• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''ZAYIFLIK SANA YAKIŞMIYOR'' DEDİ

Her konuyu böyle ayrılmaya getirir misiniz? Tamam patavatsizlik etmis kalbim kırıldı dersiniz süründürürsünüz ama ayrilik lafı araya bir kere girince o ilişki iflah olmuyor o yüzden gerçekten ayrilmayacaksaniz o lafı kullanmayın derim..

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Her gün hatta kendimi en çirkin hissettiğim anda bile 8 aydır bugün çok güzel olmuşsun diyen insan
hafta sonu beni çok şaşırtacak bir şey söyledi.
''Çok zayıfladın, zayıflık sana yakışmıyor kilo al'' dedi
ben de şaşkınlıkla birlikte beğenmiyorsan git kendine istediğin kiloda birisiyle beraber ol hadi güle güle dedim
yok sen beni yanlış anladın, çabuk hasta oluyorsun falan diye defalarca özür diledi
hala da diliyor ama bana söylediği çok yanlış geldi
zayıfladın diyebilir ama sana yakışmıyor demesi tuhaf geldi
aşkımdan ölüyorum diyor, aşık olan insanın gözü zayıflığı görür mü bilemiyorum
lütfen uzatma artık özür dilerim diyor
yanlış bir cümle kullandım diyor
ben de kadınlar kulübüne yazıcam dedim, onlar ne düşünüyor dedim
cevaplarınızı bekliyorum.
Boşluğuna gelmiş söylemiş affet kız :)

O da birsey mi :D

Benim herif kilo aldikca daha güzel daha alımlı oldun sanki diyo. Doğumdan sonra çok kilo verme diyo.

Şimdi burdan ne anliyim?

Sevdiği kadin ayni,gördüğü kadin da ayni. 3-5kilo için adama nasıl beni zayıf begenmezsin mi diyim. Benim ki de böyle bi odun ;)

Demekki gerçekten kilolu iken daha alımlı daha güzel gorunuyormussun canım. Zayıflık illede her bedene yakışacak diye birsey yokki.

Şahsen elmacık kemikleri çıkmış belindeki kemikler görünen bi kadin bana da hoş gorunmezdi.

Bence erkek arkadaşının sadece sana bunu söyleme şekli yanlış.

Ha beden senin bedenin onu nasıl kullandığın nasıl baktığın sadece seni ilgilendirir

Ama zayiflamadaki temel amaç insanlara hoş görünme değil mi zaten. ? Bence gelen yorumu uslubuna takılmadan bi değerlendir . belkide gerçekten yakışmıyor! !

Bu arada kilonu merak ettim . boyuna göre çok mu kilo verdin ?

Ne var bunda. Biz sevgiliyken bir ara çok zayıflamıştım ufacık kalmıştım. O sıra eşim de demişti hem de sürekli, kilo al yakışmıyor, eski kilona dön vs diye. Sadece o değil herkes demişti ailem falan.

Fazla tepki vermişsiniz. Böyle yaparsanız size objektif olamaz, sürekli beğeniyor gibi davranır, fikirlerini kısıtlarsınız.

Amaann çok abartmışsın..cevaplar saygı sevgiyi aşmış..nedir bu özgüven?adam sadece sağlığından endişe duymuş olamaz mı? Sevdiği için üzülmüş?ve ne gibi bir sorunun var,neden bu kadar zayıfladın diye endişelenmiş??

Aşkından ölüyor diye her dediğinizi her zaman sineye çekecek sanıyorsunuz. Yapmayın şunu sizi seven adamlari uzaklastirmayin. Onlara böyle yapıp doğru dürüst takmayan adamlari da baştacı ediyorsunuz. Erkekler de demek ki böyle olmak gerekiyor diyip salıyor kendini. Kadinlari anlamak zor.

Çok ergence olmuş sizin çıkışınız :) ne var bunda, aşık işte, daha da iyi olmanızı istiyor, hepsi bu ;)

gayet üsturuplu söylemiş. boşuna alınganlık yapıp üstüne de cümlenizle tüy dikmişsiniz. benim nişanlımın da iki lafından biri kilo aldın kilo aldın. 60 kiloyum. ve onun yüzünden diyete başladım:işsiz:

Baya abartmışsınız. Hepimize her şey yakışmak zorunda değil, kaldı ki bunu söyleyen size yabancı biri değil. Cidden çok fazla zayıflık kimseye yakışmıyor. Adamı bıktırmayın, özür dilemiş işte

Terbiyesizlik yapmışsın, sebebi de özgüven eksikliği bence.
Ne var ki? Adam sana 'yemiş yemiş s.camamissin , az kilo ver ' dese, ya da ne bileyim 'kurumus Dala dönmüşsün, kadın dediğin ele gelecek' gibi bir yorumda bulunsa haklısın derdik celallendigin için, gitsin kendisine başka birini bulsun falan.
Ama adam alt tarafı zayıflık sana yakışmıyor demiş. Aynı 'kivircik saç sana yakisiyor' gibi birşey. Bir yargı değil sadece görüş bildiriyor.
Bence siz fena halde prenseslik sendromuna girmişsiniz, tez zamanda normale dönersiniz umarim

O da birsey mi :KK70:

Benim herif kilo aldikca daha güzel daha alımlı oldun sanki diyo. Doğumdan sonra çok kilo verme diyo.

Şimdi burdan ne anliyim?

Sevdiği kadin ayni,gördüğü kadin da ayni. 3-5kilo için adama nasıl beni zayıf begenmezsin mi diyim. Benim ki de böyle bi odun :KK66:

Demekki gerçekten kilolu iken daha alımlı daha güzel gorunuyormussun canım. Zayıflık illede her bedene yakışacak diye birsey yokki.

Şahsen elmacık kemikleri çıkmış belindeki kemikler görünen bi kadin bana da hoş gorunmezdi.

Bence erkek arkadaşının sadece sana bunu söyleme şekli yanlış.

Ha beden senin bedenin onu nasıl kullandığın nasıl baktığın sadece seni ilgilendirir

Ama zayiflamadaki temel amaç insanlara hoş görünme değil mi zaten. ? Bence gelen yorumu uslubuna takılmadan bi değerlendir . belkide gerçekten yakışmıyor! !

Bu arada kilonu merak ettim . boyuna göre çok mu kilo verdin ?
Benim eşimde birebir aynını söyledi :KK48:
Adam haklı da yani napıyım fikrini söylüyor , demek ki bu halim daha hoşuna gitti dedim...
Bak şimdi beni beğenmiyor muydu aceba gidip başka kilolu bulsun kendine :KK47:

Asıl ben sevgilinizin yerinde olsaydım sizin sevginizden şüphe ederdim bi zayıfladın diyince bana bu kadar laf ediyorsa biri beni sevmiyordur

Back
X