tartı problemı yaşıo kızz. bende yaşıom 50 kere çıkom hep farklı gosterıoelektronık alamadım bi off
biliorum o sıteyı bende uyeyım.Neeeeee kebap ve mantımı
Kızlar bende bugünden itibaren kalori sayma yöntemine başlıycam.Mayısın 17 sine kadar 65 kilo olmam için günlük 1444 kalori almam gerekiyormuş.Kalorisepeti.com a üye olun kilonuzu,ideal kilonuzu,hedef tarihinizi belirtin orda kaç kalori almanız lazım görebilirsiniz.Gün içinde tükettiğiniz besinlerinde kalorisini görebiliyorsunuz.Bu günden itibaren 1444 kalori alıcam bakalım nolcak
bende senın yerınde olsam ılk basta üzülürdüm ama lk basta sadece. artık üzülme sekerım 2 kılo dedıgın ne kı verırsın aynen devam..
cok mutsuzum cokkk
bana 2261 kalorı ye dıyo buu.. şişmanlatcak benı :)
bende zaten insülin direnci var yemıyem ben patates ozaman ne yedırıonuz bana
zeleleme bende mutsuzum
70 Kg cıkmıstım 72 oldum sımdı of ya off kustum valla ne bulursam yıcem artıkNoldu zelemecim yaaaaaa
kalles tartı zalım tartı duygularımlan oynadı be:84::84::84::84::84:
öleydımde bu gunlerı gormeyeydımvay alçak tartı vay
sadece kendi tartında tartıl canım her tartı farklı tartıyor çünkü
70 Kg cıkmıstım 72 oldum sımdı of ya off kustum valla ne bulursam yıcem artık
ya sen bı hafta devam et gene sonra tartıl takma kafanı hem tartılar hep farklı gosterıo yada ödem vardır vücudunda detoks yap sende bizlen çorba içcez ıkı gun. oyleee her önune gelenıde yeme
tmm tmm yemıcem ama üzüldüm çoksakıııııınn sakıııııınnnnn
Selam kızlar fb tan benide eklesenize ben bulamıyorum sizi
Kızlar hepinize maşallah diyorum ne güzel kilolar vermişsiniz. Benide aranıza dahil ederseniz sevinirim. Kendimi bildiğim günden beri diyet yapmaya çalışıyorum evlendikten sonra 30 kilo aldım artık yüzsüzlüğe vurdum insanlar sen kilo veremezsin diyorlar.Hepsine bakın verdim demek istiyorum ama bi türlü başaramıyorum 3 verip 5 alıyorum. Yalnız başıma başaramayacağımıda biliyorum. Kimseye itiraf edemesemde ben kendimden tiksiniyorum artık eşim tiksinmiyorsada tiksincektir bir gün elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?