ne kadar sürede verdin 20 kiloyu

Diyetisyen e gidin mümkünse.

pıs kanın dışarımı akması gerekıyormus oyle bırsey demıslerdı.ıyıde normal doğum olsa anlarımda sezeryanda mantıklı gelmyor
hmm sezaryende olması bana daha mantıklı geliyor çünkü normal doğumda lahusalık döneminde pis kan atılıyor ama sezzryende atılamıyor misal ben lahusalık döneminde atamadım pekk ama bana neden yapmadılar onu anlamadım yaptıkları kişilerde sezaryendi çünkü

neden karna bastırıyolar bi çok kişiye yapmışlar ama bana yapmadılar
Banada yapmadılar. Normal doğumda pis kan atılıyor sezeryan da atılmıyor derler ama tam tersi sezeryanın yapılışı ile ilgili ameliyat sonrası tutulan bir rapor var. Ben onu okudum. Rahim sıvı ile tenizlenip içindeki pis kan vs şu elektrikli supurge gibi olan aletle tenizleniyor. Bide Kum torbası kullanılabiliyor ameliyat esnasında diye duydum sanırım o bende de vardı kımıldayamadığımı hatırlıyorum anestezi etki etmeden hemen önce

hmm anladım o torba olayıda bende yoktu karnım çok bğyüktü alakası olabilir mi acaba

ıykıde yapmamışlar hayatımda bukadar acı cektıgımı hatırlamıyorum

Bu arada Lohusa lık kanı dediğin şiddetli olan ilk birkaç günkü kanama mı. Eğer öyleyse o bende de atıldı sezeryan olmama rağmen.
ya banim lahusalığımda nerdeyse hiç kanama olmadı abartmışolmam yani o derece az ama sonrasında ki regllerim çok şiddetli geçti regl lduğumda 6-7 ay hasta bezi kullandım o derece yani

ya banim lahusalığımda nerdeyse hiç kanama olmadı abartmışolmam yani o derece az ama sonrasında ki regllerim çok şiddetli geçti regl lduğumda 6-7 ay hasta bezi kullandım o derece yani
Bende sezeryan oldum. 2 gün öyle normal Ped falan değil baya hasta bezi kullandım kanama yüzünden. 2. Günden sonra hafif sekılde devam etti.

hmm kişiden kişye değişyo tabi ama o 6-7 ay kabus gibiydi yaa
Tabi herkes te farklı durum. Ama 6 ayda hiç kilo vermemek ıcın çok kötü beslenmis olmanız gerek. En önemlisi bir dönem kilo veriliyor sonra duruyor ama ilk adet olmayla birlikte kilo verme de hızlanıyor. Geç kalmadan diyet bebegzersiz yapın. Karın kaslariniz yeterli değildi belki toplanmak için. Ben hamilelik bilinci ile değil ama hamilelik öncesi spor yapıyordum birde doğumdan sonra bildiginiz doğum sancısı yaşadım 5 dk ara ile. Hemşireye sordum doğumdan hemen sonra bebeği siz emzirdikce rahim geri toparlanir bubyuzden aynı sanciyi yaşarsınız demişti. Bunikisine bağlıyor um. O sezeryan göbeği denilen göbek sadece doğumdan sonra bir kaç ay oldu bende. Yer etmeden önlem alın bence

hmm yok canım kilo gibi bi sorunum yok 51 kg yim zaten kabus gibi den kastım kanamanın şiddetidi kansızda kaldım o yüzden ama atlattım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…