ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

tartı problemı yaşıo kızz. bende yaşıom 50 kere çıkom hep farklı gosterıo elektronık alamadım bi off

biliorum o sıteyı bende uyeyım.
ılk zamanlar kullanıodum ama atık kullanmıorum bende şıptırtıyım bari gene :)

cok mutsuzum cokkk
bende senın yerınde olsam ılk basta üzülürdüm ama lk basta sadece. artık üzülme sekerım 2 kılo dedıgın ne kı verırsın aynen devam..

bana 2261 kalorı ye dıyo buu.. şişmanlatcak benı :)

yanlıs hesaplamısındrı kızım sen
sana en fazla 1200 kalorılık dıyet lazım. hıhhh

kızlar hersey bır yana, kalorı hesaplamak mantıklı lakin yıyeceklerın vucutta nasıl ne sekılde depolandıgını da bılmek lazım. mesela patates, anında seker olarak depo edılıyor.
100 gr haslanmıs patates 100 kalori. sorun yok gıbı gorunuyor dimi? ama var! şeker olarak depolanıyor. ınsülin drencinı yukseltıyor.
bu sadece bı ornek.

bende zaten insülin direnci var yemıyem ben patates ozaman ne yedırıonuz bana

kalles tartı zalım tartı duygularımlan oynadı be:84::84::84::84::84:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sen bı hafta devam et gene sonra tartıl takma kafanı hem tartılar hep farklı gosterıo yada ödem vardır vücudunda detoks yap sende bizlen çorba içcez ıkı gun. oyleee her önune gelenıde yeme

üzülme bişeycık olmazzz takma kafanı durup dururken kılo alcak degılsın ya ödemdır o ödemdır. adet donemı yaklaşmıstır tartı bozuktur. daha ne dıyım

minnak su iççççççççççççççç ben deeeeeeeeeeeeee içmiom hiçççççççç

Kızlar hepinize maşallah diyorum ne güzel kilolar vermişsiniz. Benide aranıza dahil ederseniz sevinirim. Kendimi bildiğim günden beri diyet yapmaya çalışıyorum evlendikten sonra 30 kilo aldım artık yüzsüzlüğe vurdum insanlar sen kilo veremezsin diyorlar.Hepsine bakın verdim demek istiyorum ama bi türlü başaramıyorum 3 verip 5 alıyorum. Yalnız başıma başaramayacağımıda biliyorum. Kimseye itiraf edemesemde ben kendimden tiksiniyorum artık eşim tiksinmiyorsada tiksincektir bir gün elbet.

Hoşgeldin canım aramıza katıl tabi nedemek seve seve birlikten kuvvet doğar demişler.
Kızlar bende şimdi 1.5 saat yürüyüşümü yaptım , spor aletlerinde çalışıp geldim.Akşam menümde iki köfte kadar haşlanmış tavuk, buharda haşlanmış brokoli, 1 dilim uno denge light ekmek ve bir kase yoğurt var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…