kızlaaarrrr nerdesınızzzz
derya, konteeess , kittyyyyy, zelemeleee, redbutterfly, best_
ayol nerdeısnız
Geldim ciicm geç kalktım biraz şimdi kahvaltımı ediyorum.Dün sabah tartıldım73.5 bugün 74.2 çıktım ya moralim bozulduAdetliyim ondanmı acaba bu değişimler
ben ıkı kılo alıo nerdeyse canım adet gecsın bı kaç gun sonra tartıl
Canlar haftasonu hiç konuşamadık.
Çok yoğun geçti diyebilirim.
Cumartesi sabahı tartıldığımda 1 kilo vermiştim , bu sabah 400 gram görünüyor.
Muhtemelen ödemim var.
Hiç yeşil çayımı içemedim, hepte dışardaydık, arkadaşlar yemekler vs. Bir mokluk oldu ama snlamadım gitti :))
Bugün yeşilçayıma başlayayım yarın sabah tekrar duruma bakayım. İinşallah ödemdir.
Bu arada zelemele dijitel tartı daha sağlıklı.
Bende arkadaşımın tartısında 2 kilo eskik çıkıyorum
Hep aynı tartıyo aynı yerde kullan.
Geldim ciicm geç kalktım biraz şimdi kahvaltımı ediyorum.Dün sabah tartıldım73.5 bugün 74.2 çıktım ya moralim bozulduAdetliyim ondanmı acaba bu değişimler
ohhh maşaAllah
ben uaynır uyanmaz tartılınca 1.5-2 kılo fazla cıkıyorum.
uyandıktan 1 saat sonra falan tartlıyorum ozaman normal cıkıorum. fazla uyudugumdan ödem de yapıo vucut sanırım.
şişlik vardır vucudunda anlarsın zaten onu.
bol acılı mercımek yemegı yedım yanına bır dılım ekmek ve azıcık yogurttt arada elma yıyım dıyorum yarım
zayıflamalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkk
60 lı rakamları gormek ıstıyorummmmmmmdelırtmeyın benıııııııı çıtır olucam ısteeee...
bana 1 kılo aldıgımda bıle kılo almıssın sennn dıyen o akrabalar 19 kılo verdım burun kıvırıyolar gorduklerınde... hiçbişey demıyolarrrr gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrr kıskanclarrrrrrrrrrrrrrrr
ne varsa arkadaşlarda var haset degıl onlar gordumu hemen ınsana guzel şeyler soyluyolar yaniii ıyı olan arkadaşlar tabıııııı
sabah kalk bi işee kahvaltını hazırla tam oturcakken koşşşş tartılll
ayyy canım cektı detokstan sonra bende mercımek yapayımbol acılı mercımek yemegı yedım yanına bır dılım ekmek ve azıcık yogurttt arada elma yıyım dıyorum yarım
zayıflamalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkk
60 lı rakamları gormek ıstıyorummmmmmmdelırtmeyın benıııııııı çıtır olucam ısteeee...
bana 1 kılo aldıgımda bıle kılo almıssın sennn dıyen o akrabalar 19 kılo verdım burun kıvırıyolar gorduklerınde... hiçbişey demıyolarrrr gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrr kıskanclarrrrrrrrrrrrrrrr
ne varsa arkadaşlarda var haset degıl onlar gordumu hemen ınsana guzel şeyler soyluyolar yaniii ıyı olan arkadaşlar tabıııııı
ben ılk uyandıgımda en az 1 saat koku hassasıyetım oluyor. asla agzıma bısey suremıyorum. o yuzden rahatım. sende bı yarım saat sonra kahvaltı et şekerim. :)Evet canım uyanır uyanmaz vücudumda şişlik olduğunun farkındayım bide bu halle tartılıyormuşum demekki.Ama 1 saat sonra tarılsam bu sefer kahvaltı çay su içmiş oluyorum ee ne zaman tartılcam ozaman ben
digital daha saglıklı olur bence.
evdekı tartına gore her hafta bıldırım yaparsın.
olur cicim. bende yayla corbası yapmıstım, pirinci cok kactı yaşiştikçe şiştiler. neyse 1-2 fıncan içicem artık.
bugun pazara gıdemeyebılrım ama yarın gıderım. sebzelerımı alır yaparım.34
ben o kalori hesaplama olayını beceremıom ya kaç gram yedıgımı bılmıom bazı yedıklerım lıstede bulamıom kalorısını z<or oluo. zayıflayıp ortak bır yerde buluşalım. hepiniz izmire gelın :))) çıtır çıtır dolaşırız kordonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?