- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
yeşilçay regl döneminde içiliyırmu ben içiyordum regl oldum bıraktım 2 haftadır içmiyorum bide aktardan aldım nasıl hazırlasam yanlış mı yaptım ki fayda etmediMetabolizmam yavas demissin birde düzenli yemiyorum diyorsun. Az yemek önemli değil. Turşu falan kilo yapar ödem yapar. Metabolizmani hızlandıracak seyler yap. Sabahları Yeşilçay ic, yemeklere baharat eklemek % 30 oranında artiriyor. Gece yatmadan önce yoğurtlu pul biber limonlu kuru ye. Yediklerini 6 ögune bol. Oglenleri et ya da baklagil ye. Vücut eritmek için bütün gün çalışıyor. Aksamlarida sebze hafif ye. Birde 30 dk sürüyor max 30 day shred yap. Birde spordan önce kahve iç daha çok yag yaktırir.
Regl döneminde içiliyor baya zayıflatiyor. Regl doneminde metabolizma çok hızlı çalışıyor. Daha fazla kilo verirsiniz. Ben aktardan almadim canim. Belki aktara ya da aktardan alan arkadaslar daha yardimci olur.yeşilçay regl döneminde içiliyırmu ben içiyordum regl oldum bıraktım 2 haftadır içmiyorum bide aktardan aldım nasıl hazırlasam yanlış mı yaptım ki fayda etmedi
Ne neymiş ???neymiş
diyet listesi diyorum 90 günlükNe neymiş ???
sagol tatlım o zaman yeniden başlıyorum içmeyeRegl döneminde içiliyor baya zayıflatiyor. Regl doneminde metabolizma çok hızlı çalışıyor. Daha fazla kilo verirsiniz. Ben aktardan almadim canim. Belki aktara ya da aktardan alan arkadaslar daha yardimci olur.
Hatun gel bize takıl. Bende senin gibiydim , en az 35 fazla vardı, calismiyorum da ama gidiyor kilolarKış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
Nasıl oluyo bu diyetO zaman daha şanslısın sütüm yetmeyecek korkun olmaz :) 90 günlük diyeti öneririm sana ben onu yaptım 45 günde 8 kilo verdim
Şimdilerde kalori sayıyorum :) inşallah sende kurtulursun kilolardan
Nasıl gelecemZayiflama takimlarina gel orada zayifliyoruz beraber
Nasıl bulacam siziHatun gel bize takıl. Bende senin gibiydim , en az 35 fazla vardı, calismiyorum da ama gidiyor kilolar
Nasıl Yapılıyor bu ben emzirmiyorumCnm yazildimi bilmiyorum ama ben bu hafta yesil cayli sodaya basladim çok fazla kilom yok ama yedikce yiyo aldikca da aliyo insan. Bi arastir istersen emzirmene bir sakincasi yoksa basla derim ben faydasini gormeye basladim
Mesaj attım tatlımNasıl bulacam sizi
TamamMesaj attım tatlım
Diyet gruplari yaziyo canim forumda oraya gel zayiflama takimlarina girmek isteyenler konusuna yaz orda cagiriyo takimlar seni zatenNasıl gelecem
Ben takimla on kilo verdim 4.takimdayim
Cano biz 7. Takıma aldık bileBen takimla on kilo verdim 4.takimdayim
Iyi yapmissin canim link atmayi bilmiyorum benCano biz 7. Takıma aldık bile
Hmm ben çok fitim biraz yeme ya6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((
Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
Can'ım liste yok 4 günden oluşuyor protein nişasta karbonhidrat meyve hergün sadece bunlarla besleniyorsun kahvaltıda meyve yiyorsun 29 günde bir gün sıvı alıyorsun sadece su meyve suyu şekersiz çay kahve içiyordun 4 gün bitince baştan aynen devam yiyecekleri birbirine karıştırmıyorsun örneğin protein gününde kıymalı yumurta yiyemezsin ama yumurtayı öğlen kıymayı akşam yiyebilirsin bilmem anlatabildim midiyet listesi diyorum 90 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?