• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü:(

benim iştahımı sana veriyim tatlım bakk o zaman 2 ayda 9 kiloyu bırak 18 kilo alırsın:50:

yemek yemeyi mi sevmiyorsun tatlım :69:

ben de kilo veremiorum :25:
bol bol findik ezmesi ye aksamlari
en cok aksam ogununde yiyeceksin
kizart patatesleri,patlicanlari koy ekmek arasina goturrr:27:
al onune pizzayi huplett

4-5 ay önce bi dahiliye uzmanına gitmiştim.test falan yaptı.sorun sadecede yememen demişti.evet yemiyorum ama yiyemiyorum ki.mide zaten küçücük hemen doyuyorum.
yemek yemek en son aklıma gelen ihtiyacım heralde.o derece aramıyorum.hep böyle zayfmı kalcam diye stres yapınca haydiii olanlar da gidiyo:(hayata küsüp aç olsam da yiyesim gelmiyo.kilo almak benim için ay da hayatın keşfedilmesi gibi bişey:(
keşke öyle kilo nakli olabilse bırak 18 i 28 ini bile alırım:)

:9::9::9:yukarıda arkadaşın dediği gibi kendini yemeğe tatlıya ver

ama sadece tatlı yeme yanında yemek ye ayyyyyy:39:ben olsam valla bi yerim bi yerim ki sorma:39:
yemek benim hobim yaaa :39::39::39::39:

bi oturduğunda yarım ekmek ye:64::66:

evet itiraf ediyorum iştahla yemek yiyenleri aşırı kıskanıyorum yemek yerlerken gıcık oluyorum ama sadece yemek yerlerken:P
hic öyle büyük miktarda kilo almadığım icin bilmiyorum mesela 5 kilo ne kadar farkeder?

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim bi arkadaşım vardı oda o kadar zayıftıki çok takmışt.balık yağları neler neler denedi..

en son bebek maması yemişti ve kilo aldı..

istersen araştır.ark şimdi 2 çocuğu oldu ve kilo vermeye çalışıyo:)))

evet itiraf ediyorum iştahla yemek yiyenleri aşırı kıskanıyorum yemek yerlerken gıcık oluyorum ama sadece yemek yerlerken:P
hic öyle büyük miktarda kilo almadığım icin bilmiyorum mesela 5 kilo ne kadar farkeder?

valla canım ne diyim bence baya toplanır vucudun bence hemen mutfağa git ve ekmek arası yap da ye:39::39:

arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuz:(çünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız:(
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı:(:59:

mrb keklik06..bende 164 boyundayım ve 46 kiloyum.bende 18 ime gircem yakında ve bende kilo almayı çok istiyorum.ama alamıyorum kendimi bildim bileli hep zayıfım.ben küçükken annem heeep beni eczaneye götürür kilo aldırıcı şuruplar haplar alırdı.hatta eczacı bile bukadarı obez yapar demiş etkisini büyüyünce görür demiş.ama hiçte görmedim.yapım böyle işte hap ilaç filan işe yaramıyo.ama aklımda bişey var.serumla kilo çok çabuk alınabiliyo.. deniyen arkadaşlarım kilo aldılar ama bana eczacı serum tavsiye etmiyo gereği yok diyo hap yazıyo sinir oluyorum.çok rahatsızlanmadıkça serum vermiyo bazı eczacılar ama veren de olur elbet bi dene derim ben.bende maaşını alınca serum alcam zorla eczacıdan

mrb keklik06..bende 164 boyundayım ve 46 kiloyum.bende 18 ime gircem yakında ve bende kilo almayı çok istiyorum.ama alamıyorum kendimi bildim bileli hep zayıfım.ben küçükken annem heeep beni eczaneye götürür kilo aldırıcı şuruplar haplar alırdı.hatta eczacı bile bukadarı obez yapar demiş etkisini büyüyünce görür demiş.ama hiçte görmedim.yapım böyle işte hap ilaç filan işe yaramıyo.ama aklımda bişey var.serumla kilo çok çabuk alınabiliyo.. deniyen arkadaşlarım kilo aldılar ama bana eczacı serum tavsiye etmiyo gereği yok diyo hap yazıyo sinir oluyorum.çok rahatsızlanmadıkça serum vermiyo bazı eczacılar ama veren de olur elbet bi dene derim ben.bende maaşını alınca serum alcam zorla eczacıdan

basaak sen biraz daha şanslı sayılırsın benden hayatımda 46yı bile göremedim hiç:(ben hiç hap şurup serum tarzı şeyler denemedim.korkuyorum açıkçası yan etki falan yapar diye.doğal yollardan almak istiyorum.ama son çare belki de denemeliyim yarın ben de bi eczacıya uğruym bakalım neler önericek

basaak sen biraz daha şanslı sayılırsın benden hayatımda 46yı bile göremedim hiç:(ben hiç hap şurup serum tarzı şeyler denemedim.korkuyorum açıkçası yan etki falan yapar diye.doğal yollardan almak istiyorum.ama son çare belki de denemeliyim yarın ben de bi eczacıya uğruym bakalım neler önericek
bende korkuyorum diye kullanmıyodum yani gidipte başka eczacılardan istemedim bile ama bi arkadaşım rahatsızlanmışti 4 şişe serum kullandı kilo aldı.bi yan etkisinide görmedi. kız epeyi kilo aldı bende istiyorum kilo almayı..çünkü ben kendimi biliyorum çok iştahsızım ve çok yavaş yemek yiyorum.yavaş yemek pek yaramıyo insana oyüzden artık bişeyler iştahımı açsın diye uğrasmaktan sıkıldım direk kilo yapıcak şeyde aklıma sadece serum geldi sanada bi tavsiye ettim canım bikaç eczacıya daniş tabi.

bende korkuyorum diye kullanmıyodum yani gidipte başka eczacılardan istemedim bile ama bi arkadaşım rahatsızlanmışti 4 şişe serum kullandı kilo aldı.bi yan etkisinide görmedi. kız epeyi kilo aldı bende istiyorum kilo almayı..çünkü ben kendimi biliyorum çok iştahsızım ve çok yavaş yemek yiyorum.yavaş yemek pek yaramıyo insana oyüzden artık bişeyler iştahımı açsın diye uğrasmaktan sıkıldım direk kilo yapıcak şeyde aklıma sadece serum geldi sanada bi tavsiye ettim canım bikaç eczacıya daniş tabi.

canım saol haklısın bikaç kilo icin aylarca uğraşmak sabır istiyo ve çok sıkıcı.
ya düşünüyorum yersen alırsın yemezsen alamazsın bu kadar basit bi mantık aslında.ama bunu uygulayamamak o kadar üzücü ki.çünkü sebeplerimiz var çünkü iştahsısız çünkü sevmiyoruz cünkü metabolizme meselesi vs vs.bu duruma hakkaten çok takmış durumdayım.ömrümün sonuna kadar bu bedenle mutsuz yaşamak istemiyorum:(

herseyin asirisi rahatsiz eder insani, seni rahatsiz eden sey bana sansmis gibi geliyo, ne sanslisin dicem ama kilo alamamaktan sikayet eden birine ne sanslisin demek hakaret gibi :) neyse guzel bisey olurdu kilo alamamak gotururdum tatlilari, cipsleri, kizilkayalari ucer beser yerdim :56: demissin ya midem kucucuk diye, yedikce buyur bence, hani kilo verdikce kuculuyo ya o zaman tam terside olabilir sanki :44: ama bence bi diyetisyene gitsen daha faydali olur, kontrollu kilo alirsin, belki bi sebebi vardir kilo alamamanin, kilo alcam diye kas yaparken goz cikarmayalim :1:

Back
X