ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Şekerim sen yemiyecen makarnayı pilavı zaten ama diğerleri doysun dimi:)))
Tavuk olur tabi, biberle kavur az domates at, kekik serp süper.
Yanınada birşey uydur artık ta saat12 olmuş geç kalmadın mı?
adam gelmedıkı daha gelcek para vercek kı gıdeyım malzeme almaya ...
ama sımdı geldın hemen yemek yaptınmı dıye sorar

adam gelmedıkı daha gelcek para vercek kı gıdeyım malzeme almaya ...
ama sımdı geldın hemen yemek yaptınmı dıye sorar

Aslında haftalık yada en azından 3 günlük alışveriş yapabilsen hem kafanda menün hazır olur hemde vaktinde pişmiş olur.
Böyle bir sistem uygulayamıyor musunuz

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ben kötüyüm çok fenayım ağlaya ağlaya öldüm dün geceden beri
İki gecedir akşam yemeği falan yemedim içim almadı dertten kederden 72.6 ya düşmüşüm üzüntüden
Bana diyet ne hacet bu adam beni üzüntüden iğne ipliğe çeviricek yakında

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm. Umarım aklını başına toplar.
Kızını , seni daha fazla üzmez.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım, sorun olduğunu kabul etmiyorsa zor.
Üstelik ikinci şansı bu(

caniimmmm ben de geldim cagrin üzerine
hoşgeldin canım benim sefalar getirdin

Kız minnak sen naptın bakayım valla olmuyo ama bak böyle biz açlıktan ölelim sen götür içli köfteleri,etleri,patatesleri gelirsek yanına bozuşuruz bak

Aslında haftalık yada en azından 3 günlük alışveriş yapabilsen hem kafanda menün hazır olur hemde vaktinde pişmiş olur.
Böyle bir sistem uygulayamıyor musunuz
bu saat oldu daha yenı gelmıs sen yemek ısıtmıyormusun dıyo edepsız ya bn dedım makarna var oda az markete gdım para vercek ya yıne kactı gttı pıslık adam hakkımı helal etmıyorum bunlara
ne oldu canım kım uzdu senı noluyo bnm neden haberım yookk

canımmm kıyamam sana ne oldu kim üzdü seni.. kuzucum...

ya allah aşkına zelemele ne cins adammış senin patron sıfatına tüküresim geldi...

çok ihtiyacım yoksa iş değiştir bee olmadı evden bişeyler getir idare et yemek derdinden de kurtulursun böylece...ne öyle hem kıza yemek yaptır hemde para verme paradan kıs az para çok köfteeee aaa gelemem valla...hiç sevmem küçük hesap peşinde koşan insanları

mecburum calısmaya ... hala da gelmedı arayıp dedımkı nerdesın sen tamıre gtmıs gelıyorum hemen dedı hala yok ...
bu saate kdr beklemek zorundayım sankı onu bıktım valla o kdr sınırlıyımkı burayı dagıtmamak ıcın kendımı zor tutuyorum aglıycam sınırden ya boyle bı ınsan olabılırmı hayır bn bunlara agzının payını vermeyı bılırımde aılem bana destek degılkı napayım ben

evden yemek getırsem nolcakkı onu da benımle beraber yemek ıster utanma arlanma yok bunlarda rezıl ınsanlar

yok yok dağıtma ortalığı sakin ol...

kız evden ekmek arası sağlıklı bişey getir isterse kendime göre getirdim kusura bakmayın veremem de yada o yokken yemek yee..illa onunla yemek zorunda değilsin...
ailen neden destek olmuyor illa çalışmı diyorlar sana...

canım üzüldüm senın ıcın çok zor oluyo bazen. ama bende ters tepkı yapıo sinir oldukca daha cok yıyorum :) malesef bırseylere katlanmak zorundayız cunku ben anladımkı ınsanlar değişmio bu mumkun degıl.

gülüm sakiiin hepımız ayrı ayrı sınırlıyız bugun herhalde. en kotu boyle zamanlarda yeek ıcın müsli ve süt bulundurcan yanında. her işyerı ayrı bi dert canım üzme kendını hasta olursun

hahhahah guldurdun benı :)))
rejımı bozanı sızde bozuyonuz demek :))

bizzz afetmeyızzzzz öyleeeeeeeeeeeeeee

Saymadım 60 gram olarak aldım, kilo vermeye çalışmıyorum korumaya çalışıyorum o yüzden izinliyim istediğimi yiyebiliyorum haftanın 2-3 günü..

Edit: 165 boyunda 55 kiloyum

Son düzenleme:
Geldı bıraz once ben saate baktım hayırdır neden saate bakıyorsun dedı bende bakamazmıyım dedım ...
sen dedı neden bu saatı bekledın ne yıcez dedı bıde
ben sıze markete gtcem dedım sız tamıre gtmıssınız dedım allah sana ıyılık yagdırsın sen neden gtmedın markete dedı ben de para yok nasıl gdım dedım hıc para gelmedımı bgn dıyo bıde sankı hergun mılyarlar gecıyo elımden
dedım basım agrıyo valla nıe dedı aclıktan dedım sonra markete gtmm bıseyler hazırlamaya calısıyorum o da dunden kalan makarnayla corbayı sıldı supurdu beklemek yok tabı veee her zmn oldgu gbı kendını haklı cıkardı

ozaman sende kendını dusuncen dunden çorba kaldıysa bı guzel yıcen canım.

minnak nerdesın suçlu o9ldugun içinmi yoksun ortalarda. hadi gel artık affettık senı bakkkk özledikteeee

ozaman sende kendını dusuncen dunden çorba kaldıysa bı guzel yıcen canım.
Dogru soyluyoosun valla ben de ınsanlık var ıste bırı gelmeden yemek ıstemıyorum ama karsımdakıler ınsan degılkı hayvanlar valla
muslı dedgın nasıl bısey canım

kocamla alkol yüzünden kavga ettik bende arabasını parçaladım offffff
evdende kovdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…