ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Benim 5 kilo fazlam var Ve kısa zamanda kurtulmalı mıyım spor salonuna gidemiyorum evde de spor yapamıyorum vakit yetersizliği Tek yapabildiğim işe gelip giderken yaptığım yürüyüş

Çalıştığım için benim menülerim sizikiler gibi olmayacak ama oğlum emiyor sağolsun daha hızlı verebilirim diye düşünüyorum

Hoşgeldin bilmiyorruuuum
Birlikten kuvvet doğar vereceğiz kiloları bi gayret
Minnakcım evet akupunkturdan sonra eski yeme düzenine dönersen kilolar aynen geri
O yüzden bu arada yeni bir beslenme düzenini oluşturup oturtmak lazım.
Akupunktur topiğinede yazdım ama giren yok artık galiba.
Ama kararlıyım bu sefer kilolar yoyo olmayacak.
Şimdi bir iki yer araştırıyorum haftaya gidicem eşimle.
Şu okullar açılsın daha düzene girerim bende bu arada

Son düzenleme:

hala emziriyomusun yaaaa :O maşaAllah :))
yemekleri yarım porsıyon almayı dene ıstersen tatlım. yanında da galeta yada yulaflı burcaklardan falan olsun. 2 fıncan yesıl cayla gıder
otururken göbeğini içeri cek bırak mekik gıbı oluo aynen

Bugün öyle yaptım sabah simit yemiştim zaten. Artık galeta almayı düşünüyorum 2-3 galeta yerim kahvaltı yerine. Yeşil çayı çok sevmiyorum ama mecburen başlayacağım

Valla emiyor oğlum bıraktıramıyorum artık faydası da kalmadı ama bence zaten özlemden emiyor o.

canım aynı durumdayız bende çalışıyorumm ama çalışanlar için aslında menü züzeni daha kolay evden ne getirirsen o dur yiyeceğin yada işyerinde yemek alıyorsan seçme şansın varr ayarlarsın bence ya takma

üstelik sen avantajla açık ara öndesin çocuk emiyor emzirme işi ekstra zayıfkalma nedeni

Çorbamı içtim, yeşil çayla karışık form çayımı içtim.
Şimdi annemin yaptığı browni tepsisiyle bakışıp dururyoruz

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar acaba şu hazır bardak çorbalar olabilir mi.
Baktım 76 kalori hiç fena değil.
Birazdan alışverişe gidecem alsam mı acaba :44:

exelde tablo yaptım diyet günlüğüm ona yediğim herşeyi yazıp karşılarına kalorilerinide yazıyorum gün sonunda toplam alıyorum bakalım şimdilik fazla fazla 600 calori hesapladım

hayırlı akşamlar kızlar

şu an elimde lahana suyunu varr...

koca bir bardakk sıcak sıcak içiyorum.. karar verdım akşam yemegı yemedım...zayıflıcammm

bugun öğleye dogru bi fincan tarhana corbası içtim
18:30da da;
  • 2 kepce corba
  • salata
  • haslanmış brokoli
yedim

Bu arada arkadaşlar acaba şu hazır bardak çorbalar olabilir mi.
Baktım 76 kalori hiç fena değil.
Birazdan alışverişe gidecem alsam mı acaba :44:
kittyy cim atla deve degıl ya yahu, alt tarafı bı corba:) koy atese pişsin.
onların ıcınde katkı maddesı var. monosodyum glutamat var.
bnce alma onlardan.

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz...

aman dikkat edin kilocuklarınızı verin...
sende dıkkat et şekerim... mııııaaaaahhhh

hayırlı akşamlar kızlar

şu an elimde lahana suyunu varr...

koca bir bardakk sıcak sıcak içiyorum.. karar verdım akşam yemegı yemedım...zayıflıcammm
bende iki dene lahna aldım bugun pazardan. :))
bırının haslayıp suyunu ıcıcem, yogurtlayıp lahanalrını yıcem. birini de az bulgurlu kapuska yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…