ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Menüm
sabah:
kk kadar peynir
2 uno denge light
domates,salatalık
4 adet siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen:
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
akşam:
1 adet karnıyarık
2 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
1 uno denge light

kızlar merhaba

dunku menum:
sabah: 3 yumurta ıle omlet+1 dılım peynır+1 etımek
öğle: tost ekmegı ıle yarım tost (kasarlı) pıtırcıkla paylastık sahıldeydık ondan yemek yıyemedım.
aksam: 1 kase tarhana corbası +2 catal makarna+yogurt

pıtırcık dun üşüttü. butun gece agladı, atesı var, burun her dakıka akıo denız suyu damlatıyorum kavga dövüş bagırıs cagırıs, görmenız lazım...

kontesım mınık kebelegım, sen ye iç sana butun ışıklar yeşil yavrum tobul kontesım benım
bu tembeller sureklı kılo aldıklarından tabloda artıları yazmak ıstemedım şekerım.
bak yola geldıler kılo verıolar sımdı, pts den ıtıbaren yazarım artıkın tabloya
hem sen nerdesın kac gundur, insan arada faceten yazar, evde de netın var artıkın, yaz arada aaaaaaaaaaaaaaaaa
redim butterflyım tebrıkler bacım.

almilacım kahvenın metabolızmayı hızlandırdıgını duymustum bende. ıcebılırsın neskafe (sutsuz ve sut tozsuz tabi) ama ben selulıt yapıyor dıye bılıyorum. ben kahve, hazır meyve suyu, kola falan ıcmedıgımden en kılolu halımde bıle gram selulıtım yoktu. şükür hala yok

günaydın,
dünki menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta ,yarım dilim ekmek,bol yeşillik,1 küçük dilim peynir ,1 fncan yeşilçay

ara 1 küçük fincan nescafe,

öğlen 1 kase çorba,1ymk kaşığı et haşlama ,1tabak yeşil salata

ara,yarım dilim baklava,yeşilçay

akşam,1dilim ekmek,2 küçük dili peynir,bol yeşillik

ara,3kuru kayısı

3 litre suyumu içtim...

selam kızlar :)
pıtırcıgım dun cok kotu oldu sıze yazdıktan sonra.
oyyyyhhhhh.. yorgunum, uykum var

sizde ne var ne yok?

dunku menum:
kahvaltı:
  • 2 yumurta ıle baharatlı omlet
  • 1 dılım peynır
  • 1 zeytın
  • 1 etımek

öğle:
2 dılım etımek ustune peynır

aksam:
  • 1tabak bulgurlu ısırgan yemegı
  • 1 kase corba+1 etımek

4 dılım etımek yemısım yaaa. öhhh.. fazla kacırmısım:26:

Ne oldu canım hayırdır geçmiş olsun:44:
Bende çok kötüyüm canım ölüyorum öğleden sonra doktora gideceğim artık dayanamıyorum

Ne oldu canım hayırdır geçmiş olsun:44:
Bende çok kötüyüm canım ölüyorum öğleden sonra doktora gideceğim artık dayanamıyorum

salı gunu baba-kız gezmeye cıktılar dısarı. top havuzuna falan gıttıler ordan da sahıle. sonra bende gıttım yanlarına. bebek arabasını goturdum falan. hava bırden bozdu. yagmur yagmaya basladı. üşüttü sanırım. dunde sıze yazdıktan sonra hep kustu. cok agladı, korktu

gıt canım doktora sende. grıp fena devırıyor ınsanı

dunku menum :
kahvaltı: 2 yumurta ıle omlet+2 dilim peynır+yesıllık+1 dilim kepek ekmegı

öğle: karalahana çorbası

ara: 2 tane kakaolu petıbor

aksam: 1 kepce corba+2 servıs kasıgı kapuska

bugunku kahvaltım:
2 yumurta ile omlet+2 dilim peynır+yesıllık+1 fıncan sırkelı yesılcay+10-15 tane kadar patates kızartması
ay artık yapmıcam kahvaltıda kızartma bızımkılere. yapınca yıyorum yaa

öğle ve aksam yıne corba ve kapuska yerım.

Selam kızlar
Dün hastaneye gideceğimi söylemiştim ya gittim salmadılar valla
Bir gece yatırdılar antibiyotik tedavisi uyguladılar, serum taktılar kısacası her yerimi delik deşik ettiler
Dün laptoptan girdim yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim.
Ayy eve bi geldim tartıldım ve 75 kiloyum
Her yerim şişti, yüzüklerim parmaklarımdan çıkmıyor.
Biraz önce tartıldım 74.5 geldim
Sanırım serumlar şişirdi beni yoksa bir gecede 3.5 kg. almış olamam:44:
Şimdide korkuyorum ya 74.5 kiloda kalırsam diye ay iyice kafayı yedim valla
Neyse iyileştim turp gibi oldum maşallah bunada şükür diyelim

serumdandır o bıde antıbıyotıkten bacım korkma, gecer o şişliğin :))
cok gecmıs olsun. Allah bıdaha gostermesın

kuzum gecmis olsun yaa.. neyin vardi ki??? o gecer canim o kadar serum almissin ondandir.. arkadasim da ameliyat oldu, gaz verdiler bagirsaklari ayirmak icin, bi karni var görsen hamile gibi, ki hic göbegi yoktur.. o da bikac kilo fazla cikti ama gecici demis dr meraklanma

Çok sağol canım benim
Bademciklerim şişmişti bir haftadır çekiyordum.Arkadaşınada üzüldüm canım.Evet çok fena şişiriyor insanı bugün 73.3 kg geldim.Off ya bir gün 71.4 kg mı gördüm dahada göremedim Hala şişliklerim var geçecek inşallah:26:

30 gr nesquik mısır gevreği kaç kaşık eder bilen var mı ya bulamadım?

kız çocukmusun nesquik ne yiyon al bol yeşillik çatur çutur yee...

bende nestle cornflex var üstünde ideal ölçü yarım çay bardağı süt+7 yemek kaşığı cornflex diyor bazen kahvaltıda yiyorum bağırsak çalıştırıyormuş güyaa...
bana tık demiyo ama kullanan arkadaşlar eşimde dahil süper rahatlatıyor diyor bende ne metabolizma varmış..

geçmiş olsun canım eşimde geçen hafta komple yattı bissürü iğne ilaç şükür toplandı ama dikkat kötü virüsler varmış etrafta aman diyim bahara aldanıp birden cıplanmayın yanınızda hırka ceket herşey bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…