verrr coşkuyuuu heheyytttt
Benim 5 kilo fazlam varVe kısa zamanda kurtulmalı mıyım spor salonuna gidemiyorum evde de spor yapamıyorum vakit yetersizliği Tek yapabildiğim işe gelip giderken yaptığım yürüyüş
Çalıştığım için benim menülerim sizikiler gibi olmayacak ama oğlum emiyor sağolsun daha hızlı verebilirim diye düşünüyorum
hala emziriyomusun yaaaa :O maşaAllah :))
yemekleri yarım porsıyon almayı dene ıstersen tatlım. yanında da galeta yada yulaflı burcaklardan falan olsun. 2 fıncan yesıl cayla gıder
otururken göbeğini içeri cek bırakmekik gıbı oluo aynen
Benim 5 kilo fazlam varVe kısa zamanda kurtulmalı mıyım spor salonuna gidemiyorum evde de spor yapamıyorum vakit yetersizliği Tek yapabildiğim işe gelip giderken yaptığım yürüyüş
Çalıştığım için benim menülerim sizikiler gibi olmayacak ama oğlum emiyor sağolsun daha hızlı verebilirim diye düşünüyorum
Bu arada arkadaşlar acaba şu hazır bardak çorbalar olabilir mi.
Baktım 76 kalori hiç fena değil.
Birazdan alışverişe gidecem alsam mı acaba :44:
Çorbamı içtim, yeşil çayla karışık form çayımı içtim.
Şimdi annemin yaptığı browni tepsisiyle bakışıp dururyoruz
hayırlı akşamlar kızlar
şu an elimde lahana suyunu varr...
koca bir bardakk sıcak sıcak içiyorum.. karar verdım akşam yemegı yemedım...zayıflıcammm
kittyy cim atla deve degıl ya yahu, alt tarafı bı corba:) koy atese pişsin.Bu arada arkadaşlar acaba şu hazır bardak çorbalar olabilir mi.
Baktım 76 kalori hiç fena değil.
Birazdan alışverişe gidecem alsam mı acaba :44:
sende dıkkat et şekerim... mııııaaaaahhhhkızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz...
aman dikkat edin kilocuklarınızı verin...
bende iki dene lahna aldım bugun pazardan. :))hayırlı akşamlar kızlar
şu an elimde lahana suyunu varr...
koca bir bardakk sıcak sıcak içiyorum.. karar verdım akşam yemegı yemedım...zayıflıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?