ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

sabah; 1 kase sütlü müsli

öğle; yağsız tuzsuz pilav + yoğurtlu kırmızıı lahana salatası

akşam; kabak yemeği + yeşil mercimek çorbası + biraz da öğlenden kalan pilav

akşam yemeği saat 6:30 da bitti.

günaydıııııııııııııııııııııın kızlar öpüyorum sizi

nerlerdesınız saaat olmus onbucuk hiç tık yok

sabah yarım gevrek peynır bıraz salam yedımmmm şekersız çay içtim
arada elma yıcemmmmmmmmmm
mucuk sizeee

Son düzenleme:
canııııımmm o kadar sevındım ki anlatamam :)
Rabbim yardımcınız olsun tedavının her asamasında.
destegınız, hatta ona kızınla gaz vermenız etkılıcektır bence.
ama yıne kendını salmasına asla ızın vermeyın..

geldım seker :)
starda melek i ızlıorum. canan karatay var

benım tatlı ve de aburcubur delisi kocam, canan karatayı dınleyıp unlu ve sekerlı gıdaların vucuda verdıgı zararları duyunca bı daha asla tatlı seyler yapma dedı.
kızımızada artık cıkolata hıc vermeyelım, cocugu kendı elımızle zehırlıomusuz yaa dedı...

bu arada cok fenayım, dunden berı deli bir tatlı yeme istegim + 2 gundur tartıda fazla cıkıorum sabah bekledıgım aylık gun geldi. şişliğim sebebını anladım.
cok agrım var. ayaklarımda buz gıbı.

öğlen patlıcan dolma ve yogurt yedım. bugun gene yeşil çay ve su içmiom içesım gelmıo keyfım yok

Bunları Biliyor muydunuz?

Bir çok hastalığın ana sebebini anlamak için, lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice ve özenle okuyalım, paylaşalım.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücudumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır .

kızlar nasılsınız
sabah:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
5 çeri domates
1 salatalık
2 dilim uno
4 zetin,maydanoz
tek şekerli çay
ara:
3 küçük kayısı
2 tane eti form light kepekli bisküvi
bol su
Akşam:
1 kase terbiyeli sulu köfte
1 dilim uno denge light
buharda pişmiş havuç ve brokolinin üzerine çok az zeytin yağı ve limon sıkıp yiyeceğim.

Son düzenleme:
ara etiform yedımmmm sürekli çayıcıyorum yeşil çay yapaya üseniyprum
ıyıkı gecen gun 30 mekık çektım hala karın kaslarım acıooooo

Son düzenleme:
ara etiform yedımmmm sürekli çayıcıyorum yeşil çay yapaya üseniyprum
ıyıkı gecen gun 30 mekık çektım hala karın kaslarım acıooooo

Ah canım hiç sorma bir ara bende yatar pozisyonda mekik çekmiştim günlerce acı çekmiştim.Geçenlerde bir ortamda spor hocası ile tanışmıştık hemen zıpladım tabi mekiği çok zor çektiğimi söyledim ve sonrasındada heryerimin acıdığını.Oda bana bir hareket gösterdi koltuğun üzerine oturuyorsun ellerini geriye doğru koltuğun üzerine koyup, ayaklar ileri. Sonra dizlerini bükerek karnına doğru çekiyorsun gerçekten çok kolaymış sende dene. Yeşil çay içmiyormusun üşenmek yok canım hadi hemen yap yeşil çayını iç umarım siyah çayının içine şeker atmıyorsundur:18::18::18:

yok gulum zord olsa bıraktım şekerı bi kahveyle şeker kullanıorum oda haftada bir. yeşil sallama cay bıttı sevıodum onu. şimdi normalı var acı oluoo yaaaa offff su ıcmen lazım bugun 7 bardak ıcmısımdır zorlaaa

suyla ılgılı yazı paylaşıorum ama kendım yapmıorum.
bu akşam gene spor gunum hopla zıpla airobık ve en son mekık cekıcem. senın dedıgın gıbı yapayım cunku ben kist amlıyatı oldum açık amelıyat bır sene gectı ama mekık cekınce acıo gene içi

elektronık tartı aldırdım evde suan eve gıdınce tartılcam çooook korkuyorum daha fazla cıkmaktan yaaa ((18::18::18:

Merhaba, aranızda benim gibi su içse bile göbeği şişen kimsecikler var mı? Çok rahatsız edici bi durum yaa uzun zamandır böyle Hani göbeğim yok değil var da minik göbeklerden, sabah kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor ve akşama doğru taş gibi sertleşmiş oluyor aynaya baktığımda deliriyorum doktora gitmeyi düşünüyorum da korkuyorum

iç kızım yaa zorla kendını.
1-2 bardak daha ıc tamam..

bende ılk mekık cekmeye basladıgımda amelıyat yerım cok zılıodu cekmıodum.
mekık cekıcegıne göbegını ıcerı cek bırak.
daha kolay ya. oturdugun yerde bıle spor yapmıs oluyorsun.

elektronık tartı aldırdım evde suan eve gıdınce tartılcam çooook korkuyorum daha fazla cıkmaktan yaaa ((18::18::18:
korkma sekerım dıgıtal daha saglıklı

gercekler acıdır, biber de acıdır. o zaman bıber gercektır

bak ben demın 60.9 cıktım, merak ettım kac cıkıcam dıye
denız dubası gıbı hıssedıorum kendımı. fecı şişim yaa

suyu ayakta ıcme, oturarak az az ıc. bende bırden delı gıbı ıcınce fena cıkıo gobegım

suyu ayakta içmemek lazım zaten sağlık acısından. aslında yemegıde oturarak atıştırıosak bıle oturarak yemek lazım. gülüm cekıp bırakıorum sımdı :)))) kalkayım suyumu ıceyım bıde yeşil çay yapayım demlenırken elmamı yıyım :)

sabah; bir kase sütlü müsli

öğle; 1 yumurta kızartması + zeytin + peynir + 1 lokma ekmekle kuşburnu marmelatı

akşam; yağsız tuzsuz pilav + light ton balığı

kıslar kıslar elektronik tartı almak istiyorum, hangi marka tavsiye edersiniz veya marka farketmez çok ucuz olmasın yeter mi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…