- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
........................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet itiraf ediyorum iştahla yemek yiyenleri aşırı kıskanıyorum yemek yerlerken gıcık oluyorum ama sadece yemek yerlerken
hic öyle büyük miktarda kilo almadığım icin bilmiyorum mesela 5 kilo ne kadar farkeder?
arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuzçünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı![]()
valla canım ne diyim bence baya toplanır vucudun bence hemen mutfağa git ve ekmek arası yap da ye![]()
bunu okurken son lokmamı atıyodum ağzıma:)
mrb keklik06..bende 164 boyundayım ve 46 kiloyum.bende 18 ime gircem yakında ve bende kilo almayı çok istiyorum.ama alamıyorum kendimi bildim bileli hep zayıfım.ben küçükken annem heeep beni eczaneye götürür kilo aldırıcı şuruplar haplar alırdı.hatta eczacı bile bukadarı obez yapar demiş etkisini büyüyünce görür demiş.ama hiçte görmedim.yapım böyle işte hap ilaç filan işe yaramıyo.ama aklımda bişey var.serumla kilo çok çabuk alınabiliyo.. deniyen arkadaşlarım kilo aldılar ama bana eczacı serum tavsiye etmiyo gereği yok diyo hap yazıyo sinir oluyorum.çok rahatsızlanmadıkça serum vermiyo bazı eczacılar ama veren de olur elbet bi dene derim ben.bende maaşını alınca serum alcam zorla eczacıdan
bana takıl hayatı yaşaafiyet olsun ben yemek yemeyi çok seviorum ama dayandım ve
kilo verrdim
![]()
bende korkuyorum diye kullanmıyodum yani gidipte başka eczacılardan istemedim bile ama bi arkadaşım rahatsızlanmışti 4 şişe serum kullandı kilo aldı.bi yan etkisinide görmedi. kız epeyi kilo aldı bende istiyorum kilo almayı..çünkü ben kendimi biliyorum çok iştahsızım ve çok yavaş yemek yiyorum.yavaş yemek pek yaramıyo insana oyüzden artık bişeyler iştahımı açsın diye uğrasmaktan sıkıldım direk kilo yapıcak şeyde aklıma sadece serum geldi sanada bi tavsiye ettim canım bikaç eczacıya daniş tabi.basaak sen biraz daha şanslı sayılırsın benden hayatımda 46yı bile göremedim hiçben hiç hap şurup serum tarzı şeyler denemedim.korkuyorum açıkçası yan etki falan yapar diye.doğal yollardan almak istiyorum.ama son çare belki de denemeliyim yarın ben de bi eczacıya uğruym bakalım neler önericek
bu alttaki cetvel doğru muuune büyük mutluluktur senin icin süpersin gerçekten
bende korkuyorum diye kullanmıyodum yani gidipte başka eczacılardan istemedim bile ama bi arkadaşım rahatsızlanmışti 4 şişe serum kullandı kilo aldı.bi yan etkisinide görmedi. kız epeyi kilo aldı bende istiyorum kilo almayı..çünkü ben kendimi biliyorum çok iştahsızım ve çok yavaş yemek yiyorum.yavaş yemek pek yaramıyo insana oyüzden artık bişeyler iştahımı açsın diye uğrasmaktan sıkıldım direk kilo yapıcak şeyde aklıma sadece serum geldi sanada bi tavsiye ettim canım bikaç eczacıya daniş tabi.
evet tatlım doğru:118::118::118::118::118::118:
aslında 52 kilo olmak istiyorum sanırım tekrar diyete başlayacağım[/QUOTE
hedefine ulaşmışsın bu bile yeter bencee tabi yaz geliyo biraz daha inceliym diyosan bilemem.ki sen onu da başarırsın![]()