kıslar kıslar elektronik tartı almak istiyorum, hangi marka tavsiye edersiniz veya marka farketmez çok ucuz olmasın yeter mi diyorsunuz?
ya kizlar ben günde en az 1.5 lt su + 2-3 fincan bitki cayi istiyorum ama yine de kilo konusunda faydasi var mi cözebilmis degilim, yavas kilo veriyorum galiba bagirsaklarim sahip olduklarindan ayrilmak istemiyorbicok arkadasim benim kadar su ve bitki cayi icmiyor, ishal yaptigini söylüyor cünkü... ooooof of nolcak benim halim
bir de kizin bana yaaa ben cok abur cubur yiyoruuuummm
canım su elbetteki çok faydalı hatta günde 2.5 litreye çıkarırsan daha iyi olur.Bitki çayı derken ne içiyorsun canım? Ben kesinlikle günde üç büyük kupa yeşil çay ve lipton beşi biyerdeyi tavsiye ediyorum
Abur cubur mu yiyorsun bakem sen
çabuk kendine gel kız yaza kadar atıcaz üzerimizde bize fazlalık yapan bu kiloları
canım yarın sabahtan itibaren bize katıl her öğünde ne yediysen yaz. burası ve arkadaşlarımız harika motive ediyorlar inan zayıflama yolculuğumuza sende katıl
cicim bünyeden bünyeye degisiyor ya, bana 2,5 lt su cok geliyor.. aslinda icebiliyorum rahat 3 lt bitiriyorum var yani o kapasite ama tuvalete tasinmaktan baska bir sey olmuyor benim icinbitki cayi ise en az bir tanesi yesil olmak üzere genelde ikisi yesil biri papatya cayi... bazen rezene meyve katiyorum degisiklik olsun diye..
ay evet yaa özellikle tatli seyler gofret gibi, cipsten uzaklastim cok sükür.. galiba adet önü oldugu icin biraz istahim kabarik zikkim kirmizilar da bi gelmedi ki
öyle yapayim canim yarim kilo verince simariyorum ben hemen, artik cok sIk tartilmicam, eski pantolonlarimdan anlicam zayifladigimi öyle cikcam tartiya...
Hımm ozaman 2 litre ile sabitle suyunu canım.Şimdi sana bir şey desem inanki çok hoşuna gidecek o sık sık tuvalete gitmek yağların parçalanıp yakıldığı anlamına geliyormuş diyetisyenim söylemişti. Zaten su içmeninde amacı bu demişti.Bende önce tuvalete taşınmaktan şikayet ediyordum bunu duyunca büyük bi zevk oldu benim içinHaftada 1 tartılmak gerekiyormuş ama ben dayanamayıp hergün tartılıyorum Bir türlü şu huyumdan vazgeçemedim.Valla altta gördüğün çizelge bile beni acayip motive edip gazlıyor
ya kizlar ben günde en az 1.5 lt su + 2-3 fincan bitki cayi istiyorum ama yine de kilo konusunda faydasi var mi cözebilmis degilim, yavas kilo veriyorum galiba bagirsaklarim sahip olduklarindan ayrilmak istemiyorbicok arkadasim benim kadar su ve bitki cayi icmiyor, ishal yaptigini söylüyor cünkü... ooooof of nolcak benim halim
bir de kizin bana yaaa ben cok abur cubur yiyoruuuummm
hmmm o yag parcalanmasini bilmiyordum.. ben galiba ters bi insanim yaa... ben de tartilip kilo verince sanki oohh verdim hepsini bitti gibi bir durum oluyor rahat ediyorum galiba, cok pisim yaaa, aslinda iyi bi diyet ve hafif sporla, spor dedigim de yürüyüs, haftada 1-1,5 kilo rahat veriyorum. pissss beeeeennnn
Hımm ozaman 2 litre ile sabitle suyunu canım.Şimdi sana bir şey desem inanki çok hoşuna gidecek o sık sık tuvalete gitmek yağların parçalanıp yakıldığı anlamına geliyormuş diyetisyenim söylemişti. Zaten su içmeninde amacı bu demişti.Bende önce tuvalete taşınmaktan şikayet ediyordum bunu duyunca büyük bi zevk oldu benim içinHaftada 1 tartılmak gerekiyormuş ama ben dayanamayıp hergün tartılıyorum Bir türlü şu huyumdan vazgeçemedim.Valla altta gördüğün çizelge bile beni acayip motive edip gazlıyor
Merhaba, aranızda benim gibi su içse bile göbeği şişen kimsecikler var mı? Çok rahatsız edici bi durum yaa uzun zamandır böyleHani göbeğim yok değil var da minik göbeklerden, sabah kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor ve akşama doğru taş gibi sertleşmiş oluyor aynaya baktığımda deliriyorum doktora gitmeyi düşünüyorum da korkuyorum
iç kızım yaa zorla kendını.
1-2 bardak daha ıc tamam..
bende ılk mekık cekmeye basladıgımda amelıyat yerım cok zılıodu cekmıodum.
mekık cekıcegıne göbegını ıcerı cek bırak.
daha kolay ya. oturdugun yerde bıle spor yapmıs oluyorsun.
aynen yaaa nasıl vazgeçicez şu huyumuzdan bilmem
Evet canım gram bile verdiğimi görsem benide son derece motive ediyor.En sonunda yan komşuya vericem tartımı al şunu cumadan cumaya bana ver dicem o olucak yaniAslında bazen motive olmamı sağlıyor şuanda diyete yeni başladığımdan iyi kilo veriyorum ama 1-2 güne durucak o zaman tartılmamam lazım ama nasıl benim aklıma bi fikirde gelmiyor
aynen yaaa nasıl vazgeçicez şu huyumuzdan bilmem
Evet canım gram bile verdiğimi görsem benide son derece motive ediyor.En sonunda yan komşuya vericem tartımı al şunu cumadan cumaya bana ver dicem o olucak yani
ben o yüzden tartı almıyorum eve.çok sinir bozucu bişey.salı günleri pazara indiğimde arkadaşın ecz.var orda tartılıyorum.haftada1 yani.tabi bu da kötü insan merak ediyor ne durumdayım diye ama salı gününü iple çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?