adam gelmedıkı daha gelcek para vercek kı gıdeyım malzeme almaya ...Şekerim sen yemiyecen makarnayı pilavı zaten ama diğerleri doysun dimi:)))
Tavuk olur tabi, biberle kavur az domates at, kekik serp süper.
Yanınada birşey uydur artık ta saat12 olmuş geç kalmadın mı?
adam gelmedıkı daha gelcek para vercek kı gıdeyım malzeme almaya ...
ama sımdı geldın hemen yemek yaptınmı dıye sorar
hoşgeldin canım benimcaniimmmm ben de geldim cagrin üzerine
kızlar ben dun varyaaaaa insanlıktan cıktım.
aksam bi yedim bi yedim bi yedim sormayın:26:
yuuuhhhh, ohhaaaaaa çüüüşşşş bana yani. KINAYIN BENI!!!:18:
- 5 içli köfte
- et sote+4 tane haslanmıs patates+2 dilim ekmek
sabah bı tartıldım kac kıloyum??
60,5
yaaa ohhh olsun sana mınnak !!!!
sen dua et 70.5 cıkmadı.
şuursuzzz ben!!! pts ye kadar full corba cezası verdım kendıme.çıkıp hemen alcam sebzelerımı corba yapcam
kahvaltım:
- yarım dilim peynır
- yumurta sarısı
- 1 dilim ekmek
- 1 fıncan sırkelı yesıl cay
cok gecmıs olsun bacım.
ilaç kullanmıosan bol su ıc. sıvı gıda al.
ıhlamur, keciboynuzu, hatmi çiçeği falan kaynat
ateslıyken fazla bısey yedırme oglana sende yeme.
atesliyken, vucut mikroplarla savasıyor, onun ısaretı ates.
yemek yemeyın ki enerjısını sındırıme harcamaasın.
lavman da en cabuk ates dusuren yontem mış.
mıkropları hemen bagırsaklara ındırıp vucuttan atıyormus
bı deneyın.
oğlan kucukse 2-3 seferde az az yapın lavmanı, hemen kakasını yapmak ısteyecegı ıcın heba olmasın ilaç.
valla bacım sıkılasır ama ıncelırmı bılmıyorum. benım baldırlarım 50 kıloyken bıle kalındı, incecık bacaklarıma ragmen. genetık yani.
hıc bırımız cızme gıyemıoruz anne tarafında.
ama sen yuruyuse devam et. bırakma. genel olarak vucudunun sarkmamasını saglar.
bu saat oldu daha yenı gelmıs sen yemek ısıtmıyormusun dıyo edepsız ya bn dedım makarna var oda az markete gdım para vercek ya yıne kactı gttı pıslık adam hakkımı helal etmıyorum bunlaraAslında haftalık yada en azından 3 günlük alışveriş yapabilsen hem kafanda menün hazır olur hemde vaktinde pişmiş olur.
Böyle bir sistem uygulayamıyor musunuz
ne oldu canım kım uzdu senı noluyo bnm neden haberım yookkkızlar nasılsınız ben kötüyüm çok fenayım ağlaya ağlaya öldüm dün geceden beri
İki gecedir akşam yemeği falan yemedim içim almadı dertten kederden 72.6 ya düşmüşüm üzüntüden
Bana diyet ne hacet bu adam beni üzüntüden iğne ipliğe çeviricek yakında
kızlar nasılsınız ben kötüyüm çok fenayım ağlaya ağlaya öldüm dün geceden beri
İki gecedir akşam yemeği falan yemedim içim almadı dertten kederden 72.6 ya düşmüşüm üzüntüden
bu saat oldu daha yenı gelmıs sen yemek ısıtmıyormusun dıyo edepsız ya bn dedım makarna var oda az markete gdım para vercek ya yıne kactı gttı pıslık adam hakkımı helal etmıyorum bunlara
ne oldu canım kım uzdu senı noluyo bnm neden haberım yookk
mecburum calısmaya ... hala da gelmedı arayıp dedımkı nerdesın sen tamıre gtmıs gelıyorum hemen dedı hala yok ...ya allah aşkına zelemele ne cins adammış senin patron sıfatına tüküresim geldi...
çok ihtiyacım yoksa iş değiştir bee olmadı evden bişeyler getir idare et yemek derdinden de kurtulursun böylece...ne öyle hem kıza yemek yaptır hemde para verme paradan kıs az para çok köfteeee aaa gelemem valla...hiç sevmem küçük hesap peşinde koşan insanları
mecburum calısmaya ... hala da gelmedı arayıp dedımkı nerdesın sen tamıre gtmıs gelıyorum hemen dedı hala yok ...
bu saate kdr beklemek zorundayım sankı onu bıktım valla o kdr sınırlıyımkı burayı dagıtmamak ıcın kendımı zor tutuyorum aglıycam sınırden ya boyle bı ınsan olabılırmı hayır bn bunlara agzının payını vermeyı bılırımde aılem bana destek degılkı napayım ben
kızlar nasılsınız ben kötüyüm çok fenayım ağlaya ağlaya öldüm dün geceden beri
mecburum calısmaya ... hala da gelmedı arayıp dedımkı nerdesın sen tamıre gtmıs gelıyorum hemen dedı hala yok ...
bu saate kdr beklemek zorundayım sankı onu bıktım valla o kdr sınırlıyımkı burayı dagıtmamak ıcın kendımı zor tutuyorum aglıycam sınırden ya boyle bı ınsan olabılırmı hayır bn bunlara agzının payını vermeyı bılırımde aılem bana destek degılkı napayım ben
hahhahah guldurdun benı :)))
rejımı bozanı sızde bozuyonuz demek :))
bacım hersey ıyı guzel de 60 gr badem ne yaaa, kac tane yedın?
100 gr ı:600 kalorı
hadı hayırlısı
Rabbım gonlunuze gore verır ınsaAllah
kemerlerı sık, az ye kittyycım, malum işten artmaz dişten artar demiiii
bu ev sana kılo verdırcek ınsallah cıtı pıtı bı anne olcaksın
ya bu arada o oğlunu ısırmak ıstıyorum ben
ısır yanagından bı tane benım ıcın
Geldı bıraz once ben saate baktım hayırdır neden saate bakıyorsun dedı bende bakamazmıyım dedım ...yok yok dağıtma ortalığı sakin ol...
kız evden ekmek arası sağlıklı bişey getir isterse kendime göre getirdim kusura bakmayın veremem de yada o yokken yemek yee..illa onunla yemek zorunda değilsin...
ailen neden destek olmuyor illa çalışmı diyorlar sana...
Geldı bıraz once ben saate baktım hayırdır neden saate bakıyorsun dedı bende bakamazmıyım dedım ...
sen dedı neden bu saatı bekledın ne yıcez dedı bıde
ben sıze markete gtcem dedım sız tamıre gtmıssınız dedım allah sana ıyılık yagdırsın sen neden gtmedın markete dedı ben de para yok nasıl gdım dedım hıc para gelmedımı bgn dıyo bıde sankı hergun mılyarlar gecıyo elımden
dedım basım agrıyo valla nıe dedı aclıktan dedım sonra markete gtmm bıseyler hazırlamaya calısıyorum o da dunden kalan makarnayla corbayı sıldı supurdu beklemek yok tabı veee her zmn oldgu gbı kendını haklı cıkardı
Dogru soyluyoosun valla ben de ınsanlık var ıste bırı gelmeden yemek ıstemıyorum ama karsımdakıler ınsan degılkı hayvanlar vallaozaman sende kendını dusuncen dunden çorba kaldıysa bı guzel yıcen canım.
kocamla alkol yüzünden kavga ettik bende arabasını parçaladım offffff
evdende kovdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?