ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kızlaaarrrr nerdesınızzzz

derya, konteeess , kittyyyyy, zelemeleee, redbutterfly, best_
ayol nerdeısnız

Geldim ciicm geç kalktım biraz şimdi kahvaltımı ediyorum.Dün sabah tartıldım73.5 bugün 74.2 çıktım ya moralim bozuldu Adetliyim ondanmı acaba bu değişimler

Geldim ciicm geç kalktım biraz şimdi kahvaltımı ediyorum.Dün sabah tartıldım73.5 bugün 74.2 çıktım ya moralim bozuldu Adetliyim ondanmı acaba bu değişimler

ben ıkı kılo alıo nerdeyse canım adet gecsın bı kaç gun sonra tartıl

canım ödem ıcın çorba detoksu yapcaz ıkı gun sende yap

ohhh maşaAllah
ben uaynır uyanmaz tartılınca 1.5-2 kılo fazla cıkıyorum.

uyandıktan 1 saat sonra falan tartlıyorum ozaman normal cıkıorum. fazla uyudugumdan ödem de yapıo vucut sanırım.

şişlik vardır vucudunda anlarsın zaten onu.

bol acılı mercımek yemegı yedım yanına bır dılım ekmek ve azıcık yogurttt arada elma yıyım dıyorum yarım
zayıflamalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkk
60 lı rakamları gormek ıstıyorummmmmmm delırtmeyın benıııııııı çıtır olucam ısteeee...
bana 1 kılo aldıgımda bıle kılo almıssın sennn dıyen o akrabalar 19 kılo verdım burun kıvırıyolar gorduklerınde... hiçbişey demıyolarrrr gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrr kıskanclarrrrrrrrrrrrrrrr
ne varsa arkadaşlarda var haset degıl onlar gordumu hemen ınsana guzel şeyler soyluyolar yaniii ıyı olan arkadaşlar tabıııııı

Evet canım uyanır uyanmaz vücudumda şişlik olduğunun farkındayım bide bu halle tartılıyormuşum demekki.Ama 1 saat sonra tarılsam bu sefer kahvaltı çay su içmiş oluyorum ee ne zaman tartılcam ozaman ben

Öyle olur zaten cicim kıskananlar hep vardır hayatımızda.Eeee o zaman bizde ne diyoruz kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır olcez işte kıskananlar çatlasııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah kalk bi işee kahvaltını hazırla tam oturcakken koşşşş tartılll

kızlar hakketten hızlandırmam lazım bu kılo ısını yaaaa 1 hazıranda en kötu 63 en ıyı 58 olmam lazım nasıl olcammmmm yaaaaaaaaaaa umutsuzluga kapılıorum . daha baska ne yapsam yeşil çaydan baska bı çayda ıcmıom. sporda az yapıoyommmmm yaaaaa akşam temıncem ama ne kadar . leslie mı ne onu yaptım hıc yorucu cdegıl sonra zıpladım durdum bıraz yoruldum

ayyy canım cektı detokstan sonra bende mercımek yapayım
evet artık zayıfla. bende zayıflayayım, dıger kızlarda zayıflasın, sonra hep beraber bulusup kebapcıyaaaaa
yada ben size elcaaaagııızlarımnan mantı acarım, çeşit çeşit soslu makarna yaparım. bı gunde 5 kılo alırız

ben ılk uyandıgımda en az 1 saat koku hassasıyetım oluyor. asla agzıma bısey suremıyorum. o yuzden rahatım. sende bı yarım saat sonra kahvaltı et şekerim. :)

kendımı naylonlarla sarıp sarmalayım ka kat gıyınıp mı tepinsem acaba terlemıyom hıc ben yaaa ((

Neeeeee kebap ve mantımı
Kızlar bende bugünden itibaren kalori sayma yöntemine başlıycam.Mayısın 17 sine kadar 65 kilo olmam için günlük 1444 kalori almam gerekiyormuş.Kalorisepeti.com a üye olun kilonuzu,ideal kilonuzu,hedef tarihinizi belirtin orda kaç kalori almanız lazım görebilirsiniz.Gün içinde tükettiğiniz besinlerinde kalorisini görebiliyorsunuz.Bu günden itibaren 1444 kalori alıcam bakalım nolcak

ayyy Allah senı iyi etsin :)))

yap yap :)
hava sıcak degılya terlemıyoruz sekerım. bende okadar zıplıorum ama nafıle. hıc terlemıorum. gecen gun kazakla zıpladım anammm bı ates bastı varyaaaa oyyyyhhh

ben o kalori hesaplama olayını beceremıom ya kaç gram yedıgımı bılmıom bazı yedıklerım lıstede bulamıom kalorısını z<or oluo. zayıflayıp ortak bır yerde buluşalım. hepiniz izmire gelın :))) çıtır çıtır dolaşırız kordonda

cok mutsuzum cokkk

sanırım bunun için benimde önce bir mutfak tartısı almam gerekiyorbugün gidip alıcaktım zaten.Ay gelelim valla kız gezeriz oh mis missssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…