))
Eşimle şöyle bir iki ev bakmaya gidecez.
Kiradayım ben , fiyatlar malumunuz, istanbulda bildiğiniz gibi değil.
Bu kadar parayı krediye bağlayıp ev alabilir miyiz diye araştıracaz bakalım.
Bana şans dileyin.
Gelince detaylı anlatırım, fikirlerinizi alırım.

Not: arkadaşlar face ye pek girmiyorum.
Ayrıca yaptığımız paylaşımlar ana sayfada.
Konuşulanlarda öyle
Pek gizliliği kalmadı ekibin.
Burdan daha rahat benim için
Mesela ev projem şu anda sadece benim ve eşimin bilgisi dahilinde.
Face de konuşup açık etmek istemiyorumm
Buradan paylaşacağım o yüzden.
Umarım anlayış gösterirsiniz.

Son düzenleme:

minnakım geçmiş olsun kuşum bendenmi kaptın hastalığı hadi nane limon kaynatta kendine gell...

zayıflama hikayen göz kamaştırıcı... aslında sen olmuşsun kilon iyi yani ama tabi tercih meselesi...

sabah tartıldım 79 kiloyum...

allahım yardım etsin hakkaten kira ödeyeceğine kredi ödemek daha mantıklı rabbim yardımcınız olsun...krediyi sevmemde ama bu devirde ev sahibi olmakta çok zor o bir gerçek rabbim herkesi ev(yuva) sahibi yapsın...

dünkü menüm

sabah 1 poğaça

öğlen :1 kase mercimek çorbası,3 köfte,4 kaşık makarna,yoğurt

akşam:akşamları sapıtma öğünüm yemek yemedim amaaaaaa
2 muz,1 avuç antep fıstığı,1 avuç erik kurusu,1 portakal

bu sabah hiç iştahım yoktu sadece bir muzla duruyorum öğlen yemeğine allah kerim...

Akşamları bende sapıtıyorum. Dün akşam saat 9 da geldiler 1 kase yoğurtla 1 etimek yedim. Dün elma diyetine başladım ben bütün gün yediğim 1 dilim ekmek azcık peynir 2 elma 1 etimek 1 kase yoğurt. Akşam olunca gözüm dönmeye başlıyor.

hadi hayırlısı tatlım, Rabbim hayırlısıyla bı ev nasıp etsın ınsaAllah.

bıde face e kafam takıldı, senın anasayfanda gorunurde, baskalarında gorunmemesı lazım.
mesela esının anasayfasına düşüyormu yazısmalarımız?

bizim millletce sorunumuz bu zaten kızlar

hafta sonu kahvaltıları ve aksam yemeklerı ailede ozeldır ya. herkes bırarada olur guzel guzel yenır
alısmısız buna bız.
hafta sonu kahvatıları kacamaklı olur hep, aksam yemeklerı de 3-4 cesıt , ye Allah ye

bu sendromları yendiğimizde tamamen hallolacak bu iş.

benım yontemim şu:
yıne eşimle kızımla yıyoruz yemeklerımızı. ama benım tabagım ya neskafe fıncanı (corba içerken yada yagsız tuzsuz haslanmıs makarna ölcusu olarak) ya da tatlı servısı yaptıgımız kucuk tabaklar. cukur tabaklarımı kullanmıorum.
cunku çukur tabaklara koysam porsıyonum gozume az gelıcek ve gozum doymayacak, bılıyorum ben kendımı. dolu dolu tabaklara alısmısız ya.
kucuk tabagı dolduruyorum, hem gozum hem karnım doyuyor artık onlar bıle fazla gelıyor bana, emin olun.

sizde deneyebılırsınız.

yanlız değilsin pina akşamları benimde halim hal değilde allah hayır etsin...

ya gecen gun aksam mutfagı temızledım ıyıce, tezgahım beyaz bı yerı leke olmustu, çamasır suyuyla falan temızledım. elım degmısken heryere gırıstım. ustumdekı kıyafetımın karnıma denk gelen kısmı ıslandı. eşim gıt degıstır dedı ama ben oralı olmadım. bırazdan degıstırırım dedım, öyle ustumde kurudu... tembellık ıste

2-3 gundur de ayaklarım hıc ısınmıyordu. sanırım usuttum. cok kustum. bıde ben ksuunca cok usuyorum. ıyıce dondum. kulotlu corabım, pantolonum, ayagımda kısa corbaım, ustune patigim, bıde onun ustune panduflarımı gıydım, ustumd de 3 kat gıysı, o halde bıde battanıyeye sarıldım. tipimi gorsenız gulerdınız kesın.

4-5 kılo daha verıyım tamam benım ısım bacım. yuzumde cok kuculdu zati.

Canım çok geçmiş olsun İnşallah biran önce atlatırsın. Sen çok güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin kilocuklarını :)

mesaj tekrarıı................

minnakım ama sende büyük bir hata yapmışsın kuşum bu soğuklarda yapılacak şeymi senin yaptığın..neyse sıcak sakla kendini

sana desemde bende çok farklı değilim akşamları klima 30 derecede çalışıyor ama ben ısınamıyorum,kat kat giyin battaniyeye sarıl öyle kanepede sızıyorum bulaşıkları eşim yıkamış yatakları açmış hiçç haberim yok resmen sızmışım...

Canım çok geçmiş olsun İnşallah biran önce atlatırsın. Sen çok güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin kilocuklarını :)
tesekkur ederı m pinacım :)
valla sekerım 1 senedır dıyetteyım. ılk baskadıgımda 10-12 kılo verdım sonra 5-6 kılo aldım kendımı salınca. sonra gene verdım gene saldım. bu sefer kararlıyım. salmayacagım!!!
ıstıkrarlı gıtseydım sımdıye 34 bedendım

sorma bacım sorma.
sen halsizsin, hastasın sımdı ondandır. tez zamanda atlatırsın inşaAllah

Canlarım hepinize geçmiş olsun diyorum çabuk iyileşin ıhlamurlarınızı falan için buralar çok sessiz kaldı
Aktif bi topik bulduk dedik bağrımıza bastık ama olmuyor böyle
Hasta olmayanlar siz nerdesiniz bakem
Neyse kahvaltımı yazayım bari
aç karnına 1 büyük kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
kk. kadar peynir
maydanoz
2 dilim uno denge light
arada:
1 portakal
bol su içmeyi düşünüyorum
Öğlen:
buharda pişmiş brokoli ve yoğurt var.
Akşam yemeğini henüz düşünmedim Allah kerim diyelim

2 gundur bozdum dıyetı (
ama bu aksam bısey yemıcem oglen yedıklerımı dengelemek ıcın

Kızlar tartıda 76,8 gördüm çok mutluyum :) umarım bozmam kendime bile güvenmiyorum bu konuda

amanın herkese çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsiniz inşallah :)

ben de damdan düştüm şimdi kaç gün sonra ama zor günler geçiriyorum kuzucuklar napim :)

kahvaltı; bir kase sütlü müsli

öğle ; yağsız tuzsuz pilav + yeşil çay + bamya + az peynir

akşam 6 gibi de akşam yemeği yerim :)

ilahi bacım nasıl yani damdan mı düştün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…