Zayıflar Ülkesine Giden Gizli Geçit

Hoş geldin tatlim bıraktın sandım

Yok ya, artık bırakmaya niyetim yok.
Hatta bugün tartıldım, bir buçuk aydır görmediğim bir rakam gördüm. Umarım kalıcı olur, grip olmuştum, iki haftadır geçmedi. Dün de ateşim 39 falandı. Tabi malum, ateşi çıkarmak için vücut enerji yakıyor. O yüzden bir anda düşmüştür tartı. Ama işte kalıcı olsun istiyorum. :)

Geçmiş olsun bol bol su icmeyi iptal etme

Ooooh, yeah... Grip mrip ama sağolsun indirdi tartıyı aşağıya.
Aman nazar değmesin, aşağı inişi olsun, başka türlüsü olmasın.
Dün mecburen 1 tabak makarnayı mideye indirdim. Bugün de aynısı olacak galiba. Çünkü bir inatla buraya yazıyorum ama bir bardağa su doldurmak için bile dehşet efor sarf etmem gerekiyor. Hiçbir şey yapmaya gücüm yokken, hali hazırda pişmiş makarna çok cazip geliyor bana. Onu yemesem de alternatifim zaten beyaz ekmek, bir farkları da yok. Hadi bakalım hayırlısı... İkinci bildirimime 10 gün bile kalmadı artık.

Zayıfladığıma dair ilk sözleri duymaya başladım. Keyfim az da olsa yerine gelmeye başladı.

Sanırım tartımın pili bitiyor. Uçuk farklarla tartmaya başladı. En kısa zamanda ona da pil almam gerekecek.

Bugün kalktığımdan beri müthiş bir tatlı krizim var. Gripten yeni kurtulmaya başladım, vücut kaybettiği enerjiyi mi geri istiyor da böyle yapıyor, bilmiyorum. Acaba az şekerli bir muhallebi gibi bir şey mi yapsam ne yapsam? :44: Kendimi kandıracak bir şey bulmam lazım mutlaka... Neyse... 6 gün kaldı, hadi hayırlısı...

Yarından itibaren lahana çorbasını deneyeceğim. Ama homini gırtlak yiyip, çorbadan medet umanlardan olmadığımı da belirtmek istiyorum ki yanlış anlaşılmayayım. :) Hatta sporumu bile yaptım bugün, gaza geldim.

Öyle güzel yorumlar yapılmış ki çorba için (tadı hariç tabi...), denemekten zarar gelmez diye düşündüm. Tabi sadece çorba olmayacak menümde. Ama günde 4 tabak içerim herhalde. Kahvaltılarım, ara öğünlerim yine aynı olacak. İddia edildiği gibi bir haftada 5-8 kilo vereceğimi düşünmüyorum tabi ki, haftada 1 kilo bile versem bana yeter. Zaten önce 2-3 gün yapıp sonuca bir bakacağım. Güzel bir rakam görürsem de her haftanın 3 günü lahana çorbası içeceğim.

Tadı hakkındaki düşüncelerim de dahil olmak üzere, sonuçları adım adım yazacağım buraya. :)

Oy oy oyyyyyyy - günlüğüne geri döndün demek?

Bırakmadım ki döneyim.
Bu defa bitecek, artık bırakmak yok. Süreci eğlenceli hale getiren şey yazı yazmak çünkü... :) Birkaç gün diğer gruba daldığım için burayı boşladım, çünkü oranın bana daha fazla ihtiyacı vardı. Ama artık iyi gibiyiz, günlüğüme de sık yazabileceğim.

anladım canım ben de burayı bırakıp oradan devam edeceksin sandım
bu arada bloğunu da merak ediyorum ben de bi ara açtım yazdım sonra kapadım daha doğrusu kendime özel yaptım yazılarım hala duruyor yani...

Adresi özelden gönderdim sana... Ama ben de senin blogunu okumak isterdim, tekrar görünür yaparsan da seve seve okurum.

çok sağ ol canım benim 100 mesajı aşmadığımdan cevap veremiyorum ben de açarım belki blog. bir de orayı denemekten ne çıkar. :) sağlıcakla kilo verirsin inşallah canıım takipteyim

çok sağ ol canım benim 100 mesajı aşmadığımdan cevap veremiyorum ben de açarım belki blog. bir de orayı denemekten ne çıkar. :) sağlıcakla kilo verirsin inşallah canıım takipteyim

Rica ederim. :)
"Ne kadar çok yere bulaşırsam, o kadar çok sarılırım rejime" psikolojisiyle hareket ediyorum.
Sen de açarsan adresini gönder bana.
İyi dileklerin için de teşekkürler.

Lahana Çorbası Güncellemesi:

- Çorbanın pek bir tadı olduğunu söyleyemeyeceğim.
- Midemi fena ağrıtıyor.
- Soğumaya başladığı zaman berbat bir şeye dönüşüyor, sıcak sıcak içmek lazım.

İşe yarasın da, tatsızlığına da yarattığı ağrılara da razıyım.

Şimdi ağlayacağım...
Bu lahana beni hiç tok tutmadı.
Akşam krize girmeyeyim diye bol yumurtalı bir öğün yapacağım şimdi. Umarım bu saatte yediklerim yatana kadar beni götürür.

Şimdi ağlayacağım...
Bu lahana beni hiç tok tutmadı.
Akşam krize girmeyeyim diye bol yumurtalı bir öğün yapacağım şimdi. Umarım bu saatte yediklerim yatana kadar beni götürür.
canım ben de bir topikte hurma diyetini gördüm onu mu yapsam diyorum???gün boyu hurma ve yoğurt yiyomuşsun

Hurma, küçük hurma mı? Onlar çok tatlı, 2-3 tanesi 60 kalori ediyor. Bence zor olur ama sen bilirsin.

zaten tatlı olduğu ve lifli yapısı nedeniyle tok tutuyormuş
küçük olan medine hurmalarından canım - tanesi 15 kcal yani 4 tanesi 60 kcal ediyor ama diyet listesinde 3 öğün 7 hurma+1 kase yoğurt var aralarda acıkırsan ara yapabiliyorsun sanırım
haftasonu mu yapsam hem kendimi frenlemiş olurum hem de hafta içi yapamam diye... normalde kilo verene kadar yapılabiliyormuş ama ben o kadar uzun süre dayanamam işte vücuda şok etkisi yapsın da 80in altına ineyim istiyorum

İşe yarayacağını düşünüyorsan yarar, beyin gücü...
Çok uzun yapma zaten, sağlıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…