ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

ya kizlar ben günde en az 1.5 lt su + 2-3 fincan bitki cayi istiyorum ama yine de kilo konusunda faydasi var mi cözebilmis degilim, yavas kilo veriyorum galiba bagirsaklarim sahip olduklarindan ayrilmak istemiyor bicok arkadasim benim kadar su ve bitki cayi icmiyor, ishal yaptigini söylüyor cünkü... ooooof of nolcak benim halim

bir de kizin bana yaaa ben cok abur cubur yiyoruuuummm

canım su elbetteki çok faydalı hatta günde 2.5 litreye çıkarırsan daha iyi olur.Bitki çayı derken ne içiyorsun canım? Ben kesinlikle günde üç büyük kupa yeşil çay ve lipton beşi biyerdeyi tavsiye ediyorum
Abur cubur mu yiyorsun bakem sen
çabuk kendine gel kız yaza kadar atıcaz üzerimizde bize fazlalık yapan bu kiloları
canım yarın sabahtan itibaren bize katıl her öğünde ne yediysen yaz. burası ve arkadaşlarımız harika motive ediyorlar inan zayıflama yolculuğumuza sende katıl

Son düzenleme:

cicim bünyeden bünyeye degisiyor ya, bana 2,5 lt su cok geliyor.. aslinda icebiliyorum rahat 3 lt bitiriyorum var yani o kapasite ama tuvalete tasinmaktan baska bir sey olmuyor benim icin bitki cayi ise en az bir tanesi yesil olmak üzere genelde ikisi yesil biri papatya cayi... bazen rezene meyve katiyorum degisiklik olsun diye..

ay evet yaa özellikle tatli seyler gofret gibi, cipsten uzaklastim cok sükür.. galiba adet önü oldugu icin biraz istahim kabarik zikkim kirmizilar da bi gelmedi ki

öyle yapayim canim yarim kilo verince simariyorum ben hemen, artik cok sIk tartilmicam, eski pantolonlarimdan anlicam zayifladigimi öyle cikcam tartiya...

Hımm ozaman 2 litre ile sabitle suyunu canım.Şimdi sana bir şey desem inanki çok hoşuna gidecek o sık sık tuvalete gitmek yağların parçalanıp yakıldığı anlamına geliyormuş diyetisyenim söylemişti. Zaten su içmeninde amacı bu demişti.Bende önce tuvalete taşınmaktan şikayet ediyordum bunu duyunca büyük bi zevk oldu benim için Haftada 1 tartılmak gerekiyormuş ama ben dayanamayıp hergün tartılıyorumBir türlü şu huyumdan vazgeçemedim.Valla altta gördüğün çizelge bile beni acayip motive edip gazlıyor

hmmm o yag parcalanmasini bilmiyordum.. ben galiba ters bi insanim yaa... ben de tartilip kilo verince sanki oohh verdim hepsini bitti gibi bir durum oluyor rahat ediyorum galiba, cok pisim yaaa, aslinda iyi bi diyet ve hafif sporla, spor dedigim de yürüyüs, haftada 1-1,5 kilo rahat veriyorum. pissss beeeeennnn

kızlar dün tartı aldı k elektronık sınbo 25 tl. 72,6 çıktım sabah :))) ama sabah tartılmak lazım akşamtartılmak yada gıyınık tartılmak hemen yansıyo kıloya. her zaman aynı sekılde taRTılcanızz

tatlım gecen gun yazmıstım. su ıcmek kılo verme konusunda ne kadar yardımcı bılmıyorum ama, böbrek saglıgı acısından cok onemlı. zaten dıyet yaparken en cok zarar gören organ bobrekmıs. böbreklerın onemını gecen gun doktorum da cok cok cok ıyı anladım ve full su ıcıyorum. mıdem bulanıo arada ama olsun.
2 lt garantı ıcıyorum.

abur cubur yeme ayrıca. yıyınce ne faydası var sana? soyle bana. yaz.
yararı yok zararı var. ıcınde monosodyum glutamat var, katkı maddesi. cıps fırmaları falan trans yag ıcermıyor dıyor ama benım babam carrefour da yemek yapıyordu. ev yemeklerı 2-3 sene evvel. kfc, mc donalds burger kıng falan gıbı yerlerden kullanılmıs yagları kullanmak ıcın almaya gelen mınıbusler vardı dıyor. sakın o cıpslerı yemeyın. onalrdan yapıyorlarmıs dedı. konusmuslar adamla..

tartılınca kendını salıosan, ayda bır tartıl

İtiraf ediyorum dün gece yaprak sarması yapmıştım dört beş tane yedim:18: Bugün eşime peynirli el açması börek yaptım ama kesinlikle yemiycemŞimdi kendime kabak yemeği yapıcam
Sabah kahvaltım:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
2 dilim light ekmek
bir domates
bir salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
tek şekerli çay
Ara:
3 kuru kayısı
Öğlen:
3 kaşık yulaf ezmesi ve yoğurt
ara:
yeşil çay ve bol su
akşam:
4 kaşık kabak yemeği
1 uno denge light ekmek
1 kase sulu köfte yemeyi düşünüyorum.
Şimdi kalça ve bacak egzersizi,kol,omuz ve sırt ezgersizi yapıp, twistirde 5 dakika çalışıcam.

Son düzenleme:

Valla bende tartılmadan duramıyorum sürekli tartı tepesindeyim günde 3-4 kere tartılıyorum

Canım malesef bende öyleyim doktora gitmeyide düşündüm aynen ama yapım bu kabullendim bana her yerde kaç aylık hamile olduğumu soruyorlar cinlerim tepeme fırlıyor

Minnakkkcım kaç kere yapıyorsun bi faydası oluyor mu malesef bende ameliyat olanlardanım ve spor yasak doktor izin vermiyor bana şuanda sadece yürüyüş yapabiliyorum. Geçen gün parklardakilerde spor yapmayı denedim ama malesef anladım ki istesemde yapamıycam.

kızlar nerdesinizzzzzz
götürüyonuz demi içli köfteleri, börekleri ,dürümleri
sesiniz çıkmadığına göre kesin bir haltlar karıştırıyonuz
Burada kendi kendimize konuşuyoz bak tombişler şişko patatesler dombililer dicez size ona göre

Aslında bazen motive olmamı sağlıyor şuanda diyete yeni başladığımdan iyi kilo veriyorum ama 1-2 güne durucak o zaman tartılmamam lazım ama nasıl benim aklıma bi fikirde gelmiyor
Evet canım gram bile verdiğimi görsem benide son derece motive ediyor.En sonunda yan komşuya vericem tartımı al şunu cumadan cumaya bana ver dicem o olucak yani

aynen yaaa nasıl vazgeçicez şu huyumuzdan bilmem

ben o yüzden tartı almıyorum eve.çok sinir bozucu bişey.salı günleri pazara indiğimde arkadaşın ecz.var orda tartılıyorum.haftada1 yani.tabi bu da kötü insan merak ediyor ne durumdayım diye ama salı gününü iple çekiyorum.

Evet canım gram bile verdiğimi görsem benide son derece motive ediyor.En sonunda yan komşuya vericem tartımı al şunu cumadan cumaya bana ver dicem o olucak yani

Bende tartının pilini eşime mi versem diye düşünüyordum :) ay çok güldürttün beni allahta seni güldürtsün

aslında en güzeli senin yaptığın gibi ama ben 1 hafta bekliyemem meraktan çatlarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…