aynı durumdayım 40 kiloyum bana ay çok zayıfsın ay şöylesin diyen herkese bakıyorum her yerinden löp löp et çıkıyor imkanı olsa benden daha çok zayıf olmak isteyecek insanlar bana ne diyor diyip gülüp geçiyorum cevap bile vermiyorum cevap verme verdikçe devam ederler
1.50 boy 40 kilo bu kiloyla göbeğim bile var :)40 kilo musunuz? Ben bir ara tabi bundan yillar once 43 kiloya dusmustum hastaliktan dolayi. Boyumda 163. Yataktan kalkmaya mecalim olmazdi. Millet bana sarilmaya korkardi kemiklerim kirilacak gibi olurdu. Gercekten bunyeye gore degisiyor demek ki. Saglikli olduktan sonra kilo sorun olmamali. Insan kendisini iyi hissettigi kiloda olmasi en iyisi.
1.70 boya 40 kilo musunuz gerçekten?aynı durumdayım 40 kiloyum bana ay çok zayıfsın ay şöylesin diyen herkese bakıyorum her yerinden löp löp et çıkıyor imkanı olsa benden daha çok zayıf olmak isteyecek insanlar bana ne diyor diyip gülüp geçiyorum cevap bile vermiyorum cevap verme verdikçe devam ederler
Zayıflıktan kırılıcan deyip koca tencereyi önüme sürüyorlar ne yapsınlarEmin’im çok güzeldir fiziğin ama tabi bide onlara sormak lazım :)
A tamam boy ve kilonuz normal o zaman. Ben de 170e 40 kilo sandım çok üzüldüm açıkçası.1.50 boy 40 kilo bu kiloyla göbeğim bile var :)
1.70 olan ben değilim ki1.70 boya 40 kilo musunuz gerçekten?
Bende 1.70 nereden çıktı diyorum :) boyuma göre iyi göbeğim bile var hattaA tamam boy ve kilonuz normal o zaman. Ben de 170e 40 kilo sandım çok üzüldüm açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?