Zayıflığım millete dert oldu

40 kilo musunuz? Ben bir ara tabi bundan yillar once 43 kiloya dusmustum hastaliktan dolayi. Boyumda 163. Yataktan kalkmaya mecalim olmazdi. Millet bana sarilmaya korkardi kemiklerim kirilacak gibi olurdu. Gercekten bunyeye gore degisiyor demek ki. Saglikli olduktan sonra kilo sorun olmamali. Insan kendisini iyi hissettigi kiloda olmasi en iyisi.

1.50 boy 40 kilo bu kiloyla göbeğim bile var :)

1.70 boya 40 kilo musunuz gerçekten?

Ay bununda bir ortasi yok
Kilo alsan cok kilo aldin duba oldun
Zayiflasan hasta misinnn

Benim olmak istediğim kilodasınız.
Kim ne derse desin boşverin, 170e 58 ideal kilodur.

gotunu kaldiramayanlar zayiflara suc atar zaten kurumus oluruz neden se.ayol siz once kendi gotunuze basiniza bi bakinda sanki size yakisiyor. yazin da kisin da kokarsiniz deyiver sende kiz. ben oyke soyluyorum . kilo veremeyenler heerzaman zayiflara laf atar .takma .kiz ben 160 boyum 45 te kilom var. ben gebermiyosam kimseye bisey olmaz ( ayrica bebegim emiyor ondan da yaramiyor bacim

Bu kıskançlık falan değil ya eminim.
Toplumumuzda balık ete karşı bir hayranlık var.
Ben de 170 boyundayım ve 4-5 yıl kadar önce 54 kg idim.
Ooooo coo zayifsin oooo kemiklerin çıkmış
Içim bayılıyordu artik. Simdi 64 kiloyum kimseden ses çıkmıyor bazen yine zayıfsın diyen bile oluyor anlamiyorum ki...
Bunu diyen 80-90 kg olsa anlarim kadin 45 kilo bana diyor ki zayıfsın

Ben de 155 boy,43 kiloyum.Her denileni kafaya taksam depresyona girerim :) Hele kilo vermeye çalışanlar gıcık oluyo bana Ben memnunum halimden sen kendini düşün de geç

bu arada bebegim emmeyi birakinca kilom normale donermi acaba onuda bilmiyorum emziren anneler cok zayiflarmis.

Kilon norml zayıf değilsin. Vücudun gUzel ve orantiliysa cekemiyolardr belki

Benimde 1.67 ye 56 kilo :) gayet rahatim memnunum . ama gel gor ki insanlara gore ben kuruyorum. Hatta babaannem diyor herifine yazık ele gelmiyorsun hiiic takmiyorum kilon gayet iyi bosver elalemi:)

Bağğzı insanlara göre Bağğzı insanlar hep zayıftır. Misal ben. Hiçte zayıf değilim son dönem ama hâlâ bana kuş kadar diyen mi ararsın, yüzün kaşık kadar kalmış diyen mi .. Hele anneme göre ben ölmüşüm ağlayanım yok
Ben memnunum de geç

Sokaga ciktiginda kac tane normal kilosunda insan goruyorsun? Cogunlugunun mutlaka hafifte olsa ya fazlaligi var yada kilolular. Birde son bikac senedir kilolu olmanin reklamlari donup duruyor bu yuzden artik insanlar normal fit birini yada biraz zayif birini gorunce gozlerine cook zayifmis hatta hastalikliymis gibi geliyor yada kiskaniyorlar bilemicem.

Bi donem biraz fazla zayiftim bi 5-6 kilo kadar herkesin dilinde beeen...
Neyse spora filan basladim o donem ve yillardir spor yapiyorum ideal kiloma geldim. Boyumla orantili gayet iyiyim ama disariya sorsan hala zayifliktan ölüyorumdur ki alakasi yok.
:))) istiyorlar ki onlar gibi ol :)))

Bir de kim ne derse desin zayıflık çok güzel bir şey. 10 kilo aldım şu gebeliğimde inşallah Doğumdan sonra sağlıcakla 20 kilo olarak verirsem on numara olur

Bence normal. 174 boyundayım 61.5 kilo yum. 59 58 leri görmek istiyorum ama bu kiloda kaldım. Bana da çok zayıflamışsın diyolar. Yüzüm kemikli olduğu için belki. Burnum uzun duru ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…