Ay tekrar tebrikler.
Bu kadar erkenden belli oluyor muydu yahu, demek ki oluyormuş. :)
Vay vay, iyice korkusuz olmuşuz... Hadi bakalım. :)
Sarı alsaydınız.
Benim niyetim yok tabi ama farklı düşünüyor olsaydım bebeğin her şeyini sarı alırdım, cıvıl cıvıl... Daha bebeklikten meraklı ve umutlu olmayı öğrenirdi çocuk. Sen şimdi kırımızı almışsın, hiperaktif yapacaksın kızı.
Sağol Fundacım. :) Oooo 3.5 ayda bile belli oluyormuşta, benim doktorum cinsiyet konusunda keçi söylemiyor. :) başka hastaneye gittik öğrenmek için :))
Eee başıma gelicekleri bildiğimden bu korkusuzlukyeni bebiş anneyi kurutuyor :))) şaka bir yana bebiş tam sokağa cıkabılecek doneme geldıgınde havalarda süper olucak bındırıcem arabasına bol bol yuruyus Allahın izniyle.
Aşk olsun Funda yaaa :2: ne çabuk unuttun sen beni :2:
Benim Kırmızı tutkumu bilmiyormusun :) Benim arabam kırmızı kızımın arabasıda kırmızı olsun onun neyı eksık
Ama bugünkü cicişlerini sarı aldım o da ayrı. :)) Sarı aynen cıvıl cıvıl geldi gözüme civciv gibi gezsin miniğim dedim içimden :))
Aksam yemegimide yedim menumu yazabilirim.
kalkınca..
2 kuru kayısı
kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
2kk peynır
1 yumurta
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
ara
1 yeşil çay
6-7 ceviz
öğle
1kase meyveli nesfit +süt
ara
1 tane muz
saat 6 gibi
1 yeşil çay
aksam
1 tabak bulgur pilavı
3-4 kasık yoğurt
1 saat yuruyus
1.5lt su
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin
Ara
1 portakal
Öğle
1 tabak çorba
1 tabak ıspanak
2 dilim ekmek
Ara
Yine ekmek...Acayip bir acıkma durumları var ben de bu aralar...
1 dilim ekmek
3 zeytin
Akşam
Diyetimsi muhallebi
İnsanda alışkanlık oluyor cumaları tartılmak, değil mi?Ben de haftalık tartılacağım zaman hep cuma tartılasım geliyor. :) Umarım güzel sonuçlar alırsın canım...
Doktoruna ihanet ettin yani.
Ay unutur muyum kız, aklımın bir köşesine sıkışıvermiş.Sen deyince hatırladım. :)
Hep düz renk alıp durma, renkli kıyafetlerde al kıza.
Menün rejim yaptığın zamanlarda daha mı fazla oluyordu sanki?
Kızım hamilesin, keyfini çıkarıp azıcık fazla yesene.Bir şey olmaz, sonra doğumdan sonra ne yapacaksın?
Yoksa sen bütün o kiloları verdin de rejim usülü yemeye devam mı ettin bir yıldır? :44:
25 fazla.Bir de hangi hareketi yaptığın da önemli. Şimdi burdan yazarak anlatılmaz. Ama eminim internetten spor hocalarının kendi gösterdikleri hareketler vardır. İhtiyacına göre yap hareketleri...
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin
Ara
1 portakal
Öğle
1 tabak çorba
1 tabak ıspanak
2 dilim ekmek
Ara
Yine ekmek...Acayip bir acıkma durumları var ben de bu aralar...
1 dilim ekmek
3 zeytin
Akşam
Diyetimsi muhallebi
Bir yorum yapıyım valla senin yediklerinden daha fazlasıyla ben diyet yapıyorum yada ben diyet yapmıyorum canım öğlen öğünün bana biraz az geldi.....
Canım suan çay içerek kendimi hafifletmeye çalışıyorum düşün :) yediklerim porsiyon olarak az gibi gözüküyor belki ama hepsi o kadar tok tutucu besinler ki, açlık hissim yok zaten kendimi yeme konusunda sınırlamıyorum. Şu an sınır koyduğum seyler fazla ekmek, aşırı yağ ve abur cubur.
ben bizim gruptaki diyet zamanımızdan once ogle yemegı yemezdim, halada cok agır seyler yıyemıyorum. ama bos da geçmemek için illa birseyler yemeye çalışıyorum.
Bugun ku menum :
Sabah : 2 dilim Light ekmege kasarlı tost
Domates, salatalık, 3 zeytin
Sekersiz cay
Ara : kucuk bir kase içine yogurt, 2 kuru gun kayısı, 2 kuru erik, 2 tatlı kasığı yulaf ezmesi
Öğlen : 2 haslanmıs tavuk baget
Tere, Roka, maydanoz ve dereotundan olusan salata
2 dilim Çavdar ekmeği
Ara : 1 elma , bir kupa Yeşilçay çubuk tarçınlı
Aksam: 2 dilim tam buğday ekmegi,
1 tabak kabuska yemeği
1 küçük kase yogurt
Gun içinde 2 lite su , 30 dk yürüyüş bandında tempoluyürüyüş, 50 mekik 15 li set halinde 3 set yaptım
Bünye meselesi demek ki canım bende senin yediklerini yesem açlıktan olurum heralde şimdi bile bu ogunlerimle tam doymuyorum desemama ben sigarayı bıraktım canım ondan sonra iştahım acayip açıldı tok bile olsam bişeyler atıştırır oldum
Topiğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede zayıf olucaz hepimiz
Canım menün genel olarak güzel olmuş, ozellikle sporda olunca daha güzel oluyor gun ama her gun aynı yoğunlukta spor yapmanı tavsıye etmem, vücudun tepkısız kalmaya baslar. öğünlerde sadece ogle ekmek olmasaymış ıyımıs. ya da ogle 1 dılım aksam 1 dılım dengelı.
Ekmeksiz hiç doymuyorum yaaa o iki dilim bile beni doyurmuyor desem((
Bende diyordum her gun yarım saat yürüyüş yapıyım diye yapmasam mı?
Dilim ekmekler beyaz ekmek mi Fundacım bide zeytinin kalorisi cok yükselmiş öyle duydum 10 zeytin bana biraz fazla geldi ne kadar doğru bilmiyorum gerçi....:44::44:
dengesiz olmuş Fundacım menün. sabah cok zayıf kalmış. domates, salatalık, yumurta yesen oglene daha hafıf olursun.
ogle çorba ve ıspanak harika ama ekmek cok gereksız olmuş. onun yerıne ya yoğurt yeseydın yada ekmegı hıc yemeseydın daha ıyı olurdu.
aksam poffff yanıaksam ogunu muhallebiyle geçer mi niehhh diyorum sana birazdan yine acıkırsın.
Bugun ku menum :
Sabah : 2 dilim Light ekmege kasarlı tost
Domates, salatalık, 3 zeytin
Sekersiz cay
Ara : kucuk bir kase içine yogurt, 2 kuru gun kayısı, 2 kuru erik, 2 tatlı kasığı yulaf ezmesi
Öğlen : 2 haslanmıs tavuk baget
Tere, Roka, maydanoz ve dereotundan olusan salata
2 dilim Çavdar ekmeği
Ara : 1 elma , bir kupa Yeşilçay çubuk tarçınlı
Aksam: 2 dilim tam buğday ekmegi,
1 tabak kabuska yemeği
1 küçük kase yogurt
Gun içinde 2 lite su , 30 dk yürüyüş bandında tempoluyürüyüş, 50 mekik 15 li set halinde 3 set yaptım
Ekmeksiz hiç doymuyorum yaaa o iki dilim bile beni doyurmuyor desem((
Bende diyordum her gun yarım saat yürüyüş yapıyım diye yapmasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?