gecmıs olsun damdan dusmek nasıl oluyor :)amanın herkese çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsiniz inşallah :)
ben de damdan düştüm şimdi kaç gün sonra ama zor günler geçiriyorum kuzucuklar napim :)
kahvaltı; bir kase sütlü müsli
öğle ; yağsız tuzsuz pilav + yeşil çay + bamya + az peynir
akşam 6 gibi de akşam yemeği yerim :)
kontes sen kaç kilosun kaç kilo verdin hedefin ne :) çok oldu sorular galiba :)
biraaavoooooCanlarım hepinize geçmiş olsun diyorum çabuk iyileşin ıhlamurlarınızı falan için buralar çok sessiz kaldı
Aktif bi topik bulduk dedik bağrımıza bastık ama olmuyor böyle
Hasta olmayanlar siz nerdesiniz bakem
Neyse kahvaltımı yazayım bari
aç karnına 1 büyük kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
kk. kadar peynir
maydanoz
2 dilim uno denge light
arada:
1 portakal
bol su içmeyi düşünüyorum
Öğlen:
buharda pişmiş brokoli ve yoğurt var.
Akşam yemeğini henüz düşünmedim Allah kerim diyelim
kız senı varya yolucam. yapma kacamak dıye kac kere soylıcem yaaa2 gundur bozdum dıyetı(
ama bu aksam bısey yemıcem oglen yedıklerımı dengelemek ıcın
bacım menu super tebrıkler.amanın herkese çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsiniz inşallah :)
ben de damdan düştüm şimdi kaç gün sonra ama zor günler geçiriyorum kuzucuklar napim :)
kahvaltı; bir kase sütlü müsli
öğle ; yağsız tuzsuz pilav + yeşil çay + bamya + az peynir
akşam 6 gibi de akşam yemeği yerim :)
kızlar bugun doktorum da prof. ı ürolog vardı
bobreklerı anlattı.
kızlar su ıcın
2 lt kesın bıtırın daha hayatta unutmam su ıcmeyı
bobreklerden gunde ortalama 180-190 lt kirli kan gecıyormus, bobrekler bunları temızleyıp geri dönüştürüp kullanılabılır hale getırıyormus. 1.5 lt kadar idrarla beraber de bu kırlı kanlardan süzülen zehırlı maddelerı atıyormus.
eger az su ıcersenız bunlar tam olarak vucuttan atılmadıgı ıcın taş falanda yapabılıyormus.
idrar ylu enfeksıyonlarını falan anlattılar bıraz.
özellikle hamılelerde ıdrar yolu enfeksıyonu cok korulan bıseymıs.
bebeğin içinde oldugu zarı patlatıp içerde bebeği bile kaybedebiliomuş insan. Allah muhafaza. bol bol su için. ayacıkalrınızı sıcak tutun taaam mı
kızlar gıremedım patrondan ancak fırsat buldum
mınnakım okudum mantıklı ben haftada bı kere ıdrar yollarımdan acılar cekıyorum sağlık ıcın su ıcmek şart
kontescım hoşgeldın umarım ıyıleşmıssındır canımmm
ktyım hayırlısı olsun canım Allah herkezı ev sahıbı yapsın ınsaallah ben 2 sene evlılıgım boyunce 5 kere tasındım mafoldum dahada masraf cıkıo.umarım gönlunuze gore bulursunuz.
oglen kuru yedım gene :) akşam ıspanak yıyeecegım. buarada sabahları sıcak su ıcıne 2 diş karanfıl 1 tatlı kaşıgı elma sırkesı bır tatlı kaşıgı bal ıcıyorum. karanfıl sırke bunlar metobolızmayı hızlandırıyomus. aralardada maydanozu haslayıp ıcıcem. artık hızlandırmam lazım kızlarrrrrr seviyorum opüyorum sızı
deryam sende hoş geldinn ahh umarım bende eski performansıma dönerim yoksa kafayı yiyecem...
bacım hersey ıyı guzel de 60 gr badem ne yaaa, kac tane yedın?Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 domates, yarım yağda yumurta, şekersiz çay
Ara: 60 gr badem
Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domatesli 1 soğanlı 1 kk peynirli salata, 1 bardak ayran
Akşam: 1 tam buğday ekmeği, 4 y.k etli kuru fasülye, yarım bardak ayran, bol karışık salata
hadı hayırlısıKızlar bir kaç ev baktık.
Beğendik. Fiyat aldık.
Kredi durumlarına vede bütçemize bakıcaz bakalım.
Hakkımızda hayırlısı.
Bu arada rejime devam. Bu hafta sıktım kemerleri.
Sabah ekmek, peynir, çay
Öğlen domates çorbası, elma , ceviz, yeşil çay
Akşama dolma. Yoğurt.
Canlarım hepinize geçmiş olsun diyorum çabuk iyileşin ıhlamurlarınızı falan için buralar çok sessiz kaldı
Aktif bi topik bulduk dedik bağrımıza bastık ama olmuyor böyle
Hasta olmayanlar siz nerdesiniz bakem
Neyse kahvaltımı yazayım bari
aç karnına 1 büyük kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
kk. kadar peynir
maydanoz
2 dilim uno denge light
arada:
1 portakal
bol su içmeyi düşünüyorum
Öğlen:
buharda pişmiş brokoli ve yoğurt var.
Akşam yemeğini henüz düşünmedim Allah kerim diyelim
ilahi bacım nasıl yani damdan mı düştün...
cok gecmıs olsun bacım.3 gündür berbatım kızlar.pazar günü eşim hastalandı.pazartesi bende hastaydım sabahtan beri kusuyorum.idrar yollarımda iltahaplanmış.grip salgını varmış.bgn oğlanda hastanlandı ateş felaket yataktan çıkamıyoruz anlıcanız 3 gündür. oğlana geçmese iyiydi ama.yani anlıcanız 2 günde baya kilo verdim su bile içemiyorum.ilaçta kullanamıyorum.umarım biran önce geçer.
valla bacım sıkılasır ama ıncelırmı bılmıyorum. benım baldırlarım 50 kıloyken bıle kalındı, incecık bacaklarıma ragmen. genetık yani.kıslar kıslar size bir şey sorim : artık her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyor sayılırım.en az yarım saat yürüyorum, bazı günler 2 saat yürüyorum.bu 2 saat haftada 2 gün falan ortalama.çok fazla kilo vermesem de bacaklarım incelir mi? bir de genetik olarak çok ince bacaklarımız yoktur bizim ailede kızlarda :)
kızlar ben dun varyaaaaa insanlıktan cıktım.
aksam bi yedim bi yedim bi yedim sormayın:26:
yuuuhhhh, ohhaaaaaa çüüüşşşş bana yani. KINAYIN BENI!!!:18:
- 5 içli köfte
- et sote+4 tane haslanmıs patates+2 dilim ekmek
sabah bı tartıldım kac kıloyum??
60,5
yaaa ohhh olsun sana mınnak !!!!
sen dua et 70.5 cıkmadı.
şuursuzzz ben!!! pts ye kadar full corba cezası verdım kendıme.çıkıp hemen alcam sebzelerımı corba yapcam
kahvaltım:
- yarım dilim peynır
- yumurta sarısı
- 1 dilim ekmek
- 1 fıncan sırkelı yesıl cay
cok gecmıs olsun bacım.
ilaç kullanmıosan bol su ıc. sıvı gıda al.
ıhlamur, keciboynuzu, hatmi çiçeği falan kaynat
ateslıyken fazla bısey yedırme oglana sende yeme.
atesliyken, vucut mikroplarla savasıyor, onun ısaretı ates.
yemek yemeyın ki enerjısını sındırıme harcamaasın.
lavman da en cabuk ates dusuren yontem mış.
mıkropları hemen bagırsaklara ındırıp vucuttan atıyormus
bı deneyın.
oğlan kucukse 2-3 seferde az az yapın lavmanı, hemen kakasını yapmak ısteyecegı ıcın heba olmasın ilaç.
valla bacım sıkılasır ama ıncelırmı bılmıyorum. benım baldırlarım 50 kıloyken bıle kalındı, incecık bacaklarıma ragmen. genetık yani.
hıc bırımız cızme gıyemıoruz anne tarafında.
ama sen yuruyuse devam et. bırakma. genel olarak vucudunun sarkmamasını saglar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?