Hoş geldin tatlim bıraktın sandım
Yok ya, artık bırakmaya niyetim yok.
Hatta bugün tartıldım, bir buçuk aydır görmediğim bir rakam gördüm. Umarım kalıcı olur, grip olmuştum, iki haftadır geçmedi. Dün de ateşim 39 falandı. Tabi malum, ateşi çıkarmak için vücut enerji yakıyor. O yüzden bir anda düşmüştür tartı. Ama işte kalıcı olsun istiyorum. :)
Oy oy oyyyyyyy - günlüğüne geri döndün demek?
anladım canım ben de burayı bırakıp oradan devam edeceksin sandımBırakmadım ki döneyim.
Bu defa bitecek, artık bırakmak yok. Süreci eğlenceli hale getiren şey yazı yazmak çünkü... :) Birkaç gün diğer gruba daldığım için burayı boşladım, çünkü oranın bana daha fazla ihtiyacı vardı. Ama artık iyi gibiyiz, günlüğüme de sık yazabileceğim.
anladım canım ben de burayı bırakıp oradan devam edeceksin sandım
bu arada bloğunu da merak ediyorum ben de bi ara açtım yazdım sonra kapadım daha doğrusu kendime özel yaptım yazılarım hala duruyor yani...
Adresi özelden gönderdim sana... Ama ben de senin blogunu okumak isterdim, tekrar görünür yaparsan da seve seve okurum.
çok sağ ol canım benim 100 mesajı aşmadığımdan cevap veremiyorumben de açarım belki blog. bir de orayı denemekten ne çıkar. :) sağlıcakla kilo verirsin inşallah canıım takipteyim
canım ben de bir topikte hurma diyetini gördüm onu mu yapsam diyorum???gün boyu hurma ve yoğurt yiyomuşsunŞimdi ağlayacağım...
Bu lahana beni hiç tok tutmadı.
Akşam krize girmeyeyim diye bol yumurtalı bir öğün yapacağım şimdi. Umarım bu saatte yediklerim yatana kadar beni götürür.
canım ben de bir topikte hurma diyetini gördüm onu mu yapsam diyorum???gün boyu hurma ve yoğurt yiyomuşsun
Hurma, küçük hurma mı? Onlar çok tatlı, 2-3 tanesi 60 kalori ediyor. Bence zor olur ama sen bilirsin.
zaten tatlı olduğu ve lifli yapısı nedeniyle tok tutuyormuş
küçük olan medine hurmalarından canım - tanesi 15 kcal yani 4 tanesi 60 kcal ediyor ama diyet listesinde 3 öğün 7 hurma+1 kase yoğurt var aralarda acıkırsan ara yapabiliyorsun sanırım
haftasonu mu yapsam hem kendimi frenlemiş olurum hem de hafta içi yapamam diye... normalde kilo verene kadar yapılabiliyormuş ama ben o kadar uzun süre dayanamam işte vücuda şok etkisi yapsın da 80in altına ineyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?