ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kızlar:öğlen yemeğimi yazıyorum yemekçinin listesi çok kötüydü bende aşağıdakileri yedim...

1 kase tavuk çorbası
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt.

Canım umarım uygulayabileceği bir karar verir.
Kızını mahsun bırakmaz, canım çok üzülüp sarsılmıştır.

geldım beee geldım...
dısardaydım. kızımı top havuzuna goturdum. gezdık tozduk markete gıttık sebze aldık geldık....
bi dünya spor yaptım geldıkten sonra.

285 kez ip atladım.
3 dk yerımde kostum.
100 mekık cektım.
100 kez bacak hareketlerı yaptım.
250 kez göbegımı cekıp bıraktım..

1 lt su ıctım.
öldüm dusa girdim.
ortalıgı toparladım geldım.

pts ye kadar kınayın beni!!!!
şişko deyın, tombalak deyın. kardesının nıkahında dombili dombili gezıcen ortalarda, aldıgın elbıse de olmıcak ustune 42 beden takımlarını gıyersın artık deyın.
müstehak bana...
az ye be minnakkk öhhh be.

biiiiimooom :26: 20 dk yı ızlerken gıttı hepsı.
sarmasız menü mü olur yaaa
şimdi bide sarmada mı yedın kız dersınız siiiizzz ama yemedim

kocamla alkol yüzünden kavga ettik bende arabasını parçaladım offffff
evdende kovdum
canım yaa kıyamam Rabbim hidayet versın. en kısa zamanda kurtulur inşaAllah ama tedavı konusunda ciddi anlamda kararlı ol. asla gerı adım atma ki mecbur kalsın. onun kötulugu ıcın degılki, hepinizin iyiliği için.
bıde dogrumudur bılmem ama yanında olup ona destek olmanız lazım bence. kendını yalnız hıssederse daha da ters etkı yapabılırmı acaba?
sadece dedıgım gıbı tedavı konusunda ciddi kararlı ve istikrarlı ol, senı yumusatmasına ızın verme. zor olur ama sonu guzel olur.
Rabbim yasatmasın bıdaha inşaAllah

Şimdi alkol tedavisi olmaya karar vermesini bekliyorum ya tedavi yada biz dedim bakalım ne yapacak

canım evlılık zor hekezın derdı ayrı ayrı. içkide ayrı problem işallah çocuguna sana aılesine sahıp çıkıp bu ılletten kurtulur. dua et canım bol bol dua et. Allah sabır versın hepinize hepimize. evlerimizde ailemizle huzurlu mutlu yaşayalım inşallahh

Sarmasız olur mu minnak hnm.
ama onu annem yapıcak onun için yazmadım.

İstediğin kadar da hopla zıpla yedin mi yedin
hemde 5 tane içli köfte

Redbutterfly iyimisin arada yaz durumunu canım.
Merak ediyoruz seni(

Son düzenleme:
Sarmasız olur mu minnak hnm.
ama onu annem yapıcak onun için yazmadım.

İstediğin kadar da hopla zıpla yedin mi yedin
hemde 5 tane içli köfte

Redbutterfly iyimisin arada yaz durumunu canım.
Merak ediyoruz seni(

ben en son kalabalık ağırladıgımda yaptıklarımı yazayım

mercimek köftesi
kek
yoğurtlu havuç guzel oluo
çikolata topları yaptım guzel oluo
irmikli pudingli tatlım çok guzel oluyo :)
börek
kek
sarma
sosisleri yufkaya sarıp minik minik kızartıyorum güzel oluyo
çerkez tavuğu süper oluyo :))))))) hımmmm canım çektı

hee bide un kurabiyesi yapabilirsin
bide mayonezli patates salatası güzel oluo
kısır da olabilir :))
ohhh saydıkca doydum

ohhh masaAllah deryaaa
sende de ne mezıyetler varmıs

ben oyle altın gunu dogum gunu menulerınden anlamam pek zaten sevmem de ama yemek guzel yaparım Allah ıcın.

bu arada aklıma geldı, kuru patlıcan ve kuru bıber dolması yapabılırsın kıttycım :)
hem pratık hem lezzetlı.

Hımmm marifetli hanımlar canımı çektirdiniz valla.
Çok abartmıyacağım zaten yemekten sonra gelecekler.
Pasta var ayrıca tatlı yada kek yapmam artık.
Bizde herkes diyette zaten , bakalım bir kafamı toparlayım tekrar fikir alırım ama şöyle yoğurtlu olup dağılmayan birşey istiyorum ayrıca.
öff çerkez tavuğunuda çok özledim :))

Ya ben evlendıgımden beri iki üç kere boyle musafır agırladım ama elım boyle şeylwew daha yatkın yeni şeylere falan. O havuçlu yogurt guzel oluyo tabakta dagılmıo silip süpürmüşlerdi valla :) hem dıyetlik

Kızlar çok mutluyum eşim geldi alkolü tamamen bırakmak istediğini,ona bağlandığını ama kurtulmak istediğini ve benim ona destek vermemi istedi.Minnakcım senin dediğin gibi bu aşamada ters tepki verebilir diye onu yanlız bırakmadım eve aldım.Doktordan randevu aldık ve pazartesi günü gidiyoruz.Rabbim kurtarsın inşallah.

Çok çok çok sevindim canım.
İnşallah kurtulur bu illeten , kaybedeceği şeyler o kadar değerli ki.....
Umuyorum bu günleri geride bırakacaksınız,
gerçekten büyük bir adım bu yine senin desteğine çok ihtiyacı olacak.
Herşeyde bir hayır vardır derler ya demek delirmen lazımmış:)))
Allah yar ve yardımcınız olsun canım.

sağol canım benim Allah razı olsun
Evet bende herşeyde bir hayırdır vardır lafına çok inanırım.Kaç yıldır bu problemi yaşıyoruz ve kaç keredir kavga ediyoruz ama bir gün bile olsun tedaviyi kabul etmemişti.Bu bile bizim için çok büyük bir adım oldu.Bende ona destek olacağım sonuna kadar.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım rabbim hepimizin evinden mutluluğu,huzuru,sağlığı eksik etmesin inşallah amin.

hakkınızda hayırlısı canım.inşallah bundan sonra herşey çok daha guzel olacak sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…