yeşilçay regl döneminde içiliyırmu ben içiyordum regl oldum bıraktım 2 haftadır içmiyorum bide aktardan aldım nasıl hazırlasam yanlış mı yaptım ki fayda etmedi

yeşilçay regl döneminde içiliyırmu ben içiyordum regl oldum bıraktım 2 haftadır içmiyorum bide aktardan aldım nasıl hazırlasam yanlış mı yaptım ki fayda etmedi
Regl döneminde içiliyor baya zayıflatiyor. Regl doneminde metabolizma çok hızlı çalışıyor. Daha fazla kilo verirsiniz. Ben aktardan almadim canim. Belki aktara ya da aktardan alan arkadaslar daha yardimci olur.

Cnm yazildimi bilmiyorum ama ben bu hafta yesil cayli sodaya basladim çok fazla kilom yok ama yedikce yiyo aldikca da aliyo insan. Bi arastir istersen emzirmene bir sakincasi yoksa basla derim ben faydasini gormeye basladim

Regl döneminde içiliyor baya zayıflatiyor. Regl doneminde metabolizma çok hızlı çalışıyor. Daha fazla kilo verirsiniz. Ben aktardan almadim canim. Belki aktara ya da aktardan alan arkadaslar daha yardimci olur.
sagol tatlım o zaman yeniden başlıyorum içmeye

Bendr sezeryan oldum yedi bucuk aylik bebegim. Yirmi iki kilo almistim hepsi dogumun onbesinci gunu gitti. Keske biraz kilom kalsaydi diyorum bende. Bebegini emziriyor musun? Bi de regl oldun mu? Regl olsn vucut daha cabuk toparlar. Bebegin hareketlenince de vermeye baslarsin,

Hmm ben çok fitim biraz yeme ya

diyet listesi diyorum 90 günlük
Can'ım liste yok 4 günden oluşuyor protein nişasta karbonhidrat meyve hergün sadece bunlarla besleniyorsun kahvaltıda meyve yiyorsun 29 günde bir gün sıvı alıyorsun sadece su meyve suyu şekersiz çay kahve içiyordun 4 gün bitince baştan aynen devam yiyecekleri birbirine karıştırmıyorsun örneğin protein gününde kıymalı yumurta yiyemezsin ama yumurtayı öğlen kıymayı akşam yiyebilirsin bilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…