ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

aslında hiç bir rejimin garantisi yok canım tamam her ne yöntemle olursa olsun kilo veriyosun ama kör boğazı tutmazsak eski sistem herşeyi yiyip içersek hooop geri gelsin kilolar yani yöntemin bir manası yok hepsi aynı amaç kilo vermek verme kısmı tamam her halükarda zar zor gayretle veriliyor ya sonrası işte önemli olan bu çetin süreç maalesef göz göre göre verdiğimiz kiloları birer birer alıyoruz örnek ben...bile bile aldım yaa...resmen kilo alıyorum ben diyip diyip yedim herkes uyardı dikkat et kilo alıyosun diye ama ben yedim sanki gözüme perde indi midem tarafından beynim ele geçirildi...sonra pantolonum karnımı kesmeye başlayınca eğilip kalkmakta güçlük çekince anladım hanyayı konyayı...

gel tabi bacım gel....
nasılsın? iyisinmi? evde durumlar nasıl? gebelik testi resmi koymustun bı ara? hamilemisin?

teşekkür ederim iyiyim ..sziler nasılsınızz ?
zaten diyete başlamamaın sebebı hamılelık şüphemdii..
ama hamıle degılım adet oldum dün ..
ve bugun bitki çayımı içmeye başladım..
cok zor olacak benım için biliyorum..
hep evdeyım sıkıldıgımda hep bişeler yemek gelıyor içimden..
aklımda hep yemek varr
cips kola çekirdekk
kış şartları cocuklarla hep evdeyım..
inşallah yaza zayıf olmak ıstıyorum..
hiç.bir elbiseme kotlarıma sıgamıyorum..
ilk defa böyle kilo aldım
(birilerine inatt zayıflıcam )

gel şekerim sanada yer var...
yeterki istikrarla birbirimize destek olalım...

canım destege cok ama cok ihtiyacım var yaa..yemin ederım..vazgecmek sıtemıyorummmmm aslaaaa

gelelim öğlen yemeğime

sabah yediğim elma beni güzelce tuttu 11:30 gibi az midem kazınır gibi oldu hemen yarım litre suyumuda içip sabah suyumu 1 litreye tamamladım..

öğlen yemeğim:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt..

akşama allah kerim... yeşilliğim bol miktarda var bolca limonlu bir marul salatası yapabilirim...yanına belki çorba yaparmıyım bilmiyorum çünkü temizlik yapmam lazım..

gecenlerde akıl oyunları nı ızledıydım trt de
bruce amcam fılmın sonuna yakın: "beynime bi çeşit diyet yaptırıyorum, onları hala görüyorum ama beni ele gecirmelerine izin vermiyorum" demişti.
filmin diyetle alakası yok tabi şizofren bı prof u anlatıyor. ama o söz cok hosuma gıtti. bizde beynimize diyet yaptırırsak sorun kalmayacaktır

şekerimm destek se istediğin burda bol miktarda varr bak minnak sadece çorbayla haftada 5 kilo vermişş..

ya ben su içemiyorum ya içim almıyor..Yazın ok sorun yok ama kışın 1 bardak bile gözümde büyüyor (

olayı beyinde çözmek en güzeli canım yoksa gerisi herşey fasa fiso

zihniyet değişimi şart bebeğimm...

şekerimm destek se istediğin burda bol miktarda varr bak minnak sadece çorbayla haftada 5 kilo vermişş..

waauwwwwwwwwwwwww ..ciddimiiiiiiiii
ya süperrrr
minnakkk nolurr tarıflerı ver nasıl nezamn kaç kase içtinnn

ya ben su içemiyorum ya içim almıyor..Yazın ok sorun yok ama kışın 1 bardak bile gözümde büyüyor (

aynı bende yaa asla suu içemiyorum.. bütün su ihtiyacımı hep koladan aldım..
kola tiryakısıyım bırakamıyorum

ama kola yerıne limonlu soda içtigim zaman kolayı unutuyorum..oda asitli oldugu için..
peki sırf soda içsemmm yıne kilo alırmıyırm..
kolayı unutmma lazımm yaaa..

harikasın kontesim. akşama bı fincan kadar corbada içiver bısey olmaz :)))
sadece salata yeme. sonra kendını tutamıon gözün dönüyor. pidelere saldırıyorsun bi kaçamak yap bak ben sana nasıl saldırıorum oryaa gelip

walla bencede zayıfla o birilerine inat!... sevındım valla hamile olmamana ne yalan söyliyim. dikkat et bence.

diyete ilk basladıgımda bende oyleydım. ben hayatta yemem oyle cips kola börek çörek. sevmem yani normalde. ama diyet psikolojısıne sokunca kendımı gözümün onunden sevdigim sevmedigim ne varsa geciyordu. höööösssstttt dedim kendime hep
76.3 ten 60,7 ye ındım bacım. inişli çıkışlı oldu ama bu sefer cok kararlıyım. beyınde bıttı mı cok guzel gelıyor devamı.
bende calışmıyorum pıtırcıkla evdeyız hep.
yeminle evi boşalttım, gereksız, fazla kalorılı ne varsa verdım gorumceme..
yemek krizi geldiği anda oynak sarkılar actım. 90lar ın pop sarkılarını falan. oynadım zıpladım bıde guzel su ıctım oooohhhh... yeme krizlerimi lehime cevırdım.
peygamber efendımız evde yıyecek bısey olmadıgında gülümseyerek nıyet ettim Allah rızası için oruc tutmaya deyip oruc tutarmış. baskası olsa isyan eder dimi, duruşundan edep akan peygamberim evde yemek olmayısını ne guzel kendi lehine ceviriyormuş.
Rabbim ona layık ümmet olabilmeyı nasip etsin hepimize.

AMİNNNNNNN

ayy ne güzell yaa maşallahh 16 kilo vermişsinn...

darısı başıma..

aslında içim fesat degıl benı bu hale getırdıler..sonundaaaa

benı zaten kımse evden dışarı çıkarken görmuyorr hep evdeyım ..

yazın insanların karşısınaa öyle bir çıkmak istiyorumkı benı tanıyamasınlarr...

saçlarımada bakım yaptırcam boyatıcam ..

millet akraba komşuu şok olsunlarr şok..

benı evde tıkınan süreklı cocuk dogurann eskii köy yerlerındekı kızlardan sanıyorlarr

istedıklerı gelin konumunda olmak ıstemıyorum..saldım anam kendımı ıyıcee.
aylardırr aynaya bıle bakmıyorum...
tipsizleştim iyice..

Son düzenleme:
yesıl cay ıc, o susatıyor.

bacım ilk basta burda lahana corbasıyla zayıflayanları gordum. la bende yapıyım dedım ama içemedim
madem corba denen sey kalorısı en az ve tok tutan yemek, bende hergune baska baska corba ıcerek hem vıtamın eksıklıgı yasamam hemde zayıflarım dedım.
bı gun sebze corbası yaptım bıraz abartmısım. 2 gun onu ıctık ailecek. sonra tarhana corbası, sonra az pirincle yayla corbası, sonra mercımek, domates falan derken 5 kılo hoppp gıttı.
gunde 4-5 neskafe fıncanı corba ıctım.

soda fazla ıcme. ıcındekı tuz oranı yuksek oldugundan tavsıye etmıyorlar.

azimli olmak güzeldir yaa..şöyle çıtır çıtır olda gözler gelin görsün...

canım ben lahana corbası içerimm.. Hem cok sık idrar cıkartıyorr..
4-5 nescafe fıncanı demıssın ...

Her acıktıgındaa corba mı içtinn..
Tiksinmedinmii

kızlar azim denen şey olmalıki gözde ışık olsun sizin gözlerinizi göremesemde ışığınızı hissediyorum...

Beni de yaz listye canım
oooo kimleri görüyorummm kimleri goruyorum
ekleyecegım canım
canım ben lahana corbası içerimm.. Hem cok sık idrar cıkartıyorr..
4-5 nescafe fıncanı demıssın ...

Her acıktıgındaa corba mı içtinn..
Tiksinmedinmii
valla içebiliosan iç guzel olur senin için. her acıktıgımda çorba açtim. arada bıde 1 dilim etimeğim üstüne ınce bır dilim peynır koyup yedım. çok sevıyorum onu :))
brokoli ve lahana haslayıp yedim. üzerlerine sarımsaklı yogurt ile
verrr coşkuyuuu heheyytttt
dur daha bu ara gazı bacııımmmm, kontesimi mesajlar ilerledikçe göreceksiiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…