''ZAYIFLIK SANA YAKIŞMIYOR'' DEDİ

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Her gün hatta kendimi en çirkin hissettiğim anda bile 8 aydır bugün çok güzel olmuşsun diyen insan
hafta sonu beni çok şaşırtacak bir şey söyledi.
''Çok zayıfladın, zayıflık sana yakışmıyor kilo al'' dedi
ben de şaşkınlıkla birlikte beğenmiyorsan git kendine istediğin kiloda birisiyle beraber ol hadi güle güle dedim
yok sen beni yanlış anladın, çabuk hasta oluyorsun falan diye defalarca özür diledi
hala da diliyor ama bana söylediği çok yanlış geldi
zayıfladın diyebilir ama sana yakışmıyor demesi tuhaf geldi
aşkımdan ölüyorum diyor, aşık olan insanın gözü zayıflığı görür mü bilemiyorum
lütfen uzatma artık özür dilerim diyor
yanlış bir cümle kullandım diyor
ben de kadınlar kulübüne yazıcam dedim, onlar ne düşünüyor dedim
cevaplarınızı bekliyorum.

Belki seni hafif balik etli halini seviyordur olamaz mi yani tabi insan cok şekilci olmamali ama bunu kaba bir şekilde dile getirseyri kizilabilirdi öylr birbdurum hissetmedim ayrica özür de dilemis sffedin bencr kiymayin

Belki seni hafif balik etli halini seviyordur olamaz mi yani tabi insan cok şekilci olmamali ama bunu kaba bir şekilde dile getirseyri kizilabilirdi öylr birbdurum hissetmedim ayrica özür de dilemis sffedin bencr kiymayin
böyle şeyler söylemesi şekilci olduğunu hissettiriyor bana tamam ben de ona göbeğin çıkmış diyorum ama göbek sana yakışmıyor demiyorum

Canım kötü birşey dememiş elbette söyleyecek farkedebilmen için
Bende çok zayıfım ve biliyorum farkındayım zayıflayınca dahada sağlıksız hasta bir görüntü oluşuyor
Eşimde söyler bunu lütfen biraz kilo al daha çok zayıflama kilo sana yakışıyor zayıflık yakışmıyor diye
alınma böyle şeylere

Zayıflık şişmanlık çok abartılacak şeyler değil. Ben saç şeklini değiştirmeye benzetiyorum. Saç şeklinizi değiştirince bunu dese nasıl hissederdiniz? Bazı insanlar kilo konusunda fazla hassas oluyor o yüzden mi böyle hissettiniz yoksa söyleme tarzı mı kötüydü. Benim sevgilim de böyle şeyler söyler bazen ama söylemek var söylemek var.

sakin söyledi aslında kilo al biraz aşkım yakışmıyor bak böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…